Приятелство, или по-скоро тормоз… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелство, или по-скоро тормоз…
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1187 пъти
Здравейте! В 8 клас съм и нали знаете, ново училище, нов клас… Сприятелих се с един, който на пръв поглед ми се стори като свестен, но с течение на времето той започна да показва истинското си лице… Постоянно ме използва за домашни и т. н, но когато аз бях болен не си направи труда да ми изпрати изпуснатите уроци и се скри като мишка.
Омръзна ми от егоизма му. Постоянно трябва да се съобразявам с него и неговите прищявки, защото “той винаги е прав” и аз нямам право на лично мнение. Винаги щом се опитам да му опонирам той ми се “обижда” все едно сме в детската градина и започва да разпространява пред другите ми приятели и съученици най-различни лъжи и слухове за мен, а най-лошото е че те му вярват. И това продължава докато не му се “извиня”(макар и ТОЙ да е този който трябва да го направи) и докато не поема вината за всичко.
Днес ми дойде до гуша от него, омръзна ми да съм му като слуга, сутринта пак нещо ми се правеше на интересен и се държеше като пълна п*тка(съжалявам за израза) и мисля че е крайно време да сложа край на приятелството… Въпроса е, че не знам как да го направя без да започне отново да ме напада и да говори глупости за мен пред останалите.
Имам нужда от съвет, благодаря предварително...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: eb22eff19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Директно, кажи му че не ти харесва как се държи и толкоз. Не оставяй да манипулира, нека разправя на другите каквото иска, той го прави, 'защото на теб ти пука, ако не ти пукаше нямаше да го прави.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2c1f57e294
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи домашното му грешно и го изолирай.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 491a09b065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, имам дъщеря на твоите години ще ти отговоря така, както и на нея ако ме потърси за съвет. Щом се чувстваш използван от този съученик прекрати всякакви контакти с него. Дори и да говори за теб това не бива да те тревожи изправи се и кажи пред другите и твоята версия. Дори и в момента да не я приемат това ще стане след време, когато той се издъни пред тях. Това ще се случи по-рано, от колкото си мислиш, защото този тип хора не могат да играят роля дълго време. Децата са много по-лоши сега, от когато ние бяхме малки. И последно, но най-важното не се извинявай за нещо, което не си направил. Така ти се подчиняваш и агресора изпитва задоволство, това му харесва и пак ще търси начин да получи тази наслада - да подчинява. Вярвай в себе си и знай, че такива хора като въпросния не постигат уважение по нататък в живота- по някакъв начин се страни от тях.
Намери с някой да споделяш било с майка, баба, леля - накой с по-голям, защото както обича да казва една моя приятелка "това е висш пилотаж".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c593a69ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, И аз имам някакъв такъв проблем, обаче не е точна същото, а тя мен ме използва и става същото като в * клас, но както й да е не му се подчинявай мен също ме е страх да поговоря с родителите си, защото майка ми е приятелка с нейната майка и после не знам какво ще става за това ти препоръчвам да си поговорите и да се разясните. Благодаря за вниманието Ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker