Тази година е на път да бъде най-гадната 2019 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тази година е на път да бъде най-гадната 2019
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1808 пъти
Здравейте аз съм нормално момиче със скучен живот 8 клас съм и след месец навършвам 15. Тази година за мен почна ужасно. Първо приятелите ми от училище ме предадоха и сега хич съм аутсайдер и си нямам никой, после лошите срочни оценки. По някои предмети ми обещаха много повече и накрая имам само една 6тица и всичко останало 4 и две тройки. Чувствам се депресирана защото в класа ми никой не ме иска и само ме използват за да препишат домашните и се чувствам напълно безполезна. Имам 2 най-добри приятелки които не искам да притеснявам с моите глупости и няма на кой да си споделя мъката. Не знам какво да правя, тази година е на път да бъде най-ужасната в живота ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a71a35cf8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, на твоето баба ми щеше да каже, че са "бели ядове"! Да, всичко, което ти се е случило не е приятно, не е нищо толкова страшно и фатално. Приятели се намират, понякога се карате, после се сдобрявате... оценките пък се оправят, просто трябва да седнеш да поучиш. Така, че горе главата! Да знаеш какви по-страшни неща има по света! А и годината сега започва. Това, че не е почнала перфектно, не означава, че няма да завърши страхотно. До декември има доста време. За това учи си и не позволявай на киселото настроение да ти скапва живота!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3d76e8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До автора - ако на това му викаш гадна година...

Сега ще ти дам пример за гадна година, погледнато от моя гледна точка:

1. Да имаш болен родител.
2. Да работиш отговорна счетоводна работа, а парите да ти стигат колкото да си плащаш наема и храната, за да продължиш да съществуваш и утре пак да отидеш на тази... същата работа.
3. Да ходиш на работа с деформирана ръка, благодарение на "качественото" ни здравеопазване и здравните осигуровки, които ми ги "крадат" от заплатата.
4. Да се будиш сутрин от болка, преди още алармата на телефона да е звъннала. Да, ръката ме боли...
5. Да си надхвърлил 30-те и да не можеш да си позволиш да излизаш никъде, камо ли да бъдеш с момиче.
6. Да си установил, че си си загубил 8 години от живота, за да изкараш 2 висши образования, а реално после да взимаш по-малко от общия работник с 8-ми клас.

Авторе, ето това е лоша година!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5ffed70935
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Права си. Миналата 2019 беше по-добра. И на мен ми обещаха едни работи, ама не станаха.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 79eb2c0885
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило мимиче, ако ти и твоите родители сте живи и здрави, не се оплаквай. Това са най-хубавите ти години, така, че се опитай да им се насладиш максимално. Казва ти го момиче, което завършва 12 клас тази година. Да, вярно и аз бях изоставена от своите приятели, и аз бях аутсайдерката на класа, и аз се ядосвах за оценки и тем подобни ситуации в училище. Сега като се замисля, това не са били никакви проблеми. Карала съм си на училище до 14 часа. Прибирала съм се вкъщи, обяда ми е бил сервиран.. Сещаш се "тате носи, мама меси" :). Те бяха къде, къде по-натоварени от мен с тежък физически труд, но аз все им се оплаквах, че не се чувствам добре в училище и нямам приятели. Те винаги се опитваха да ме разберат, като едновременно трябва да работят неуморно, да плащат сметки и да се грижат за мен. Еххх, че труден живот съм имала тогава. Сега, ако можех да съм на твоите години и най-вече да можех да оценя живота си тогава. Наистина човек, не трябва да иска много. И на представа си нямаш какви проблеми има на този свят. Тези твоите проблеми за "бели кахъри" запомни го. Споделяй с приятелките си, ако искаш. Но ще ти предложа по-добър вариант-защо не сподеш с родителите си, как се чувстваш. Младите хора правим огромна грешка като не споделяме проблемите си с налите, а с хора, които след време няма да са ни толкова близки.. Родителите ни искат най-доброто за нас. Поне повечето са такива. А и да ти разкрия още една тайна-животът на човека се променя, няма вечно да си с едни и същи хора и приятели. Казвам ти го от личен опит. Все някога приятелството приключва.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1461c624a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Ъпдейт след 1 година и 8 месеца: бих дала всичко да се върна в 2019 година. Всичко беше хубаво, но аз обръщах внимание на лошите неща. Номер 2 е прав/а. Някои неща които е изброил/а ми се случиха и ми отвориха очите. Но какво да се прави? Била съм тъпо 14 годишно хлапе. Искам да се върна назад във времето и да оценя всичко което съм имала тогава.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c529c3cb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да ти имам проблемите...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1461c624a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 6: И аз искам да имам тези проблеми отново. Тази тема е писана преди 1 година и съм се лигавила много. Добре че преживях едни неща за да разбера колко по-лоши неща могат да ми се случат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker