Предадох най-добрата ми приятелка и се чувствам виновна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Предадох най-добрата ми приятелка и се чувствам виновна
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1618 пъти
Здравейте знам че вече за 2ри път пиша тази история ама положението ми се влоши. За тези които не знаят първата история която написах се казва "Направих грешка и предадох нашите". Сега не само нашите предадох ами и най-добрата ми приятелка(ще я нарека А) от детската градина. На 15 съм 8 клас. В старото училище бях тормозена и за това през 2015 си направих фейк профил във фейсбук и си намерих много приятели. Много драми станаха които нямат значение тук но ако искате да знаете прочетете и другата ми история. Сега имам само 4/5 непознати приятели и с тях си пиша повече от колкото с най-добрата ми приятелка даже и с другата ми най-добра приятелка(нея ще я нарека Я) си повече от колкото с нея. Просто като си пишем и няма за какво да си говорим като се видим и за това цял месец не съм и писала. Много приятелства свършват само защото един от двамата спира да пише, не искам моето приятелство да свърши само защото не си пишем много и не излизаме често. А вика че в новото училище си намерих нови приятели и страховете и се сбъднаха, страховете и бяха такива, че като вляза в новото училище ще си намеря приятели и ще я забравя. Много се мразя за това че в новото училище си намерих приятели ама ме предадоха и не казах на най-добрата ми приятелка. Защо бях толкова тъпа да ми пука как някакви хора които познавам от почти 6 месеца ме предадоха, вместо да ми пука, че така както продължавам с моята най-добра приятелка от детската градина ще я изгубя и нея? Много тъпо постъпих и ще гледам да се поправя. Не знам как ама за сега ще и пиша всеки ден и ако вие ми дадете съвети ще съм благодарна. Накрая не ме интересува ама ще си остана с 2 приятелки. Предаваха ме от този фейк и сега аз предавам по същия начин най-добрата ми приятелка... Превърнах се в това което мразя. Мислех че фейка ме промени за добро ама само ме развали. Бях добра загрижена приятелка всеки ден излизах с нея говорихме си за всичко и сега за нищо само защото живота ми е скучен. Моля ви дайте ми съвети как да оправя цялата тази каша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3ca27a8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти да не си същото момиче което е предало майка си с многото фейк профили във фб прочети си пак историята - май си същата

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8d072513f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пунктуация. Сложна е, но поне се опитвай понякога да я спазваш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e748088c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто започни да търсиш А по-често. Като няма за какво да си говорите, подхвани някоя тема. Имаш огромен избор: може да говорите за момчета, училища, бъдеще и още какво ли не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 27a92c8560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Знам че още тези 4 коментара не са приети, но за щастие оправих нещата с моята най-добра приятелка. Ще се радвам и на съветите ви като се изпратят, защото ще са ми в нужда :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2994c6d251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много е просто - пиши й, извини й се за това, че дълго време не си й писала и я покани да излезете и да си поговорите като най-добри приятелки. Като се видите, извини й се още веднъж и й кажи, че искаш нещата да са както преди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker