Баща ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми ме тормози
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1064 пъти
Здравейте! Момиче съм на 17 години.
Реших да разкажа и моята история. Харесвам си от много отдавна едно момче и така с течение на времето станахме гаджета. Много го обичам и си ми е първо гадже, но и най-голямата любов! Да обаче баща ми не го приема, момчето нито е хулиган, нито нищо. Добър нормален човек. Мама го прие за което се радвам. Но баща ми, много ме задушава. Не ми дава да излизам, ако излезна един път в седмицата, най-много два пъти това ще е. И на всичкото от горе най-много 3 часа. След това чак другата седмица. Иска да знае, всяка една моя стъпка. Принуждава ме да го лъжа, защото ако му кажа че съм в приятеля ми и то в леля му ще ми се кара много. Кара ме да се прибирам още преди да се стъмни, което не е нормално. Братовчед ми е 3 клас и го карат тогава да се прибере. Помислих си, че нали ревнува ме от момчето, но не. Дори и да съм с приятелки навън пак постоянно къде си. Лъжа го, като съм на училище, че съм на консултация уж да остана някъде на вън, но пак не става идва да ме провери. Още по-лошо стана, защото до сега го правеше това с проверяването само когато е вкъщи. Напуснал е работа, защото уж шефа се заяждал с него. Ок има и такива моменти. Останахме на заплатата на мама, но тя не смогва. Той сега не желае да си търси работа иска да си почива. Мама му говори, че така не става на една заплата, но на него му е все едно. Лежи и пие по цял ден и ме кара всичко, аз да правя. Чистя и всичко каквото каже. Само мама готви! Пак недоволен. Вече даже ми проверява протмонето дали имам пари. И ако имам почва да вика, защото нямало пари, а аз само скитосвам и харча. Не мога да си лежа в стаята ми, защото постоянно, той седи в нея, не мога да си почивам въобще. А когато е в хола, и като ме види, че съм легнала идва и ляга при мен или ме кара все нещо да правя. За мен това не е нормално, даже ако не свърша това което е казал ме бие. Аз съм му като роб. Мама го търпи, но аз не мога. Ако искам нещо да си взема мама трябва да ми даде скришом от него, защото постоянно мрънка че само ме глезила. Но, ако е за алкохола му няма проблем да се харчат пари. Сега, като станах на 17год. беше се напил много, почна да чупи всичко посяга на мама е на мен. Казах и да го зареже, но тя не желае. Искам да се оплача в полицията или социалните, но незнам дали ще ми помогнат. Или да избягам, някъде но незнам при кого да отида? ! Много ми е трудно, никой не ми помага. Моля ви дайте ми съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: be1454a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да се оплачеш както в полицията, така и при социалните. Направи го преди да е станало късно. Не може да те бие, нито теб, нито майка ти. Нямате ли роднини, които да ви помогнат? Баба, дядо?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b31c3191d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еее, лош човек, вместо той да работи ти да си почиваш иска да си почива с теб, и харчи от малкия семеен доход за себе си вместо да иде да изкарва още пари та да има повече за теб. И аз бих се оплакала, само не знам полиция или социални как ще го накарат да работи и да ти носи, пък и да те пуска през нощта.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: db2a6ed4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подкрепям напълно мнение 1.
Ако имате роднини, при които да отидете, се изнасяйте по най-бързия начин!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cb98693f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че първо трябва да говориш с майка си за това, дори и да мислиш, че няма да се съгласи. В повечето случаи на домашно насилие жената просто не иска да се разделя с мъжа си и с времето приема, че поведението му е нормално. Може и да не иска да се развежда, защото се притеснява за теб, моите родители още живеят заедно тъкмо заради това - разводът е скъп, а с децата не си сигурен кой ще получи попечителство ... Знам, че такова нещо е тежко, но не мисля че трябва да оставяш майка си сама с него, защото така ще стане по-лошо за нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker