Нямам нужда от живот повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам нужда от живот повече
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1382 пъти
Живота ми започнал през февруари 2003, толкова време съжалявах за това... Моята съдба винаги е била нещастна, толкова съм привикнал към това че понякога се чуствам сякаш никога няма да изпитам отново щастие...

Най ранните ми спомени са озарени от сълзи и синини... все още имам белези по ръцете... когато бях малък майка ми често обичаше да ми посяга... имаше една стара метална палка за тупане на килими... а когато плачех, удряше все по силно, нямах много дрехи, съучениците ми се присмиваха, мразеха... биха ме...
... всички ме мразеха... и все още го правят, имаше един... Н. К.
той обединяваше всички момчета срещу мен.. бях безащитен, представете си само... отиваш на училище, прибираш се, бой, и само бой... майка ми и за най малкотото ми посягаше, нямал съм много играчки, нито дрехи... живеех в мизерия, а тя си позволяваше всичко... тя никога не спря с тормоза над мен... бях безсилен... кво, в дом ли да ме пратят... баща ми е починал като съм бил много малък и майка ми често опитваше да го замени...
В последно време нещата изизат от каквато и да е граница... скоро срещах любовта на живота си... (обичам я ужасно много... и държа много на нея, тя е най прекрасното нещо което някога е могло да се случи)... пачата (майка ми) откачи... тя осъзна че няма вечно да съм до нея... за жалост е силно привързана към мен а аз не съм... и няма и да бъда... допуснах и една голяма грешка... обърнах се към социалните за помощ... и накрая се оказа че условията не бяха добри за моя нормален живот... (очевадно) щяха да ме пратят в дом... знаете как е там, даже щеше да е по зле и от тук... останалата част семейството ми я подкрепяше... съдбата ми ме убеждаваше че ще е по добре да умра... но тя, неможеше да я оставя сама... не исках тя (приятелката ми) тя ми даваше сили да продължа да се боря...
... на нея дължа всичко което съм сега... беше единствената надежда която имах... и все още е...

... да се самоубия ли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 912b35cfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма полза от самоубийство. Да не си луд, че да се лишиш от единственото сигурно нещо за теб - имаш шанса да съществуваш. Животът е труден, но и не е само лошо. Вероятно когато станеш пълнолетен и започнеш да се саноиздържаш, нещата при теб ще запонат да се нормализират.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0b7a474f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което ти се е случило е много тъжно. Не разбирам какви родители са това да посягат и да се държат като тирани над децата си, като това е една от основните причини за отчуждение от страна на децата. Недей да мислиш за самоубийство, защото ти си получил своя шанс да живееш, не го погубвай, трябва да вярваш, че след всяко лошо нещо, идва доброто, след всеки залез настъпва новия изгрев, бъди силен и се бори за всичко онова, което те прави щастлив. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fd79dfce89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш смисъл за живот Не прави глупости

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 26d71d6f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Що за глупости говориш естествено че няма да се самоубиваш! Слушай сега, като за начало се махаш от тоя дом където си сега защото там повярвай ми е 100 пъти по зле от колкото при майка ти и се връщаш при нея. Следващия път когато се опита да ти посегне заставаш като мъж и казваш: стига вече, писна ми! Опитай се да проведеш разговор с нея, защити позицията си!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 93affd1949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да се самоубиеш е най-долната проява на слабост. Вярно е, че от една страна се изисква и известна доза сила, защото не е лесно да си посегнеш сам на себе си, но все пак е слабохарактерно. Самоубийството е твърде лесен начин да се отървеш от всичките си проблеми. И никой не го заслужава.
Освен това ти остават още няколко години докато се изнесеш и започнеш самостоятелен живот. Ще забравиш за майка си и ще започнеш на чисто.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0f6aa32b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, до колкото разбрах си на 16 години. Вярно, че не съм бил малтретиран, но останах на 15 без баща. Разведоха се. Моята майка не можеше да ни изхрани със сестра ми. Ходех по улиците и предлагах помоща си за някой лев. Миех стъклата на колите по бензиностанциите. За месец бях станал спец. Вече разполагах с пари за да си купувам каквото реша. Можех да излизам вечер по барчета с моите връстници. По нататък ме наеха за общ работник в един магазин. Взимах двойно всяка вечер от колкото от миенето на стъкла. Прибирах се по малките часове. Хранех се на вън. Абе имах възможности и независимост. Така изкарах 2 години и влязох в казарма. Нямах приятелка която да ме чака или подкрепя. Мога да ти дам съвет да се дистанцираш от майка ти. Като ти посегне, не и отвръщай или да се свиваш в ъгъла. Застани срещу нея и спри ударите и. Постепенно тя ще разбере, че насреща и застава мъж а не момче. Опитай ако ще и с вторични суровини да си докарваш някой лев. Опитай в складове за докер или в автосервиз като чирак. Когато човек има някой лев. То той придобива и самочувствие. Къде си тръгнал да се предаваш? ! Стисни зъби още 2 години докато може законно да бъдеш нает на работа. Тогава спокойно можеш да се изнесеш на квартира и да не позволяваш на майка си да се доближава до теб. Животът не е розов. Само, че при теб се е стоварил по рано. Горе главата и бъди мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c5fe43b95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Откъде на къде ще се самоубиваш!? Щом навършиш 18 г., почваш работа и си наемаш жилище далече от 'родителката' ти. Животът е пред теб, от теб зависи дали ще бъдеш щастлив.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 559bd12074
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвета ми е както каза номер 7, когато ти посегне, просто и хвани ръцете, спри я, повиши тон, докажи, че вече си мъж, който трябва да се уважава и и кажи, че повече няма да траеш това да продължава, , но НИКОГА не я удряй, в даскало докажи позицията си също, отвори им се, ако ти тръгнат на бой им кажи, че са пълни п*тки, да са всички на един, кажи на този дето нахъсва другите да ти дойде едно в едно, а не да идва с още хора, щото иначе се доказва като пълна мишка, научи се да се биеш за да оцеляваш, намери си работа и стани самостоятелен. Знам, че е трудно да си смел, обаче малко по малко ще добиеш самоувереност, ако не за себе си направи го поне за приятелката си, за да можеш да защитаваш тези, които обичаш.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: cc9e9a60d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма винаги да е така! Следващия път, когато ти посегне, просто ѝ хвани ръката и ѝ кажи, че повече няма да позволяваш да те бие. И когато навършиш 18, се махни от нея и отивай да учиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: e38ac8d4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле слен няколко години ще можеш да работиш и да си намериш квартира всичко ще се нормализира, но само не пренебрегвай учението че аз го и сега съм затънал

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker