Защо момичетата си мислят, че това е секси? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момичетата си мислят, че това е секси?
преди: 13 години, 3 дни, прочетена 4699 пъти
Здравейте,
Аз искам да Ви попитам нещо, което забелязах. Масово момичета ходят с къси блузки /над пъпа/ и панталонис със супер ниска талия. Окей, но тъпото е, че 70% от тях са със страшни паласки, другите 20% са с косми по корема, а едва 10% /по мои наблюдения/ са с хубава талия и добре изглеждащи коремчета. Нищо против мацките, но защо си мислите, че това изглежда добре? То си е направо противно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 дни
hash: f446a789e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз споделям мнението ти:) Освен това ненавиждам панталоните и полите с ниска талия - адски са неудобни, имам чувството, че ще се смъкнат във всеки един момент... Да не говорим колко е отвратително да гледаш нечии прашки стърчащи от дънките:))) Късите блузки пък намирам за нефункционални и даже много се нервирах преди години, когато не можех да си намеря в магазина блуза с нормална дължина. Откакто излезе модата на туниките е рай за мен:) Предпочитам да си подчертавам талията с някой стегнат колан или с дреха по тялото, а не с директно разголване. Нямам представа защо разни момиченца си мислят, че е секси... Преди беше поне модерно. А сега освен грозно, недобро за здравето, е и демоде! Може би, те НЕ мислят, че е секси, защото не мислят въобще - просто някой им го е внушил. Тъпите хора постоянно се нуждаят от наръчници. Ако в някое женско списание пише - за да си секси слагай един тон грим, показвай си корема, имитирай прическата на Пеги Бънди и си разваляй походката с 15-сантиметрови кокили - ами те просто го правят... И си вярват, което е най - тъжното:)

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 29082da7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Според мен важното е да се чувстваме добре, в каквото и да сме облечени. Всеки си има право на вкус и мнение. Ако днес реша да се облека като нинджа, обличам се и излизам. Много ми пука зад гърба ми какво говорят и как коментират. Важното е да се чувствам добре.
Принципно не харесвам късите блузки, харесвах ги преди 7-8 години, ако не и повече-не помня. Не харесвам и съвсем дългите туники, защото не стоят добре на фигурата ми. Имам хубаво тяло, аз си го харесвам де. Дупето ми е като на Джей Ло и съм с нейната височина и като сложа туниката оптически ме прави по- ниска и широка в ханша. Харесвам потничета и блузки среден размер. А за панталоните, дънките обичам нормална талия, или не много ниска. Високата изобщо не я харесвам за мен. Иначе съм виждала момичета, на които им стои готино. Лично аз много мразя косми-направо е болестно състояние. Но щом на самите тях не им пречи и се чувстват добре и секси- ок, това си е техен проблем. На принципа съм всеки да си гледа себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 1dc95d3fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, голият корем вече не е на мода :П. Аз нося само дрехи с ниска талия, но и дълги блузи, така че не се разголвам. По принцип панталоните и полите с висока талия и дългите блузи издължават фигурата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 455ca3b227
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   прав си, аут е тотално това - 3 е права - това е новата модата, а момичетата, които описват сори - ама са селянки

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 532f4e191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Какво значение има как се обличат? Аз въобще не обръщам внимание - не ме интересува, а и не ми влиза в работата. Живеем в свободна държава, ако искаме и голи можем да ходим.... Не искам да се заяждам, но в тази държава всеки гледа в паницата на другия. Като не са ти секси, не ги гледай... :)))

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 39f0136df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравейте, аз не съм от момчетата, който носят къси поли и къси тениски, но смятам, че ако им харесва защо не.... Както казаха преди мен, ако желая и като нинджа ще изляза. Относно паласките, космите и т.н, не ги гледай, авторе, търси си нещо от онези перфектните 10% :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 2b8e107a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5. Точно по тая философия трябва да живеем всички

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: d2c85ec4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Абсолютно мисля като номер 2, всеки има право да носи каквото иска и не е важно дали на теб, мен или някой друг му харесва, важното е, ти или те или аз да се чувстваме добре, без значение слаби, дебели, космати, ниски, трябва да се приемаш какъвто си и да се обичаш. Разбира се елементарна подръжка никак не е зле, но... който, както иска:)

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 5f3d2d2b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да, бе. По вашата логика щом всеки гледа себе си за какво въобще да се старая да изглеждам добре - нали никой не ми обръща внмание. Аз пък съм съгласна с номер 1. Вярно, че всеки трябва да има вкус и стил, но поне да изглежда естетически добре. Не може да имаш паласки стърчащи 10 см извън гащите, а пък отгоре на всичко да ходиш и с ниска талия и къси блузи. Защо по-напред не гледаме кое ни стои добре, а не кое е най-най-модерното!? Ако се облечеш като нинджа и те видя на улицата няма да реша, че всеки ден изглеждаш като нинжда или пък утре ще си пеперудка... ма ако те вида с паласките и ниската талия сигурно т'ва ще си помисля. А много ми е интересно авторът автор ли е или авторка. Май клони към автор, а? Но нека не бъдем толкова строги и критични. Според мен оглеждайте всички, но НАЙ-НАПРЕД СЕБЕ СИ! И ако прецените, че сте в изгодна позиция да давате толкова критични коментари - давайте ги. И все пак колкото и да твърдите, че сте на мнение - който, к'вото иска - никой не е на мак толкова крайно мнение в тоя край. То на плажа не ми е приятно да гледам дебеланките голи, пък и в София ли да си ги гледам!? Пак голи...

Момиче на 15

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 532f4e191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, може би трябва да изглеждаш добре заради самата себе си, не заради другите? ! Или си от онези, които плащат данък "обществено мнение"?

Номер 5

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 29082da7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Момиченце на 15, искаш да кажеш, че ти не се обличаш и се стараеш да изглеждаш добре, заради околните, а не за себе си, което е жалко. Това, че ти го правиш, за да те харесат, не значи, че всички сме така. Аз се обличам добре, за да се чувствам добре.
Разбрах какво искаш да кажеш, че не ти е приятно да гледаш сланини с 2 думи. Ти мислиш ли, че дебеланките искат да са дебели? И какво сега като са дебели дай да ходят с чаршафи покрити от глава до пети, заради такива като теб. А да не би като се покрият целите да станат по-слаби?
Нима можем да им забраним да носят например къси поли? Те не са ли хора? С какво са по-малко от нас? Просто няколко кила повече.
Аз дори се възхищавам на дебеланките, които имат смелостта да се покажат, без да се интересуват от хорското мнение.
Мило момиче, не е зле преди да изкажеш мнение да се поставиш на мястото им. Недай си Боже след някоя друга годинка си станала като тях. Тогава надали ще ти е приятно да прочетеш мнения като твоето.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: f446a789e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък смятам, че човек е длъжен да се съобразява с особеностите на тялото си, когато се облича. Това показва уважение първо към себе си и после към околните. По едно време в гимназията бях наддала малко в корема и по бедрата. Не си и помислях да нося къси блузки, прекалено къси поли или прилепнали панталони, които да ми очертават всичко. Слава Богу, след това успях да си върна нормалния вид и сега нося такива минита, за които тогава не бих и посмяла да помисля. За всяка фигура има подходящи дрехи - стига човек да има желание и вкус, би могъл да изглежда елегантен и привлекателен с всякакви килограми. Ще дам за пример една моя съученичка, която е супер едра - висока, с масивен кокал и пухкава. Но въпреки това се носи страшно елегантно. Дрехите ? са съобразени с тялото ?, но нито са грозни, нито безформени и всички се възхищават на стила ?. Липсата на перфектно тяло (то единици са "идеални", аз съм перфектно слаба, но нямам гърди, примерно:) не оправдава безстлието. Всеки е в правото си да изглежда зле, но трябва да е готов да понесе критиката за това. Обратната страна на свободата е отговорността.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 29082da7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Номер 12, глупости. Това са комплексарщини! Съобразявала си се, защото си комплексарка, но не всички пълни жени са такива. Една уверена жена може да се чувства добре в кожата си, дори 90 кг да е!

По твоята логика и на тях може да не им е приятно да гледат ходещи скелети по улиците, където кокали стърчат отвсякъде. Особено в България има толкова жени, които направо си изглеждат анорексички, но това за тук е нормално. Иди с това телосложение в Америка и ще те помислят за болна.

Или пък все едно както нямаш цици, много надарените биха казали "тая дъска пък къде е тръгнала", или най-често чуваното "това жена ли е, или дъска? "И дай сега като си плоска да ходищ с яке през лятото, а.
Или може би от "съобразителност" към околните трябва да сложиш силикон.

Като те кефят на твоята приятелка дрехите ги носи ти. Не налагай на другите своя вкус.

Аз пък имам една приятелка комплексарка, която зиме-лете-пролет-есен все е с дълги панталони, защото и били дебели краката. Не си позволява потник, защото ръцете в горната част били дебели. Позволява си къс ръкав най-много лятото. Освен това също и без грим не излиза от къщи(а тя за да отиде до магазина се гримира като фолк певица). И без изправена коса също. На това му се вика пълен комплексар. А на всичкото отгоре не се чувства добре. Гледа как са облечени другите момичета и все се ядосва и злобее. И това живот ли е?

И то заради някакви фръцли, които утре ще кажат момичетата с грозни зъби например да ходят с фереджета, за да не им смущават гледката.
Или тези с грозни коси да ги покриват с кърпи.

Я стига глупости, обличайте се както искате!

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: f446a789e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, личи си, че нищо не си разбрала от това, което казах. Първо - никога не съм била нито дебела, нито даже пълна. Просто в един момент станах от 47 на 52 кг., като всичко ми се залепи точно по бедата и корема. За мен това не е красиво. Точно комплексарка никога не съм била. Не нося грим (харесвам си кожата), нито токчета (не са ми удобни), косата също си одобрявам в естествено състояние. Подмятанията за дъската съм ги чувала много пъти:) Разсмиват ме. Особено ако излязат от устата на някоя с изхвърчали сланини:))) Аз не мога да нося дрехите на приятелката ми, защото се побирам 3 пъти в тях. Освен това, не всичко, което ти хареса е подходящо за теб. Да усетиш кое ти отива и кое не е вкус, стил. Коко Шанел казва, че "Модата можеш да си купиш, стила - никога!". Точно това имам предвид - усета за това как да се облечеш стилно и красиво си го носиш отвътре - не зависи нито от имотно състояние (освен в екстремни ситуации, разбира се), нито от килограми, нито от глобалното затопляне. Пак казвам - всеки който си е решил, може да изглежда колкото си иска зле - да си друса сланините на показ, да вее мазна коса etc. Но, трябва да е готов да понесе критика. Точно в това, как понасяш тези коментари си личи, дали си комплексар или не. Ако скачаш като ужилен, както направи ти - определено да.

P.S. Видях, че според теб налагам на другите начин на обличане - аз в постовете си не видях никъде конкретен моден съвет. Само общи разсъждения съм писала. Никъде не съм казала - "носете червено" или "никой да не си и помисля да слага пола до коляното този сезон", примерно. Стилът е умение да се облечеш по най - подходящия за ТЕБ начин, а не сляпо да копираш другите, без да се замисляш това на теб, всъщност, отива ли ти? Това не е комплексарщина, а себеуважение.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 29082da7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Борония, бейби:)Пак съм аз
Напротив всичко разбрах от казаното, колкото и да не ти се вярва.
Знам, че не носиш грим и т. н. чела съм в другите ти коментари -в случая не говорих за теб, а давах пример с приятелката ми.
Подмятанията за дъската най-често ги чувам от устите на мъже към ходещите скелети.
И както теб те разсмиват, така и притежателките на повечко сланини приемат критиката(ако са самоуверени, разбира се). Ако са коплексарки, започват да се крият и покриват.
За стила е така-или го имаш, или го нямаш. Да научиш човек без стил на такъв е трудна задачка.
Аз лично не съм се засегнала от твоя коментар, защото не съм с наднормено тегло. Така че лично аз няма за какво да понасям критика.
Скачам ужилена, защото нямаме право да ограничаваме хората да се обличат така, щом се чувстват добре.
Себеуважение няма как да е това, което казваш, мила. Себеуважение е да се харесваш и обичаш, какъвто си. А не да се стараеш да изглеждаш добре заради хората, на които не може да се угоди. Все ще има някой, който няма да те хареса и одобри. Все ще се намери някой да издири някой недостатък.
Просто неможеш да ме убедиш в правотата си, нито аз теб, а дори и да те убедя няма да си го признаеш.
Нека да не продължаваме този спор, защото няма да излезе нищо, само занимаваме хората.
И според мен авторът е момиче.
На мъжете кога им е пречила показваща се плът и оскъдно облекло. Напротив. Моите наблюдения сочат друго и ще дам пример:
От лявата страна на един мъж минава момиче, с добро телосложение и дънки (дълги). А от дясната минава по-пълно момиче с къса пола. Накъде ще се обърне мъжа - задължително на дясно. Където има повече плът-там има какво да се види. Естествено има и изключения, но както казват голям майстор на голям тезгях работи.
Освен това имам много приятели мъже, които 95% от тях предпочитат по-сочни момичета(не дебели, а закръглени) пред торба кокали. Особено в леглото-да има какво да пипнат-дупе, цици. Но това е друга тема вече.
Борония, по принцип съм съгласна с повечето ти мнения, но тук направо се учудих от позицията ти.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 973b1fd9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хора, стига. Темата не е направена с цел да възникне спор, исках да чуя мнения. Не го приемайте чак толкова сериозно.

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: f685e82d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Още Алеко Константинов си го е казал : " Разни хора, разни идеали ". Добре, че там не е наблегнал на такава тема :))
Иначе по темата - няма точен идеал какво е " секси " и какво не е. По-скоро от моята гледна точка ще кажа- кое отива и кое не. Естествено, че е грозно да видиш момиче с тесни дънки с ниска талия и половината й паласки да са отвън. Но ако тя се харесва така, защо не? Просто не я гледайте...
Аз честно казано съм от тези с паласките и не ми харесва да подчертавам недостатъците на тялото си. Не ги и крия, но се обличам нормално, за да ми е приятно да се разхождам по улиците и хората да не ме гледат като някакво изкопаемо.
Наистина от коментарите виждам, че сте я взели малко насериозно тази тема. Според мен не е нужно, защото в повечето случаи хората менят дрехите, променят фигурата си, а по-несериозните и вкуса си, за това всичко е супер относително...
П. П. Да не ви пука, слагайте банския и отивайте на плаж :)) Така казва една моя приятелка...

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 5f3d2d2b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 10, много бързи изводи си извади за мен (в случай, че се чудиш съм номер 9 ). А номер 11, не мисля, че дебеланките искат да са дебели. Но мисля, че като толкова не искат могат да направят нещо по въпроса вместо да седят и да се вайкат защо са дебели, а ако са толкова самоуверени - значи не им пречи и си харесват сланинките отвънка. Аз в никакъв случай не твърдя, че всички са такива - има и елегатни пълни жени. Решението не е да се увият в чаршафи, а да си изберат подходящи за фигурата дрехи. И да-ако се облекат подходящо ще изглеждат по-слаби. И по случай края на коментара ти - била съм на тяхното място. Като малко (по-малко) момиченце не разбирах и не се интересувай особено как изглеждам, но на 11-12 като започваш да се оглеждаш, да виждаш другите и както си бях дебеличка реших да отслабна и отслабнах преди година-година и половина ; )) Така, че знам какво е и точно заради това си позволявам да съм толкова остра. По случай коментара на номер 14 искам да кажа, че 1000 пъти предпочитам да имам хубаво тяло и малки гърди, отколкото големи цомби и 30 кила отгоре. Не знам защо повечето дебели жени се мислят за много надарени, като сигурно 10% от тях да си естествено надарени, а другите са просто както казах - с 30 кг отгоре. И това за твоята приятелка - това вече си е комплексарска работа наистина, по-скоро е супер неуверена. Но не знам при Борония за каква комплексарщина говориш. Струва ми се, че си говориш на изуст. И последно - номер 16 - това за момичетата, минаващи покрай мъжа. Тук говорим за дебели жени, не за приятно закръглени!! Има огромна разлика. Естествено, че повече ще му хареса закръгленкото, то другото си е грозно, говорим за хубава фигура, което не значи 35 кг. (въпреки, че с този твой пример нищо не доказваш - ако покрай мене минат 100 кг жена с къса пола и такава с перфектно тяло, естествено, че ще загледам дебелата. Колко често виждам толкова сланини на едно място!? )

Но с номер 16 май се съгласявам за едно нещо. Нито аз и Борония (май сме на едно мнение, съжалявам ако греша) ще ви убедим в нещо, нито вие нас в нещо, а пък и да стане няма да си признаем. : )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 мин.
hash: 6c478df622
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Оная имала паласки, тая имала косми...
Когато приемем другите и себе си такива, каквито сме, няма да смятаме особеностите на хората за грозотия! Това, че в момента един модел на красота се е наложил, не значи, че другите хора са грозни! ;))
Плюс това, аз, като жена, също не обичам ниските талии и късите блузки, но- О, БОЖЕ... никъде няма друго! Колко нерви, време и ядове хабя в търсене на нещо що-годе нормално... Понякога съм се принуждавала и мъжки дънки да си взимам, защото нямат ниска талия. За блузи да не говорим. Като имаща бюст жена изпитвам огромно затруднение да си намеря блуза! Аз ли трябва да се чувствам комплексирана, че гърдите ми не са 2 пъпки??? Така, че, момко, модата е нещо ужасно глупаво, която не се съобразява от особеностите на телата, ами пуска на пазара определени еднотипни неща в опити да превърне всички хора в еднакви шаблони ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8a553bb21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Красотата е нещо много относително... За един е сляпо следване на модата, за друг - нещо стилно и издържано, в класическа форма. Няма смисъл да се ядосваме на другите само защото са избрали нещо, което СПОРЕД НАС не им отива. Няма смисъл и да се ядосват на нас, задето сме избрали нещо, което на нас ни харесва, а на другите - не. Прав е бил Алеко... Да приемем другите с разните им странности е по-добре, отколкото да губим и без това малкото си време в обсъждане и критикуване на вкуса на другите. Това е моето лично мнение, разбира се! :)
Добрата фея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker