Правих секс с приятеля на гаджето си, но съм гузна, ще се изпусна и ще му кажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Правих секс с приятеля на гаджето си, но съм гузна, ще се изпусна и ще му кажа
преди: 13 години, 8 дни, прочетена 8491 пъти
Ами аз съм на 18 години. Водя полови живот от близо половин година. Според мен първият ми път не е бил прекалено рано, но не става въпрос за това.

Имам си гадже и това е напълно нормално! Той бе обича и аз го обичам, с него ми беше първия път и сега не съжелявам за това.

Става въпрос за това, че спах с приятеля му. Не знам просто как стана! Извика ме у дома си, уж за да поговорим, целуна ме, почна да ме разсъблича. Аз можех да се отдръпна, но не можах. Осъзнавах какво правя, но прсото се чувствах толкова прекрасно, беше неописуемо. Никога преди не съм се чувствала така! Знаеше къде да ме докосне, да ме целуне...

Аз още от малка имам такъв недостатък, че когато лъжа или правя нещо, коеот не трябва да правя се чувствам толкова гузна и имам голямо чувство за вина! Винаги се разбира какво съм направила. АЗ съм сигурна, че приятелят му няма да каже на гаджето ми, но имам чувството, че се разяждам отвътре и някой път няма да издържа и ще му кажа! Но аз не исма да го загубя! Много го обичам! Онзи път беше грешка! Знам! Няма да се повтори, но сега ужасно съжелявам! Моля ви кажете ми какво да правя!

А относно приятеля му сме си смао приятели, не изпитвам чувства към него, беше просто секс, но все пак се случи! Умолявам Ви помогнете ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 дни
hash: 530c21892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   в никакъв случай не му казвай, ще трябва да живееш с вината, не се опитвай да търсиш прошка, да стоварваш вината си върху раменете на приятеля ти - такова е положението, мила - няма безплатен обяд.
Казвам ти го обаче като жена - не си влюбена в приятеля си, щом си имала желание към другия. Нямаш може би още опит с мъжете, но една влюбена жена няма желание към други мъже. Съветвам те да скъсаш с момчето, докато е време, защото ще почнеш да му слагаш все по-често рога.
С такава лъжа не се почва връзка. Първо намери себе си - веднъж свободна освен това, нищо не ти пречи да имаш страшен секс с любовника си... не си въобразявай любов, там където има приятелство само и навик, слушай тялото и сърцето си, но не прави хората на глупаци.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: e045bdcb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Аз пък мисля, че всеки има право да знае истината, за хората, които допуска до себе си. И да вземе решение как да продължи напред на базата на тази истина. Като му спестяваш фактите, ти му отнемаш правото да живее с реалността. А реалността е, че човек, когото смята за приятел, на когото се доверява, е правил секс с гаджето му. Ако разбере /когато разбере/, не просто ще знае, че е предаден, а ще си припомня всички пъти, когато сте били заедно в компания и вие сте били наясно, а той - не, и ще се чувства като глупак.
По отношение на постъпката ти - мисля, че е емоционално незряла, но е разбираема. Ти просто наскоро си открила сексуалността си и ти се иска да експериментираш с нея. Но още не си се научила да си поставяш граници и да казваш "не"! Помисли върху това и върху самооценката си.
Ел :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 62392f382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Вие жените сте много сложно нещо, редовно така постъпвате, ходите с дадено момче, уж го обичате а на другата вечер в леглото на друг се въргаляте... Просто не знам к'во да кажа. И най-лошото в случая е че тук става въпрос за двойно предателство, от неговият приятел и от собственото му гадже. Как нито един от вас не помисли в тоя момент, че предавате това момче, и как би се почувствал той? Изводът който си вадя аз от всичко това е, че нито приятелят му, държи истински на него, нито пък ти го обичаш истински, щото ако и двамата го обичахте и държахте на него, вие не бихте направили този непростим човешки грях!!! Следва поне да постъпиш достойно и да му кажеш истината. Поне това направи, щото признат грях е половин грях! Той има право да знае, какви сте ги свършили, дори това да го съсипе...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 1e3fe49153
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 3... Аз мога да кажа точно обратното на това което ти си написал. Срещала съм момчета с такова поведение, лягат си с която си харесват, въпреки, че имат връзка в момента с друго момиче. Така, че кой е е сложен и кой не ти сам ще си направиш извода. Не МИСЛЯ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОЛА, А ТОВА, ЧЕ всеки може да попадна в една такава ситуация. А на теб момиче, ще ти кажа, че това с объркването е съвсем нормално, а това с вината е много болезнено. Аз изпитвам такова чувство което ме разяжда, но свикнах с болката... И си казвам всичко не зависимо от последствията, и ако бях на теб пак щях да си кожа и майчиното мляко. Друг е въпроса дали е правилно, това е твоя въпрос, ми ако може да му го спестиш и вярваш, че си обичаш приятеля не му признавай. Поне не сега, а като се поуспокоиш за да си подготвена за всичко. Не се знае какви ще са последствията, дали ще ти прости или няма да може да го преглътне, зависи от характера му. Познаваш го добре и това ще ти помогне, да разбереш как е най правилно да постъпиш с него! Желая ти да си силна духом и ще стискам палци. Това с грешките го знае всяко хлапе, та хора сме и се учим от тях...

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 61208d3ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Съгласна съм с всичко, което каза 3, въпреки че съм момиче. Това е супер тъпо. Не обичам да съдя хората и се опитвам да се поставя на твое място и да те разбера, но немога. Разбирам само, че си от "онези" момичета, които не могат да отказват. Ти остави другото, ами с негов приятел-това е върха на подигравката и гаврата. И знаеш ли какво, така като те слушам не само ще се повтори, ще се потрети, ами и ще ти стане навик. Задължително му кажи, за да ви тегли една майна и на двамата, не заслужавате да ви погледне!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 62392f382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3 съм! Браво на номер 5, ей това е достойно момиче. Колкото до темата, аз вече си казах мнението, а и наистина ти авторке щом не можеш да отказваш и толкова лесно се поддаваш на изкушението, значи ти за сериозна връзка не ставаш! Значи ти веднъж щом си го направила, ще го направиш и пак! Изневярата е смъртен и непростим грях, това го пише в библията и аз като един горд представител на Християнството, мисля че това което сте направили НЕ СЕ ПРОЩАВА!!! Приятелят му, за него думи нямам, какъв приятел може да е това след като не е изпитал и капка угризение от това което прави? Нищо не може да ви оправдае в случая!!! НИЩО!

Послепис: Номер 5 хареса ми как мислиш и ако си съгласна моля те потърси ме на мейл: onowa_momche@abv. bg, бих се радвал да попишем :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 05031cdf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Е то ти си му толкова гаже и приятеля му е толкова приятел, жал ми е за човека! Според ти не си спала с приятеля на гаджето си, защото пъро по тази логика ти не си му гадже, а той не му е приятел! Никоя жена не може да раздели едно истинско приятелство 2ма мъже, в истинския смисъл на думата приятелство и никой мъж не може да раздели истинско приятелство м/у жени, точно тогава се разбира кое е истинсккото приятелство! Аз съм мъж нр бих спал дори с бившата на моя приятел, та камоли със сегашното му гадже!

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: d88497ca1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съгласна съм с 3 и с 5. Много ми е интересно, казваш "знаеше къде да ме докосне"... той, кво от единия път ли ти научи ерогенните зони! Думи нямам! Има друго нещо, което колкото и да се опитвам да го разбера не мога, особено що се отнася до жена- как така твърдиш, че не изпитваш нищо към него, но секса бил страхотен!? Не знам, може би и такива хора да има, но не ги разбирам. При мен няма начин без никакви чувства да се получи нещо. А що се отнася за изневярата тя не е случайна постъпка и винаги има рецидив.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: ac175fc2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Горкият ти приятел.. не искам да съм на неговото място. А ти ?! Ти заслужаваш същото, което си причинила ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 1dace8dffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мисля като номер 2, освен това, след като си направила грешка, сега трябва да си понесеш последствията, защо да постяваме другите в гадно положение, само защото някой няма волята да каже НЕ!
Знам, че съм крайна, но или обичаш някой и си с него или просто си ходиш и си лягаш за секса с който искаш, а не да лъжеш!
Признай си, понеси си отговорността и последствията, като си направила грешка, имай доблестта да си я признаеш поне!
То се мисли навреме, стига с тези оправдания, беше само секс, не знам как стана... Нали уж затова сме хора, за да се контролираме животинския си инстинкт, а не да лазим на 4 крака и да се снушаваме, с който ни падна!
За мен, ти не обичаш и не цениш приятеля си достатъчно, ако беше така, щеше да можеш да кажеш НЕ и да помислиш какво те чака, преди уж грешката!
Просто смятам, че, ако ти се прави секс с различни и искаш да опиташ нямаш сериозна връзка, ако пък искаш да имаш връзка не лъжеш, мажеш и не поставяш човека с неловкото и гадно положение да бъде мамен.
Но имайки предвид времената днес, вече е нормално да преспиш май с куцо и сакато, за морални ценности изобщо да не говорим!
Успех!

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 4b8ce8cdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 1 и продължавам да настоявам да не казваш на приятеля си!!!
Имал право - вие луди ли сте! Момчето е съвсем невинно и ще му се съсипе психиката - двойно предателство!
И какво ще промени това - само дето ще страда. Ако иска да запази някакво достойнство и без това ще трябва да я зареже и точно това ще стори, след което ще почне да съсипва себе си! не, не е честно това!
По-добре скъсай с него и готово. По-добре ужасен край, от ужас без край!
Скъсвай, докато е време, ако изобщо държиш на него и си гледай живота, защото в противен случай ще стане грубо.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 05031cdf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Най-добре нито и двамата да не му проговаряте никога повече!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8ea755f23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами сама си си виновна знаела си че не трябва да го правиш но май е по-добре за сега да си мълчиш просто не знам какво да те посъветвам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker