Не знам накъде да продължа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам накъде да продължа
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1020 пъти
Здраейте! Отскоро се преместих в нов, голям град, но не се чуствам на мястото си. Постоянно искам да се прибирам, не мога да свикна с мястото а съм била тук преди. Не мога да намеря подходяща работа, която да е съобразена с лекциите ми ( задочно). И по цял ден си стоя вкъщи и нищо не правя. Някак си усещам, че насила стоя и искам да се прибера вкъщи, при родители и приятели. Били ли сте в моята ситуация, според вас да дам шанс ли на новото, въреки че усещам, че не искам да оставам да живея тук?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0d0dbd5d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почти всяко начало е така. Сигурна съм, че дори сезона в момента допринася за състоянието ти и подсилва негативните усещания.
Имай търпение, не спирай да търсиш работа и ще видиш, че след няколко месеца всичко ще е по-различно. Ако пък чак толкова не можеш да свикнеш, винаги можеш да промениш избора си, стига да си заслужава да правиш крачката назад.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ddfc11a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Била съм и още съм до някаква степен в същото положение! 2016 завърших училище, отидох да уча в столицата. Въпреки че дори купихме апартамент наш там на другата година, аз още не мога да свикна. Проблема при мен е, че тук нямам среда или близки приятели, разстоянията да далечни. В университетите, в които съм била /смених няколко/, все не случвах на колеги и не си намирах среда, първия път сама напуснах, втория път също избрах друга специалност, а третия път не само, че не случих на колеги, но ми скроиха и номер, заради което отпаднах. Според мен там ти е проблема - нямаш среда или приятели. Средата от личен опит знам, че е от особено значение, не може човек да е сам. С времето започнах на посвиквам с големия град, имам малко пирятели, които не са ми като тези в родния ми град, но излизам от време на време, то не ми пречи и сама да излизам, но друго е да имаш приятели. Дай си време.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 290afdd3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дай си малко време, гарантирам ти, че бързо ще си проличи. Всяко ново начало е такова, но понякога човек усеща добре ситуацията, преди тя да се е развила.
Когато започнах да уча в нов град, се чувствах по същия начин. Всички ме убеждаваха, че след година ще си променя мнението и няма да искам да си тръгна. Ами, не бяха прави. Мина повече от година, нямам търпение да се махна. Тук си създадох нов живот, имам приятели, познавам улиците, познавам градския транспорт, дори си декорирах квартирата по собсвен вкус, но не е моето място. Градът ме задушава, атмосферата не ми е приятна. При други нови начинания, пак съм имала резерви в началото, но дори не съм изпитвала силна нужда да споделя на близките си. Минаваха се няколко месеца, сприятелявах се с някого и всичко се оправяше.
Това са двата варианта и за теб. Или до няколко месеца ще ти хареса, или няма да се случи. Продължавай да търсиш работа, запознавай се с хора, дай си малко време. Ако не се почувстваш по-добре, винаги можеш да се върнеш в родния си град и да работиш там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker