Искам да сменя средата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да сменя средата си
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1136 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години.
Имам приятели които са били до мен в много трудни моменти за мен. Обичам ги но вече не чувствам, че това са моите хора.
Всеки път когато излизаме шмъркаме, пушим трева, пием и т. н.... ами това вече не ми харесва. Всеки ден е еднакъв с предишния, искам разнообразие. Да пътувам, да видя нови неща и да се запознавам с нови хора.
Освен това и покрай всичкото това никога не съм имала сериозна връзка. Всичко винаги ми е било някак си на шега и не е било нищо сериозно от моя страна. Досещате се че съм девствена... защото просто не съм срещала някой с който да искам да го направя.
Определено знам как да се забавлявам но не искам да се превърна в битова алкохоличка и наркоманка. Вече не друсам.
Искам ново начало за себе си и нови приятели.. но как?
Не познавам различни хора от тези които съм в момента. Въпросът ми е как да се отърва от тази среда и да намеря нова. Искам да срещна момче с което да се чувствам добре, да се забавляваме и да имаме тръпка. Живота ми не отива на никъде за момента и искам това да се промени. Дайте ми съвет какво да правя и не казвайте, че е късно защото никога не е късно да намериш пътя по който искаш да вървиш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: e88cbfabfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом си на 18 предполагам, че ще завършваш тази година, така че ако смяташ да учиш висше , независимо дали в същия град или в друг, университетът е отлична възможност да се запознаеш с нови хора и да започнеш на чисто, а дотогава ,ако не ти се чака ,можеш да се запишеш в някакъв клуб по интереси: може да е по някой учебен предмет, а ако си спортен тип, иди на йога, някакъв друг спорт или пък танци! Сигурна съм, че ще ти е по-лесно и приятно, като си намериш хоби било то спорт или курс, фитнес, просто някакво занимание, където да се запознаеш с хора, с които имате общи интереси и така! Пожелавам ти успех в намирането на нови приятели и любовта, която и аз неспирно търся...момиче 16

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cb03dafdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Първо, поздравления за това, че си започнала да се осмисляш и осъзнаваш на тези години. Никак не е късно на 18 да поемеш пътя си, сега точно ти е времето. След някоя година завършваш училище и предполагам ще запишеш в университет. Да знаеш, че след училище живота коренно се променя - голяма част от хората се изнасят от вкъщи, записват висше, почват работа.. все места, където ще срещаш нови хора и ще научаваш нови неща. Та според мен това само ще си дойде. Други места, където може да срещаш хора са някакви курсове, школи, зависи какви са ти интересите. Има и друг начин, който аз лично много не одобрявам, защото е свързан с онлайн пространството - има примерно разни групи във фейсбук, там има групови чатове, пак може да се запознаеш с някой. Казвам, че не го особено одобрявам, защото на интернет всеки се представя за когото си иска. Или например виждаш някой със сходни интереси, пращаш му покана, започвате да си лайквате снимки, да си коментирате и евентуално започвате да си пишете. Аз колкото и да хуля онлайн пространството, пак съм открила някои от приятелите и гаджетата ми чрез него.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5692dd12b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кой ще ти каже, че е късно!? Ти си на 18 години, дори и да не го искаш, съвсем скоро ще смениш средата си. В гимназията е едно, после нещата се променят, защото или започваш да учиш, или започваш да работиш. Ще се запознаваш с много хора, ще опознаеш повечето и ще си паснеш поне с двама-трима.
Ако не ти се чака да завършиш, просто започни да излизаш с по-далечни приятели и познати. Заговаряй се с другите хора около теб, другите ти съученици и новите лица в компанията. Често помага да си намериш активни занимания- фитнес, спорт, клуб по интереси, курсове. Казваш, че искаш да пътуваш. Добре, има туристически организации, някои са свързани с екскурзии, а други с ходене по планини и хижи. Ти ще се запишеш сама, но с течението на времето ще се запознаеш с други като теб. Ако имаш някакви интереси, преследвай ги и така ще попаднеш в нова среда от хора. Животът ти не е свършил, за нищо не е късно, ти едва сега навлизаш в живота. Върви напред, преследвай целите си, забавлявай се, откажи се от вреднитер навици, които вече не харесваш и всичко ще се подреди. Няма как да намериш нова среда, ако продължаваш да правиш едно и също всеки ден и не скъсаш порочния цикъл. Спокойно. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker