Не мога да се впиша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да се впиша
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 933 пъти
Здравейте! Преди да започна да пиша ще се зарадвам ако модераторите публикуват историята ми, въпреки че има много подобни.

И така ще започна с това че съм на 11 години. В предишния ми клас бях изключително срамежлива и доста доверчива. Това не се отрази добре защото децата просто ме използваха. Имаше само едно момиче с което си бях приятелка, но не толкова близка. Имаше и друга група в която децата се отнасяха добре с мен, но така и не успях да се впиша там, защото ми изглеждаше непостижимо.

Преди половин година се преместих в ново училище. Класът ми е страхотен и като цяло го харесвам.
Има група от момичета които са много мили и някак си сред тях се чувствам добре. Проблемът е обаче, че не си говорим често защото аз отново съм срамежлива(все пак не толкова колкото в предишния ми клас). С тях просто ми е трудно да общувам, защото много искам да им стана приятелка и при всяка моя дума не знам как ще реагират. Знам че ви звучи глупаво, но аз имам този проблем.
Не че другите момичета не са свестни, но просто покрай тях някак си не се чувствам добре. Не знам как да го опиша, може би е някакъв инстинкт.

Та, групата в която искам да се включа е от три момичета. Всички те са много красиви, мили, свестни, умни добри приятели... всичко точно. Просто сред толкова използвачи които са ме използвали преди -сега не вярвам, че срещам толкова прекрасни хора и не искам да пропилявам шанса да съм им приятелка.

Въпросът ми е как да не съм толкова срамежлива и да стана приятелка с тях без да бъда излишна?
Съжалявам ако има правописни грешки.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a3edae9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях същата, когато бях на 11... Все мислех как искам да се впиша, да имам приятели, накратко си бях аутсайдер, че даже и си ме потормозваха от време на време. Виж... Недей да се измъчваш с мислите "искам да се впиша", "какво ли да направя, за да ме харесат?", "дали държанието ми днес не ги отблъсна?". Няма смисъл от всичко това. В момента съм на 19 и се чудя защо въобще до 14-годишна възраст това ме вълнуваше, ама много. Забелязала съм, че когато тия мисли не присъстват в съзнанието ти, едно, че си в пъти по-уверен, и второ-че много по-лесно се завързват контакти. Ако стане-стане. Ако ли не-значи не сте един тип хора и продължаваш да търсиш средата си другаде. Правилните хора ще те харесат. Може да се запишеш на някаква извънкласна дейност (спорт, рисуване, танци...каквото ти е интересно), ако вече не си, възможно е да се поразчупиш малко и да не си толкова срамежлива. Но това ми е само предположение. Успех и горе главата!
- скорпион.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 24dbcf2d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила аз съм на 15 и съм същата. Само ме използват и мачкат, и на всичкото отгоре и аз станах предателка защото сега с най-добрата ми приятелка сме скарани защото не си пишем. Нямаш нужда от много приятели защото виж аз самата забравих най-истинската ми приятелка. И аз определях някои хора като мои истински приятели щото бяха красиви умни и добри и накрая какво? Предадоха ме. Заради тях забравих моята приятелка. Ако нямаш пък и 1 приятелка се запознай с тях и виж какво ще стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker