Нарочно ли губя най-добрата си приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нарочно ли губя най-добрата си приятелка?
преди: 13 години, 12 дни, прочетена 3150 пъти
Здравейте!

Много съм объркана и точно в този момент и аз не знам какво искам. С моята най-добра приятелка се познаваме от както се помним. В началото имахме някои караници, но бяхме малки и глупави. Бяхме си само двете.. но

Преместиха се едни наши приятелки и може би за това е всичко сега... Аз искам да се събираме всички, да не се делим, но тя сякаш иска аз да не се интересувам от тях и да си говоря само с нея. Не, че не сме се делили и по моя вина, но.. Знам, че съм я пренебрегвала и сме се нахвърляли срещу нея, но сега не е така. Понякога се чувствам между чука и наковалнята. Защо съм се интересувала от другите, защо съм се радвала щом ги видя. Ами аз просто повече време прекарвам с нея и темите ни понякога се изчерпват и когато видя др. фр. имам да им съобщавам много неща.

Искам някаква почивка, но ме е страх да не охладнеем. Да не после всичко да свърши толкова лесно... Защо ревнува щом изляза с някоя от тях, без нея. За мен това не е проблем, ако го направи и тя. Чувствам се ужасно.. чуваме се по-рядко и сякаш нарочно го правя, но не знам защо.

Подарявали сме си подаръци, където и да ходим. Споделяме си, смеем се заедно, но сякаш ми е омръзнало. Сякаш приятелството ни се изчерпа. Знам, че е много трудно да намериш приятел, който да те подкрепя. Вече не знам какво да правя.

С риск да прочетеш това, не искам да ми се сърдиш, търся някаква помощ, защото аз не мога да се справя. Опитвам се да изляза от тази ситуация, но не ме обвинявай. Вината знам, че не е само моя.

Помогнете ми. Обвинявайте ме и вие, но искам съвети, докато не е станало късно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 дни
hash: 1f63993c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   има такива обсебващи хора - имат голям проблем - ниско самочувствие и страх да не бъдат изоставени - не си виновна ти!

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: e40a7b7f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей... какво мислите? :))

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: d107b85997
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласна съм с №1. Би трябвало да те разбере, опитай се да и обясниш все пак. Ако те цени и не иска да те загуби като приятел, ще те разбере.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: b700fd97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би не иска да те изгуби като приятелка. опитай се да и намекнеш, че не тя трябва да определя с кого си, а ако не те разбере и кажи какво мислиш за нея. ако ти е истинска приятелка ще те остави да си излизаш с другите ти приятелки. едва ли ще остане с теб... пък може и да остане с теб и това значи, че не е много подходяща приятелка за теб

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8a720309fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   здрасти, ами мисля че всеки един от нас с такива приятелки или приятели от детството в един момент стига до "задънена улица" вече разговорите са трудни, по телефона все по-кратки и не както преди, общо взето всичко става все по-бавно и по-трудно и сякаш се очуждавате поради простия факт че постоянно сте заедно или постоянно знаете какво стана с другата. В такива моменти като твоя не мисли че само ти си виновна, просто става навик да иска да е с теб и да си говорите, ревността е нормална реакция, но поговори с нея и не оставяй влага да се блъсне в стената, просто не забравяй да и казваш, че тя ти е най-близката риятелка, и че няма да я оставиш и че тя е твоята подкрепа и това ще я успокои и накара да се замисли така че просто бъди спокойно но нее оставяй влака както казах, бъдете пак заедно но говорете повече за това ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 99e4f2161e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моята приятелка е същата. Когато аз си говоря с другите нея я дразни, а когато тя си говори с другите аз съм длъжна да не се дразня, но вече не ми пука. Ние все още сме най-добри приятелки, но не и позволявам да ме командва. Ти също не и позволява и не забравяй ти не си единствената виновна, че се е стигнало до там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker