Менструация или какво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Менструация или какво
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1073 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 12 години. Нямам менструация, но имам бяло течение от една, две години, не помня много добре. Преди малко се почнаха едни болки в кръста, от лявата страна, а и като отидох до тоалетната и след като се избърсах с тоалетна хартия забелязах малки розови петънца. От скоро понякога ме боли кръста, а и много си променям настроенията. Започнах да мрънкам и за най-малкото нещо. Дали това е някакъв знак, че скоро ще ми дойде? И да попитам едно нещо... Веднъж, за да видя как е да си с дамски превръзки, реших да си взема от онези на Always във оранжевата опаковка и аз тъпата си сложих една и ми беше страшно неудобно. Може ли да ми предложите по-тънки и по-удобни. И може да ме помислите за луда, но съм изчела всички теми за менструация от -до.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8dd1a49259
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, най-вероятно ще ти дойде всеки момент. Ако не ти е дошло вече. Защото и при мен всеки път започва така с леко розово. Колкото до превръзките, не мога да те посъветвам, от години съм на тампони, но иди в аптеката и питай. Няма нищо срамно! Е, ако се притесняваш, гледай аптекарката да е млада жена. Ще ти влезе в положението и ще ти препоръча нещо, но според мен всяко момиче само трябва да намери най-удобният за нея вариант. Сега поне има всякакви-тънки, дебели, с крилца, без крилца, дневни, нощни, за по-слаб цикъл, за по-обилен и т. н. А едно време майките и бабите ни с тия лигнини, са били къде къде по-зле. За това просто си купи някакви и виж дали са подходящи за теб. Ако не са, следващият месец купи други и така докато намериш тези, които са ти най-удобни. Е, никога няма да ти е супер комфортно, все ще усещаш, че си с превръзка, ама поне да не те дразни прекалено, а и разбира се да не протича, че това е най-гадното. За това те съветвам в "онези" дни да носиш по-тъмно бельо и по-възможност не любимите ти нови прашки, а някой по-стари гащи за които не ти пука много. Че се случва да не нагласиш превръзката или пък тя да се размести, особено докато спиш и става гадно. Лично аз много го мразех това и за това на 20 години минах на тампони. Обаче не мисля, че тампоните са много подходящи за първа менструация и при девствено момиче. Какво да правиш, това е едно от малките неудобства да си жена. Ама се свиква.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6b777adcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, възможно е. Аз помня като ми дойде за първи път бях в 5 клас и имах по гащичките кафяв, но не помня да съм инала болки. При всеки е различно. А до дамксите - ще свикнеш, то май всички са еднакви :D.. Свиква се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker