Объркана съм от чувствата му... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм от чувствата му...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2172 пъти
МОМИЧЕ, 14Г.

Ходя на извън класни дейности. Там се запознах с едно МОМЧЕ (18г), с което вече се знаем от 6 месеца. Той е забавен, УЖАСНО контактен и услужлив. Последните ДНИ поддържаме връзка - контактуваме си постоянно. Казвам му неща, които дори моята най-добра приятелка не знае. Всеки ден ме пита как съм, как е минал денят ми. Аз не съм доверчива и НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА МОМЧЕТА. Но той е по-зрял и не се страхувам от това да му споделям.

От това, което казах, се разбира, че той може да ми бъде ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ. ПРОБЛЕМЪТ Е, че се намесвят и ЧУВСТВАТА. Само с една негова усмивка разбирам, че има и други намерения към мен. Достатъчно ми е да видя как ме гледа и да разбера, че има и нещо друго. Той е толкова внимателен. Използва всякаква възможност да ме заговори или да ме разсмее. Той обожава да ме разсмива. И с минималното ме кара да се разведря. Той усеща, когато съм натъжена. Този човек вижда маската, зад която се крия. Той чете болката в очите ми. И не ме пуска, докато не види същото лъчезарно момиче. Зан его е много важно да съм добре.

ОЩЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ: Мисля, че той си има приятелка. Не съм напълно сигурна, но... Ако има чувства към мен, не трябва да го прави едновременно и с двете ни.

Не съм сигурна в чувствата му. Вие как мислите? Възможно ли е 18 годишен да харесва 14 годишна, когато си има приятелка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0462426652
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е разбира се. Но честно казано недей да си правиш прибързани изводи. Радвай се, че имаш такъв човек до себе си на този етап, пък времето ще покаже какво ще стане по нататък. А и ако толкова искаш сега да разбереш, можеш да го питаш, щом му имаш доверие и му казваш всичко. Довери му и това. Кажи, че се притесняваш да не бъдеш наранена примерно или нещо такова. Но все пак внимавай, заради не чувствата, а заради твоите съмнение дас е развалят нещата. И се запитай все пак какво ти изпитваш точно към него. Защото и това е много важно, ако не и най-важното. Късмет и пише какво е станало.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6ddc715848
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. е прав много, иначе трябва да знаеш, че не би зарязал приятелката си заради 14-годишна. Проблемът е, че той на 18 има сексуални нужди, които мисли, че не може да удоволетвори с теб и ако има приятелка, с която прави секс... трудно да я зареже за теб. Да, приятелче ще ти бъде... ще си те обичка, но толкова...
Иначе, ти имаш право да правиш секс, не е педофилия, ако си навършила 14, той може би това не го знае и затова да го е страх. (повечето си мислят, че е 16 - погледнете пар. 149 НК - от навършване на 14 г. е!!!).
Ако имаш интерес и го искаш - бъди смела - докосни го по ръката, гледай го по-така... кой знае...
Има мъже, които са готови да чакат с години любимата си, но е добре и да знаеш за себе си, че всичко зависи от теб - имаш ли нужди и желание, или не - наказуем мъжът вече не е, ако не го обвиниш, че те е насилил - тогава става страшно за него - дори без доказателства, трябват само свидетели, че сте имали сексуален контакт, че сте се целували дори, че сте ходили.
Затова и доста момчета над 18 ги е страх вече да ходят с малки момичета, но не е казано, че при вас е така - бъди ти активната, дай сигнали - ако има приятелка, ще си каже и поне няма да имаш напразни надежди!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dbd8361f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ОТ АВТОРКАТА!! Аз не го обичам... :( мисълта, че може да сме заедно ме отвръщава.. Този човек ми харесва, но само като ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker