Проблем в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем в училище
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1062 пъти
Здравейте! Момиче съм и имам проблем със стари приятелки. Тази година за първа година съм в нов клас. Отначало се имах с всички, после останах близка само с някои момичета от класа. Преди няколко месеца се сбих с една, с която имахме проблеми. Оскуба ме много здраво, на главата имах голи петна. После навсякъде се хвалеше, че ме била набила. Тя сега се събира с бившата ми най-добра приятелка и сега са най-добри приятелки те двете. Почнах бокс, за да я набия оная гадната, обаче на никого не казах, че е заради това. Почнах да ходя с още една приятелка, която ми беше станала най-добра. Спала е у дома толкова много пъти, бяхме толкова близки. Отказа се след месец, когато свърши безплатния период и трябваше да плаща. Останах сама там, трябваше да навия един приятел. Ми сега той ходи с мен там. И тази се превърна в една от тях двете. Онези (без тази от бокса) преди месец ми се подиграваха, че съм била почнала и можели да ме набият. Подигравки отвсякъде, обиди и какво ли още не. Това са били най-близките ми хора. Сега и това момиче стана една от тях. И тя ми беше най-близката приятелка. Сега най-близката ми е едно друго момиче, което си няма много приятели в клас, но иначе е готина. Едната от тези момичета винаги ми е завиждала и за момчета, и за приятели, и за външния вид и за всичко. Станах феймъс и онова момиче, което до скоро ми беше най-добрата приятелка изведнъж ме изостави. Дали завижда и тя? Макар че и тя не получава малко харесвания -100-150 харесвания на снимка. Аз получавам около 200-300 и повече лайкове. Има и още едно момиче, което просто е с тях и четирите ме оплюват. Днес говореха на глас в час, че просто съм ходела на бокс само и единствено да се снимам, а не е така, наистина се старая. Още едната (тази с която се сбих преди, дето ми оскуба половината коса) вика, че щяла да ми ритне един в зъбите и съм щяла да остана на място. Ядох в час и учителя ми направи забележка, а онези глупачки му викат "недейте г-дине, тя е боксьорка, ще ви набие". Вече не искам да стоя в това училище, искам да се махна. Писна ми от началото на годината все сбивания, скандали и какво ли още не. Вече там за мен е ад. Искам да не стъпвам вече там. Но майка ми не ме пуска да се преместя. Ако се махна, има и вероятност да ме помислят за слабачка и ще продължат да говорят за мен. Днес разправяли на всичките ми познати, че срещу някаква малка сума, правя едни неща в тоалетната. Мразя ги!!! Едната вика, че в старото ми даскало, понеже и тя учеше там, всеки ме имали за природна грешка, а сега съм се правела на голямата работа. Прости хора, тъжна работа. А тези момичета са били най-близките ми и са спали толкова много у дома, толкова много съм ги подкрепяла, толкова много съм правела за тях, а те как ми отвръщат. Какво да правя, моля ви кажете ми, че вече живота ми се струва черен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9bdf82b93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-тъжното в тази история е прикритият факт, че днешните ученици съдят за живота по броя лайкове на снимка...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 35b159be38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато стигнах до момента коя колко лайкове имала на снимките спрях да чета.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2bfde33091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеше да ги назоваваш с имена. От това, което прочетох, ако поведението наистина ти е такова, съчувствам на хората около теб. "Почнах бокс, за да я набия оная гадната", бая жалко е :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4e706e7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже... Не мога да повярвам, че има толкова бавни хора.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 61aef080e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 2 и 4: 1.
Какво поколение расте... Дете, ти две изречения не можеш да свържеш като хората, но иначе другите са ти виновни. Нищо чудно '''''''''бившите ти най-добрите ти приятелки'''''''''' да са ти били шута именно защото си в някакъв филм и всъщност да са много готини момичета. И как така като си започнала си се имала с всички, и си ставате най-добри приятелки за един месец? Или просто за теб тия думи нямат никаква стойност? И ти ще пораснеш, ще осъзнаеш много неща и ще се чудиш що си вършила такива глупости... Все пак, наблегни на бокса, но го използвай само на "професионално" ниво, че да не засегне някой без да иска изисканата ти 200-300 лайковата ти персона и да не вземеш да му хвърлиш един тупаник. *сама си правиш да те вземат за мезе* Поне някое медалче, туй-онуй може да спечелиш, ако си сериозна в бокса.
- скорпион.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker