Не мога да повярвам в какво съм се превърнала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да повярвам в какво съм се превърнала
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 16 израснала съм в малко градче, миналата година дойдох да уча в голям град живея с мой приятел(само приятели сме), та след като дойдох в големия град без контрол и далеч от родителите, искам да добавя, че с родителите ми не сме в много добри отношения баща ми ме бие когато е много ядосан, майка ми не ме разбира а сестра ми, която е с 5 години по-голяма от мен ме мрази. Като дойдох в големия град започнах да сменям момчетата през седмица(спяха с мен и ме оставяха), пропуших трева, цигари, дори правих сви*ки за пари. Като бях по малка си рязах ръцете, защото мислех че никой не ме обича, родителите ми гледат сестра ми като богиня дават и всичко което поиска а мен ме третират като куче. Родителите ми си нямат никаква представа какви ги върша тук, но ако им кажа ще ме върнат обратно в малкия град и не искам дори да си представям какво още могат да направят. Странното е че не се чувствам виновна за нещата които правя! МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ПУБЛИКУВАТ ИСТОРИЯТА МИ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ С ЖИВОТА СИ! МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9602774903
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 15 и въпреки това ще го кажа . Какви са тези пуберски простотии ? Правила свирки за пари , рязала си ръцете , на 16 ги сменя всяка седмица , пушила трева и нз още кво , после що не те разбирали ? Не съм от тези задръстени момченца дето слушат постоянно родителите си , но просто забелязвам как все никой не разбира ей такива лапета които са над закона...То тогава и аз като имам дете няма да проявя разбиране за това как иска да духа на някого за пари и да си реже ръцете вместо да поговори с някой , а не да се прави на хамав. Нали искаш съвет - защо не се застреляш ? Има си начин да облекчиш болката.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3329754823
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами, хвани се стегни. Щом си отишла в голям град, значи все пак родителите ти пращат пари за квартира, сметки и храна, едва ли очакват на 16 сама да ги плащаш тези неща. Всичко което правиш е самосъжаление. Ти си се превърнала в нещо, което ще се срамуваш след време и няма да можеш да си намериш хубава работа. Първо, защо правиш с. ирки за пари? Закакво са ти точно тези пари? За храна ли нямаш? Защо пушиш цигари и трева като тези неща са вредни и пристрастяващи? Аз съм на 25 години момиче и като видя такива на 16 как са лапнали цигарите и ми става ясно какви са пропаднали мърши. И как може на 16 да не си девствена???? Аз ако бях на твое място ще спра да пуша, ще спра да правя неща за пари, ще спра да правя секс с този и онзи, ще започна да уча здраво, да имам отлична диплома, да бъда момиче за пример и като завърша ще запиша висше за хубава професия, ще работя, ще си намеря квартира да си живея сама, и като завърша ще си имам хубава работа, ще си намеря свестен мъж и ще докажа на родителите си, че съм успяла и можеща. Ти в момента доказва само колко си проподнала. Правиш лоша услуга не себе си, не на някой друг.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 476c65463c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такаааа, поне си направила първата стъпка, осъзнала си, че нещо в поведението ти е много, ама много сбъркано! Замисли се защо става така? Най-вероятно защото докато си живеела с вашите ти е липсвало внимание и любов и сега се опитваш чрез всички тези безразборни връзки да компенсираш, обаче си достатъчно умна, че да се сетиш, че не това е начинът. Като за начало, се изолирай от приятелите и познатите си, защото явно ти влияят зле и покрай тях си стигнала до тук. Опитай се да си намериш нова среда, хора, за които ходенето по купони, пушенето, напиването и навъртането на бройка не е важно. След това си намери някакво занимание с което да ти е приятно да си запълваш свободното време вместо да пиеш да пушиш и да правиш глупости. Каквото и да е, ако ще и да е гледане на филми, няма значение просто е важно следващия път като те поканят на купон да кажеш НЕ и да си останеш вкъщи. Ако съквартирантът ти не е такъв, помоли го за помощ. Помоли го да те запознае с неговите приятели, да ти даде идеи за ново хоби и т. н. Важното е сама да положиш усилия да се измъкнеш, защото и сама знаеш, че нищо добро няма да излезе от пътя по който си тръгнала. И това да те приберат вашите в малкия град е най-малкото! Не искаш да свършиш като проститутка, наркоманка или нещо подобно, нали? И да правиш свирки на всякакви пропаднали типове, само за да имаш пари за поредната доза. Е, на там си тръгнала... Така, че просто се вземи в ръце преди нещата сериозно да са излезли от контрол! Ако трябва потърси помощ и от училищния психолог, но просто не се оставяй на течението, че става страшно. И не, не става дума дали се чувстваш виновна или не, а дали искаш да умреш след свръх доза на улицата или искаш хубав живот. От теб зависи!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 303d0b363e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Отиди на психолог или психиатър и му разкажи за живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 40b37c7518
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момиче наред ли си с главата. И аз да съм на вашите и аз ще те пребивам от бой. Ти си пропаднал боклук който ще свърши на магистралата или в някоя мизерна квартира заедно с твоите наркомански приятелчета. Ако не смяташ да се променяш зимай пистолета и чао, на никой не си нужна на този свят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 24b3b9b82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Вземи се гръмни на никой не си нужна , както ти каза номер 6 аз ако съм гаджето ти ще те зарежа на момента на 16 правела свирки ти проститутка ли ще ставаш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 940a1ae8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много, много лошо за теб и то в тази възраст. Секс, свирки за пари, наркотици, как мислиш, че ще продължиш да живееш? Може би на магистралата или в някоя клиника за зависими!? Цигарите са нещо нормално в днешно време, секса с правилния човек също, но да се продаваш за пари или да се друсаш не те разбирам, честно. Щом си отишла в големия град може да започнеш отначало, без родителите ти или досадната ти сестра, да изградиш себе си като личност и в гимназията, намери си хоби, събирай се в компании с хора, които не правят такива неща като теб. Ако искаш да имаш бъдеще промени себе си. Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0f0ff9a452
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стегни се, докато не стане прекалено късно! Ще съжаляваш един ден, че всеки те е подхвърлял като носна кърпичка. Хвани си някое момче, което да държи на теб. Кому е нужно да се правиш на много "оборотна". Това е жалко за момиче. От 3г. и 4м. си имам приятел и мога да заявя, че благодарение на него не тръгнах надолу, въпреки че по едно време бях тръгнала стремглаво надолу, защото бившия ми приятел, с когото бях 1 година започна да ме унижава и да говори смешни неща, които не са истина. Вземи се в ръце и се стегни. Младо, предполагам и хубаво момиче си, да правиш такива неща е срамота. Подбирай приятелите си. Ние се изолирахме от тези, които ни дърпаха надолу и сега сме тесен кръг от около 10 човека, които като се съберем не се напиваме като прасета, а всеки знае кога трябва да спре, ако изобщо пием.
Не си проваляй бъдещето с такива неща. Осъзнай се, какво правиш!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2e83499ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да подкрепим номер 8.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a5fb521eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам как от тревата само я квалифицирахте като наркоманка, но добре. Нека не навлизаме в спора дали тревата е наркотик или не, но от нея няма никакъв вид абстиненция, че да си "търси следващата доза".
Имаш прекалено много свободно време. Намери си нещо което да те държи заета и няма да ти минават през главата такива мисли. Колкото и да нямаш пари, не се унижавй, това до голяма степен ти сваля самочувствието и става един порочен кръг. Остани си с цигарите и тревата ако не можеш да се откажеш, но не пробвай нещо по твърдо, там нещата вече стават много дебели, защото абстиненциите са страшни, а дрогата скъпа. Грижи се за себе си, насочи си енергията и гнева който си събрала от години ограничения към нещо, което те влече.
И повярвай ми, средата е ключа към това.

Да й казвате, че ще "умре в канафка от свръхдоза" е възможно най-малоумното нещо, което може да се каже на тийн. Да не мислите, че обръщат внимание? Не, защото е клише. Според мен всичко опира до психическата й нагласа как тя вижда себе си. Едно момиче, което дуржи на себе си, няма да прави свирки за пари. Тревата? Тя не е особено скъпа. Болно ми става като чета коментари от типа на "самоубии се". А как ще въздейства това на човека, някой пита ли се? Буквално я подтиквате да продължи да го прави, вместо да се замисли. Не е най-разумното нещо да й казвате "боклук" при положение, че има нужда от помощ. И когато си в такава ситуация, всичко в един момент ти натежава.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4f5f21a80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ей, колко злобни коментари, точно тая липса на добрина и разбиране води до проблемите, през които момичето преминава.

Ами, авторке, просто имай повече воля, не се мъкни със стадото във всяка глупост. Изгради си характер, така че сама да се харесваш, а не да впечатляваш другите около теб. То постепенно става де. Не от веднъж. Но трябва да почнеш.

Едно от най-яките усещания на тоя свят е да откажеш цигара. В компания от позьори - бунтари да си единствената, дето няма да се напие на куче и да драйфа. Да откажеш секс на някакъв fuck boy отворко. Да правиш всичко със самоуважение и гордо вдигната глава.

Да, ще ти се присмеят на момента, но ще те запомнят като човек с характер, който знае какво иска от живота. То това е да си различна, а не да пушиш трева. Трева всички сме пушили и честно казано не ни е направило по-яки хора.

Иначе и аз се рязах като бях на 14, ама сега предпочитам да не мисля за това, оставям го в миналото - преживяла съм го вече. Ако продължавам да мисля за това колко жалка съм била преди, това само ще ме депресира. И те съветвам да направиш същото. Щом сме спрели да се режем, значи сме по-силни хора вече, все нещо сме научили от тая глупост. То всеки преминава през проблеми, през това да не го обичат и да не го разбират... Да му мислят онея дето на 17-18 години са гледани в саксия и си мислят, че на тях не може да се случи да пропаднат в живота... Важното е да се вземеш в ръце.

И не забравяйте - Една БИВША пропаднячка, преборила се с куп проблеми и станала добро момиче, е много по-смислен човек от някой злобен мамин лигльо/лигла, който цял живот се радва на всичко даром и сочи другите с пръст, без да знае какво им е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8ba337076b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Прочети Библията, само Господ може да ти помогне. Откажи се от тези лоши неща и живей друг живот. Помоли за прошка и ще видиш как ще ти олекне. След 2-3 години това ще е просто едно лошо минало.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 20b065896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Таа, забелязах, че повечето коментари са отрицателни.. искам да кажа.. хора!!! Оставете момичето намира!! Всички си имаме своите проблеми!!!
Аз, дето съм сто пъти по-малка от теб, се ужасявам от малолетните, които пушат. Но както и да е. Съветвам те да смениш музикалните си идоли. Вирго, познах ли? Често децата подражават на музикалните си идоли. Аз харесвам онези сладки корейчета и съм мила, сладка и невинна. Това мога да те посъветвам аз.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: bbeb7708b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Първо трябва да спреш да пушиш, понеже цигарите имърсяват духа отделят те от Бога и отварят портал за нечисти духове към теб (губиш волята си) После сексуалните контакти за да можеш да се пречистим и да можеш да вземаш адекватни решения трябва да минат 7 години.... , а до тогава ще живееш с принципи и правила.. Не каквото ти се иска:) Виждаш ли!? Аз те обичам.. Стига да можеш да от цениш обичта ми.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 35efc7ce2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Типичен модел на необичано дете, което се самонаказва, защото са му вменили, че е лошо, неспособно, виновно за родителските проблеми... Много подобни теми има в сайта, аз познавам такива хора, аз съм такъв човек... Какво да се прави, просто разбери, че родителите ти не са на себе си, всеки е добър дълбоко в себе си, но поради травмиращи обстоятелства се превръщат в различни личности, които ако не се осъзнаят, стават нестабилни, без да си дават сметка какви са - правят семейство, травмират децата си и така един порочен кръг. Не ги вини, не вини и себе си.... Излишно е да се чувстваш виновна за нечие лошо отношение, всеки сам е отговорен за поведението си.
Относно момчетата, с които спиш...Търсиш любов, търсиш одобрение, но не търси одобрение от никого, хората менят мнението си често - днес те обичат, утре - не си им полезна, интересна, удобна... Не се отдавай на нереални реалности,'в които нещата са по-лесни, по-красиви... Само в началото е така, после ставаш зависим и се гърчиш като червей. Не си заслужава. Ако имаш и малкото намерение да живееш, и да направиш нещо смислено, и полезно - зарежи пиенето, дрогата и всичко, което действа деградиращо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker