Тя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя...
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 876 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години, в 10-ти клас. Историята е дълга, но аз ще се опитам да я разкажа кратко. Моля ви, не искам хейт коментари, ще съм ви благодарна!
От заглавието може би сте разбрали, че става дума за момиче. Всичко започна в 8-ми клас, тъкмо бях започнала гимназията. Госпожата ми по Изобразително Изкуство ме покани в един клуб, където да рисувам и в края на годината да направим изложба с другите от клуба. Аз бях много амбициозна и се записах на този и на още един клуб в училище. Първо започна клуба по Изобразително Изкуство, беше много приятно и хората там бяха приятни, имаше достатъчно момичета от моят клас, за да не се чувствам странно в компанията на непознатите ученици. В клуба имаше едно момиче (тя беше тогава 9-ти клас), беше сладка и рисуваше страхотно. Аз не й обърнах кой-знае какво внимание. Виждах я един път в седмицата. После започна другия клуб и реших, че ще ги редувам, понеже бяха в един и същи ден, но се оказа, че и тя беше в този клуб, понеже класната й ръководителка го водеше. И се виждахме всяка седмица. Това момиче не ми беше направило голямо впечатление, освен колко е мила, артистична и забавна. Така си мина годината и изложбата, а тя не дойде на изложбата и на мен ми стана тъпо, понеже тя имаше най-много рисунки, а дори не дойде да ги види. Не знам защо. Както и да е.
Следващата година (9-ти клас) почти напълно я бях забравила, бях я видяла 5-6 пъти за цялата година. Тя имаше проблеми в нейния клас, които се разбраха почти от всички 10-ти и 9-ти класове. Имаше слух, че е к*рва, после, че е лесбийка и разбрах, че тя се е преместила в друга паралелка и нещата се успокоиха.
Вече, сега в 10-ти клас, първо - слуховете за нея спряха, второ - аз я виждам всеки ден поне 1-2 пъти в коридора. И първият пък като я видях просто зяпнах. Тя беше станала много красива, висока, по-слаба, атлетична (преди не беше, а сега определено си личи, че е тренирала). Та така де, тя ме гледа по един такъв начин, който ме кара да се чувствам странно, но и приятно, чувствала съм как се изчервявам щом я видя. Миля, не, знам, че я харесвам. Но не знам дали тя изпитва същото. Имам колебания, понеже всеки път като се срещнем в коридора тя ме гледа, виждала съм я как като слизам с приятели и тя с нейните по стълбите тя ме издирва с поглед, някак по-прикрито. И аз го правя... Според приятелките ми тя ме харесва, защото и те я наблюдават от както знаят, че я храесвам. Но аз не съм сигурна дали тя има симпатии към момичета. Ако съдя по слуховете от миналата година, да, но пък не винаги може да се вярва на слухове. И още нещо ме притеснява, пе тя май си има приятел, виждала съм я как се държи под ръка с едно момче и щом тя ме забележи веднага се отдръпва от него. Моя приятелка е виждала как те двамата се прегръщат, но минем ли, тя забележи ли ни, просто се отдръпва от него. Имаше един слух, че тя е бисексуална, но както казах, на слухове не винаги може да се вярва.
Да бъда честна мен ме е срам едно 'Здрасти! ' да й кажа, защото не знам как да продължа след това. Някои мои приятелки казват да изчакам да видя дали тя ще направи нещо, други казват аз да я спра някъде из коридорите, като я видя и да я заговоря. Но мен много ме е срам, че ще почервенея цялата и тя ще ми се изсмее или, че ще заекна докато се опитвам да говоря с нея. А най-страшно ми е да се окаже, че тя има чувства към мен, но има и приятел (гадже)... Тогава няма да имам представа какво дс правя. Моля ви за съвет. Как да постъпя? И какво да правя, ако тя наистина ме харесва, но си има гадже в същото време? Много я харесвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 75b00a3e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво можеш да очакваш евентуално от такава връзка. Тя харесва момчета. И аз съм била с жена, но все пак си представям живота си само с мъже. Имала съм само забавни моменти с жени. Така че помисли не как ще се изложиш, а какво ще стане занапред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker