Искам да сме повече от приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да сме повече от приятели
преди: 13 години, 9 дни, прочетена 3736 пъти
Всичко започна като съвсем невинна заигравка. В ново училище, нов клас.. никой не знаеше какво го очаква. Та с въпросното момче се лигавихме, лигавихме докато не се влюбих.. е това даже не беше влюбване аз бях слабо казано обсебена от него. Каквото и да правех, когато бях далеч от него си мислех как е.. какво ли прави. Донякъде подмятанията от негова страна също придобиха друга форма или аз просто съм се заблудила. Така карах известно време и споделих на едни приятелки. Някои от тях в стремежа си да ми "помогнат" така го подплашиха, че момчето като ме видеше и изтръпваше.. не можеше да седи с мен на една маса. Както и да е. Този ужасно труден период мина. Той така и не разбра, че всъщност наистина съм го харесвала. Костваше ми ужасно много лъжи, но това беше единственият начин да го запазя. Сега, около 7 месеца по-късно сме много добри приятели. Излизаме заедно, прекарваме много голяма част от времето си разхождайки се из парка или спортувайки, сами.. без никой друг. Никога нещата няма да бъдат както преди. Но отново виждам лъч надежда.. Неща, които само приятелите не правят и не искат от другия. Кажете те ми какво да правя? Как да му покажа, че искам повече... Да поема ли инициативата? А може би той отново ще избяга? Или да оставя всичко на съдбата? Но честно казано не знам до кога ще издържа... ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 дни
hash: d6eeb32678
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   пиши на какви годинки сте. Иначе - мъжете и момчетата нямат така „приятелка“ за дружка, в смисъл - приятелче. Само жените вярваме в такова приятелче, те не - иска определено повече, щом и двамата прекарвате много време заендо на саме, но го е страх от отблъскване, а може би и от сериозна връзка, обвързване, да не се изложи...не знае как да се целува, такива неща...страх и срам го е!!! но те иска, иначе нямаше да се върне при теб, ако не те харесваше - отдавна да го няма!

Кажи си годинките, за да ви се даде съвет, но продължавай така, по принцип не намесвай трети хора във връзката си - давай сигнали като се обличаш по-секси за него, като при игра, спорт „неволно“ го хващаш за ръката, прегръщаш го, прекрачи личното му пространство като винаги гледай физически да си много близо до тялото му, като ходите, като спортувате и т. н. - сядай до него в заведение, или ако си с деколте с-у него, усмихвай се, докосвай устните си...
Той трябва да събере смелост. Определено обаче, ако си секси, няма да издържи дълго! ....прави му комплименти - какви мускули има, колко харесваш устните му, такива работи - давай само индиректни сигнали, за да не се чувства притиснат, но да има основание за смелост, за да направи първата крачка

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: a32b85155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, и аз имам един такъв приятел, с който съм постоянно и т. н. точно както го описваш ти... и аз искам да сме повече от приятели, но някак си ме е страх. Не че може той да не иска - един мъж щом те е допуснал до себе си близо има шанс, но просто знам, че ако се получи нещо повече.. то рано или късно ще свърши или ще се скараме и после нали знаеш колко малко двойки остават приятели след това. Може вие да сте изключение, може да се получи, жалая ви го, но помисли си добре, защото може да го загубиш.
Другият вариант е когато сте заедно двамата заведи го на някое тихо местенце, на спокойствие, и му обясни как седят нещата. Че държиш на него и т. н. Ти знаеш по-добре от мен какво да му кажеш. И му виж реакцията. Може просто да не е дорасъл за връзка... Нали беше писала, че сте се били отчуждили, това ми говори за някакъв страх от негова страха или неувереност.
И в двата случая според мен трябва да си директна и искрена, защото това постоянно колебание и желание да си с него ще ти пречат.
Желая ти успех и дано споко се похвалиш, че сте заедно :))

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: e78a36dd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много благодаря за съветите. До номер 1 на 16 години сме и двамата. Опитвам се да го докосвам, да го прегръщам, да го хващам под ръка но всичко не е толкова лесно. След тази случка някак си между нас има невидима преграда. Да, прегръщаме се, но изключително рядко. Повече си говорим и се опознаваме взаимно, разказваме си за случки, от времето, в което не сме се познавали. А до номер 2. Всъщност от самото начало исках обвързване с него. Но се наложи да станем приятели. Преди време даже ми беше споменал, че харесва др момиче... не мога да опиша как се почувствах. Добре че и това отмина.. И от няколко месеца насам се държи доста по-свободно. Другият месец ще ходим на море с класа и силно се надявам там да се случи нещо. И обещавам да пиша ^^ Благодаря6 още един път!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: a1eb5d1fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото и да направиш, ще сбъркаш. Остави се "по течението" и виж той какво ще измисли, до какви изводи ще стигне. Така или иначе всичко зависи от него. По-добре не прави крачка.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: 6434e9912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Какво ще стане най - много да та на*бе и да береш срам. Или пък точно това искаш? Тия романтични филми ви бъркат в мозъка

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 дни
hash: f9bd6a5f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не слушай 4 и 5!!! И аз направих тази грешка мълчах 3години и когато се отказах тотално и тръгнах с друго момче, което харесвам старата ми любов ми призна, че винаги ме е харесвал и сега е влюбен в мен. Аз му казах, че и аз съм го обичала, но ме е било страх да му кажа и той беше разочарован. Не прави моята грешка!!! УСПЕХ!!!

Терапевта А

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 дни
hash: a3ec9a6884
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Скъпа, това, което ти се случва е напълно нормално. Трябва просто да се отпуснеш. Нека да направиш крачка преди него не е проблем за теб. Отпусни се. Нека всяка ваша срешта започва първо с говорене така ще му покажеш, че го разбираш и че ти си сродната му душа, но и няма да го оплашиш. Момчетата мразят да са обсебвани. Използваи по обичаини причини да го прегърнеш. Например за ''здрасти'', когато обикновено би го прегърнала ако беше най-добрата ти приятелка. често изтъквай пред своите приятелки в негово присъствие за колко близък приятел го смяташ и в никакъв случай не прави тази грешка да се довериш на приятелки. Невинаги приятелките ти са ти толковадобри че да запазят такава тайна. Да разбереот твоя приятелкаможе да е фатално за връската ви. КЪСМЕТ!!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 8daa4f23a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката до номер 5 - Първото което е нито аз, нито той сме готови за секс. Случвало му се е много пъти да има възможността да преспи с една наша съученичка, но не... не го е правил, а и аз самата го усещам. И не не искам само плътска любов.. той също. Познавам го добре и знам, че е сериозен, а и каквото и да става, дори и да правим секс това ще си остане между нас. И какво искаш да кажеш с "тези романтични филми ви бъркат в мозъка"? Ако за теб секса е всичко, то има и момчета, които не искат само това. Може да са адски малко, но ги има!

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 416740e2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   просто му кажи ако го кефиш ще тръгнете но щом спортувате сами и се разхождате заедно дълго време означава че нещо в теб го кара да остава с теб. Вярвай никое момче няма да тръгне да спортува с момиче ако не иска нещо от момичето. Той прави жертви за да е с теб момчетата тренират или сами или с други момчета. Но в неговият случай с ти значи го привличаш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker