Въпрос към момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към момичетата
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2139 пъти
Аз съм момче на 14 години и имам един въпрос към момичетата на моята възраст. Първо ще кажа, че преди време се запознах с едно момиче във фотото на първият учебен ден. Тя ме заговори. Започнахме много често да се пишем, да си говорим, да излизаме... По едно време всичко това свърши. Започна да ми казва как понякога съм досаден с моята загриженост (което е така) Вече започна да измисля оправдания за да не си пише с мен, да не ми говори, да не излизаме... Въпросът ми към момичетата е: ЗАЩО КАТО ЗАГОВОРИТЕ НЯКОЕ МОМЧЕ, ГОВОРИТЕ И ИЗЛИЗАТЕ С НЕГО ПОЛОВИН ГОДИНА И СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ, СЛЕД ТОВА ГО ЗАРЯЗВАТЕ, КАТО КУЧЕ??? ЗАЩО? УДОВОЛСТВИЕ ЛИ ВИ ДОСТАВЯ ТОВА?
Искам поне едно момиче, да ми отговори, както трябва на този въпрос. Без хейт...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 770313df88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спираме да си пишем с момчета, когато досаждате твърде много, притискат ни и ни задушават. Сам каза че си досаден... Прави си изводите.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4f5b665a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм момиче приятелю, но доста " смрад" ми се е изсипала на главата от "нежната половина". Имаше една много точна приказка, но да не бъда вулгарен а и сайта го забранява няма да ти я кажа дословно. Най- хубавата и добра жена е не родената! Природата, отношението към тях и "модерния живот" сега ги кара да се държат с мъжете като с подлога. Не всички са такива но 80% минават. Тези 20% бързо се адаптират и живеят заедно с партньора си. Той е болен- тя се грижи за него. Гладен е- сговя нещо. Докато мъж разбере , че има такава жена до себе си, веднага приключва с хойкането и си гледа жената. А останалите 80%, са на свободния пазар. Какви снимки имала. Колко бройки била имала. И това е мерилото да са по-актуални. Не ги интересува,че ще наранят някого. След много години "хвъркане" от цвят на цвят ги намразих. Вярно , че имаме физиологична нужда от тях, но забравих какво е да имаш чувства. Не си заслужава за два пръста месо да ставаш подлога. Тази която те заслужава, сама ще ти го покаже. Не се привързвай и не им ходи по гайдата. Прави като тях.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c626e5f0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защото ни омръзва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cc09b46480
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи какво си и писал,ние не можем да гадаем.Аз не бих обърнала внимание на момче,което постоянно ми досажда и прави от мухата слон.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d3cbcf5072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако следвам твоите разбирания, трябва да съм гей кралицата на махалата, защото "излизам", "говоря" и се "забавлявам" с 10-20 мъже, а истината е, че говорим за добри приятели от гимназията, университета и колеги, с които пием бира, лафим си и ходим по концерти заедно.
А и не съм гей и не си лягаме заедно.
Вие сте били просто познати, ама ти не си имал смелостта, да и предложиш, да сте гаджета. Не кажете ли тези неща на висок глас, то всичко е само недомлъвки и несериозно отношение. Преди ми беше смешно, когато приятелка решаваше, че ще празнуваме "четири месеца годишнина" с торта, но после разбрах - трябва постоянно да доказваме, че все още държим едни на други, особено, когато е рано във връзката ни.
Когато ти пораснат малко повече топките, може би ще е време, да си хванеш истинска приятелка. Засега си още 14 годишно дете, макар и да си надървен като нерез постоянно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f55ab8df46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Въпрос към теб :

Защо половин година не и каза, че я искаш гола? Ако и беше казал веднага щеше да си спестиш 6-те месеца ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c6804011e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста са вариантите защо го е направила. Може защото е ставало по-на печени и тя си е по мислила че искаш да си повече от приятел. Може и защото много си я задушавал. Можеш да бъдеш смел да я попиташ защо се държи така. Аз съм момиче това е моя съвет. Ако не я попиташ само можеш да гадаеш. Момичетата са трудна работа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 76bcfb34e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съжалявам, но от това, което си написал ми изглеждаш като един доста отчаян човек. Ако си твърде лигав и досаден е нормално, че на момичето му е омръзнало от теб.
И за коментар номер две-не знам какъв си, но ако си мислиш, че мъжете са по-добре от жените, в което и да е едно отношение, особено в една връзка, то жестоко се лъжеш. Вероятно толкова пъти са те зарязвали, защото за нищо не ставаш, че вече смяташ, че проблема е в противоположния пол.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 68a988e3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защото сте досадни и не ни оставяте да дишаме. Жените обичат тайнствеността, да не сте грам достъпни. Да се правите, че грам не ви пука.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 197ccf91de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те лесно се плашат, нямат акъл в главата. Като видят някой сериозен и бягат. Какво очакваш от същества със среден умствен капацитет 50 IQ?

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8e6dd2d3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   (Автор) Относно това, което ми беше написано, като отговори бих казал, че аз сам казах, че съм досаден КОГАТО СЪМ ЗАГРИЖЕН... Загрижен съм, когато тя има проблеми...
3 и 4 коментар са най-добрите, искрени и откровенни до сега.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4e332d816a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе тъпаци това е дете на 14 години какви глупости пишете? При тях е нещо като приятелство плюс харесване. Ей малък, момичетата са лоши и са използвачки. Като спреш да си им интересен те сменят с друг. Поради причината че има още 10 такива като тебе. Затова бъди различен от другите. Накарай я да хлътне по теб и тогава ти ще командваш парада. Никога не играй по гайдата на жена щото ще те изкара че си досаден както е и станало и ще изглеждаш слабохарактерен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 98c8a807a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Зависи какво е момичето... Не е редно поставянето на всички под общ знаменател. Колкото до случая, може би просто тя не иска(или не оценя) вниманието отправено към нея.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 94977c86bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От всички женски коментари лъха една неприкрита злоба и очевидно фактът, че текстът е написан от 14-годишно дете грам не трогва тия усойници. Пикли такива, защо вменявате на момчето, че чисто човешки чувства като загриженост и притеснение за приятел са признак на слабохарактерност и досада? Защо му наговорихте куп глупости без капка свян? Може би наистина е вярно, че 90 % от вас харесвате боклуци и наркомани, които ви спукват от бой и после ревете по форумите (и не само там), че не можете да се отървете от бившите си ебачи. Така ви се пада, щом добротата в това дете не само, че не ви е направила впечатление, ами дори е опетнена с куп грозни епитети.

А ти, момче, се надявам да не подминаваш тези грозни коментари и да си вадиш съответните изводи от тях, за да може след няколко години да не изпадаш в подобни ситуации, където хем ще си използваният, хем впоследствие ще си виновният за всички гадости във връзките ти. Не позволявай на никого да те мачка, най-малкото разни момиченца да те водят за носа и след като им омръзнеш, да те захвърлят като ненужен обект в търсене на следващия глупак. Бъди мъж с характер и ако надушиш такава, бягай надалеч от нея още преди да си завързал каквито и да е контакти. Ако се научиш от сега да ги разпознаваш и да ги режеш, ще си направиш страхотна услуга в дългосрочен план.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4998978ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами може да има доста причини. Да я задушаваш с твоето прекалено внимание, та не е влюбена в теб, личи, че ти си влюбен в нея, но явно тя те приема само като приятел. Да е срещнала някой друг, който буквално и подкосява краката с поглед... и не, не мисля, че го прави защото и доставя удоволствие да те наранява, а просто защото е видяла и почувствала, че между вас нещата няма да с получат. Знам, че боли, но не можеш да накараш някой да те обича и да те харесва насила. Така, че просто се опитай да продължиш напред и да намериш момичето което да обичаш, но и да те обича.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ebf215de12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Еми братле аз не съм момиче, ама съм бил в подобна ситуация. Едно момиче ми писа един път и така почна да ми пише редовно. Всеки ден си писахме и се бяхме уговорили да се срещнем, но когато тя ме попита да излезем аз неможех, когато аз я попитах тя неможеше и така и не се видяхме, спря да ми отговаря на съобщенията и всичко си остана просто един чат. Честно казано, да си "мил" не е нещо което момичетата харесват в едно момче. Имам предвид, че ако се държиш страшно мило и загрижено на нея доста бързо ще и писне или просто ще те остави като приятел който използва за да си оправи настроението когато й е нужно. Бил съм там и знам какво е. Естествено не ти казвам да си пълен гадняр с момичетата. Ако изглеждаш добре, може да се държиш както си искаш, те пак ще те харесват, но ако не си 9/10 или 10/10 не можеш да се държиш както си искаш. Целта е хем да знае, че си загрижен за нея и че си готов да й помогнеш когато има нужда, но в същото време да знае, че не си супер загрижен и може да се забавлявате без нещата да са твърде сериозни. Желая ти успех със следващата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker