Наргиле баровете мнения? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наргиле баровете мнения?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1421 пъти
Здравейте на всички. Пише ви момиче на 16 години и ще се радвам ако отделите малко време за моята тема и отговорите.
Въпросът ми е за наргиле баровете. Ходя на наргиле от някъде 13/14 годишна родителите ми не знаят. С класа ми често ходим ходя и с приятелки понякога. Огделно пуша, но не всеки ден само по рожденни дни, екскурзии с класа, така де не е всеки ден може би веднъж два пъти в месеца. Наргилето според вас колко вредно е? Повече от цигарите ли или е като електронната цигара? Беше ми интересно не че ако разбера, че е много вредно ще спра да пуша. На наргиле ходя всяка събота с най-добрата ми приятелка тя е на 15 години. Всяка събота ходим в различен бар. Но най-добри според мен са Махарани, Сахара, бар Дубай, Момо и Дамаскус.
Така, че ако има някой информиран за рова колко е вредно наргилето моля напишете. Също така питам според вас как би реагирал един родител ако разбере, че детето ми на 16 години пуши наргиле. Все пак не е цигара, пура тем подобни. ТеИ вече съм ги минала, но взеха да ме подозират заради миризмата на цигарите и затова с приятелката ми решихме да минем на наргиле, да не мирише лошо и да не е толкова врвдно. Благодаря на всички, които прочетоха историята ми и отделиха внимание да ми отговорят

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 178e48bef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   8 години пушех цигари, след това 3 години бях само на наргиле в което в прочем пак има никотин по-добре е от цигарите, но пак не е изцяло безвредно особено ако тютюна е с ниско качество, дори така не може да се нарече когато е 3 качество по скоро спада в рубриката талаш и е кофти като цяло. Т. е. с две думи не е безвредно както мислят всички. А ако бях на мястото на ваще бих реагирал не толкова приветливо, но като се знам аз какъв съм бил на 16 няма да е остро с каране наказания и тем подобни по скоро градивен разговор. Бих ти препоръчал да не прекаляваш, но все пак това е твоя живот и последствията ти ще ги понесеш. Ти познаваш най- добре родителите си и според това можеш да прецениш как ще реагират. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f3613ff758
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Две момичета сте на 15-16 години и в наргиле барове, което означава, че ходите да се зарибявате с момчета.Наргилето е далеч по-безвредно, отколкото да стоите и сами да пушите цигари на ъгъла, но гарантирам ви, че момчетата по тези места няма да ви дадат нищо полезно. Напротив опростачването ви е в кърпа вързано.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5fdc7a92ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кофти са ароматизаторите, но от веднъж седмично едва ли би ти станало нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8e55b50bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам защо е толкова разпространено, че наргилето е едва ли не планински въздух. Тютюнът си е тютюн, независимо от вида му, преминаването му през воден филтър и т. н. Няма такова животно като безвреден тютюн. И си е наситен на никотин, и на канцерогени. Да не говоря за плодовите евтинджоси. Има обилна информация в нета, можеш сама да добиеш представа за какво става въпрос, макар, че както сама каза това не би те отказало.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fc6140c8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, какво да ти кажа? ! Според мен, е най-добре да престанеш да пушиш. Никой няма да ти каже, че е безвредно или пък полезно. Всичко, което е приятно, е вредно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 754f1ba3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз само от любопитство се включвам, всички ли лапат едно и съща тръба или всеки си лапа своя, за едниократна употреба?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 53ebb13606
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, всеки лапа своя "тръба" (мундщук), която слага когато е негов ред.

По принцип наргилето, според мен по моето лично усещане, е вредно долу-горе колкото средно силни цигари или съвсем малко повече. Със сигурност е по-безвредно от пури.

Като цяло ако пушиш веднъж седмично не мисля, че ще ти има нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d6ef1e4c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6, всеки получава по едно нещо, не знам как се казва, но си го закачаш на тръбата и дръпваш, после го махаш, за да си го закачи следващия. Тва е, ако искаш нали. Може и всички да дърпат без тия нещица, ама.... по-добре да си дърпаш с него, че да ти е по-сигурно. Ако не се гнусиш от хората, с които си, може и без тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker