Голи снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голи снимки
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 4772 пъти
Здравейте,
Момиче съм на 17 години.
Преди време се снимах по сутиен и пратих снимката на един приятел. След време той я разпрати на всички от нашата компания. Подиграваха ме цяло лято.
Случи се така и че на едно момче направих и свир*а. Това също доста бързо стигна до ушите на останалите от групичката ни. Постепенно всички започнаха да странят от мен и останах с доста малко приятелки(верни).
В момента снимките се разпространяват и в училището ми.
Страх ме е да не загубя приятелите си и от класа, защото и те почнаха да ме отбягват.
А най-много ме е страх, че може майка ми и баща ми да разберат за всичко... защото... тези момчета са такива, че не им пука за чувствата на другите и само да им скимне ще кажат на родителите ми. А ако родителите ми разберат ще ме убият...
Не ми е за боят, който ще ми хвърлят, а за това че после няма да мога да ги погледна в очите и ще са супер разочаровани и погнусени от мен.
Как да направя така че те да не разберат? Ако говоря с момчетата за това те веднага ще им кажат, защото знаят какво ще ми се случи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8d454232af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Момиче, ти си си го направила. Трябва да си понесеш, щом си направила тези неща. Моят съвет е да кажеш на родителите ти, за това, но трябва да си убедителна в това, което говориш. Въпрос: защо си се снимала по сутиен???

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bec9073c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъпи са пичовете, кво да кажа. Още много свирки можеше да има ако си държаха устите затворени......

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вижда ли ти се лицето на снимката или нещо, което е характерно само за твоя дом? Плакат например, някаква семейна снимка... Ако не-по никакъв начин не могат да докажат, че си ти на снимката и можеш това да използваш за оправдание пред родителите си, както и например, че те е харесвал, а си го отрязала и затова гледа как да ти направи мръсно.
Виж...абсолютно "нормално" е да те обиждат и подиграват, предвид факта в какво болно общество живеем. Знам, че много хора сега ще викнат "ама ти си си виновна, к*рва такава, за какво ти е било да му пращаш голи снимки, нека те разберат каква стока си". Няма да те съдя за нито едно твое действие, най-малкото, защото съм преминала през това и мога да говоря от гледната точка на "к*рвата". Моят случай беше преди две години, накратко беше свързан с момче, което харесвах, предполагам и твоят е някакъв подобен.
От историята ти, правописът ти и начинът на изразяване съдя, че си доста интелигентно момиче, което е допуснало грешка. Ти си на 17 години, напълно нормално е да сгрешиш, сега е времето ти да се учиш, жалко, че в случая тази грешка може да коства много. Под много имам предвид щастието ти, възможно е от отношението на околните дори да изпаднеш в депресия. Не позволявай това. Несъмнено обаче ще се промениш доста.
Една гола снимка по абсолютно никакъв начин не показва бройката ти на момчетата, с които си спала. Освен това, не е нищо шокиращо за възрастта ти да водиш полов живот или да правиш свирки. В случая не ти си упадъка на обществото, което се опитват да те изкарат. Дори хипотетично да приемем, че ти си най-долното същество, живяло някога, има нещо, което моралните им главици са пропуснали да забележат. Ти си гласувала доверие на въпросното момче, като му прати снимката и той я е разпространил, т.е. те е предал, което е в пъти по-долно, подло и гадно, отколкото да си лягаш всяка вечер с различен(в този случай ти единствено вредиш на себе си, ако не се пазиш, а и нека не се лъжем-на всеки му се прави секс, това си е естествена нужда). А относно момчето, на което си му била направила свирка-неговото си е чисто инфантилно-пубертетско поведение, защото само един с акъл на пубер би пускал разни клюки, би плетял интриги и би раздухвал всичко, което би унизило някого, защо-не знам. Пропускат и да си зададат въпроса: "Добре, де, той е издънил момичето за голата снимка(респективно и свирката) и ни разказа, ние сега си се кефим да я обиждаме, ама каква е гаранцията, че и с нас няма да постъпи по същия начин?".
Можеш все пак да си им адски благодарна, задето разчистиха всичкия този фалш около тебе. Тези, които се отдръпнаха от теб, щяха да го направят при първа възможност, която в случая им се е отдала сега. Излишно е да им обясняваш каквото и да е било относно случилото се, както и да ги молиш да се върнат-хората чуват и виждат онова, което искат, и това им е достатъчно. Ще чуят само името ти и гола снимка, и директно ще те заклеймят като к*рва, която не заслужава да е част от тяхната не-пошла групичка. Тези, които истински държат на теб, са останали твои приятели (защото реално са ти били такива, а не като гореспоменатите субекти) и това няма да попречи на отношенията ви. Те знаят каква си и каква не си, а това е най-важното. Всички останали да си гледат работата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Забравих да добавя около частта с въпроса, дето не си го задават, дали има гаранция, че въпросните издънили те, няма да издънят и сегашните си "приятели". (Предполагам ще се падна номер 3, защото модераторите не са одобрили коментари още, но ще се подразбере кой номер съм 100%).
Не си го задават, защото мозъците им са толкова първични и елементарни, че не могат нищо друго, освен да бълват змии и гущери върху първата си потенциална жертва. Ще се наслушаш на обиди повече, отколкото ти се иска. Пак ти повтарям, не позволявай по никакъв начин да ти повлияят. Не показвай слабост, нека виждат, че каквото и да правят не могат да те засегнат или наранят, иначе ще се надъхат още повече. Ти знаеш коя си и защо си го направила, на тях не им влиза в работата. Бъди силна, защото ще ти се налага, злобата е нечовешка. Но ще се справиш, не си сама.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6d810cd17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо казваш, че е една снимка по сутиен, после казваш СНИМКИТЕ се разпространяват?
Хора, стига с тези истории, за 1 месец прочетох сигурно няколко такива, това е измислено и си личи :D
Вдъхновили сте се от филмите нещо..

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6fc46761e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами съвсем скоро ще си пълнолетна, а да си голям и отговорен човек означава преди всичко ДА СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПОСТЪПКИТЕ СИ!
Така че следващия път - умната! И със снимките, и със свирките.

Също така, за какви "приятели" говориш, не мога да разбера? За лицемерите, или за тези, които им се връзват? Нито едните, нито другите са ти приятели, нито пък тези от Фейсбук. Човек през живота си има 2-3-ма истински приятели, такива каквито биха застанали до него и биха го подкрепили, ако ще и камъни да валят... Ти най-вероятно още НЯМАШ приятели. Вероятно ще ги срещнеш в Университета или на работа... Зарежи ги тези подрастоци - те не представляват абсолютно нищо, и се чувстват добре само когато тъпчат другите, понеже това им доставя фалшивото усещане, че са НАД тях...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d32a13023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А що не мисли за това преди да пращаш снимки и правиш свирки, и то на идиоти които ще постъпят по тоя начин? На 20 те виждам с мотото ти в живота - мъжете са свине...

Според мен най-добре родителите ти да разберат, и да се позасрамиш малко, докато си поне още на свирки, и не си стигнала до аборти... За съжаление повечето родители не осъзнават докъде са стигнали децата им, така че и те трябва да се позасрамят от безхаберието си... Личи си че в теб не са изградили никаква съвест, никаква самокритика като човек, и единственото което те интересува е как те виждат останалите, как да излъжеш. А ти как живееш със себе си?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 626b7ff223
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Като ти е толкова акъла, още много унижения ще търпиш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dcbd8ee16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Млада си, наивна си. Това не е грях, че си наивна и млада. Мисли преди да направиш нещо оттук нататък. Мисли с кой ще правиш секс, с кой ще бъдеш гадже, на кой ще пращаш голи снимки. Не си мисли, че и по-големи от теб не ги правят тези неща. Правят ги. Но умната и внимавай с кой комуникираш. Има много комплексирани момчета, има подли момичета, не се доверявай вече на хората толкова много. Пази се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: abde81cbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Направи свирки на всички и всичко ще е ОК! Чувстват се ощетени и затова те злепоставят. Жалка картина, това е бъдещето ни!?

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d02786081
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо: не мисля, че си направила нищо лошо и грешно, за да се срамуваш. Може би трябва да започнеш да мислиш по този начин и няма да отдаваш такова значение на ситуацията. Не си направила нищо от което да се срамуваш. Не си направила нищо лошо. Знам, че на 17 г. и в училищна среда ти е трудно да гледаш така на нещата и предполагам колко неприятно се чувстваш. Не знам какви са родителите ти, но това не е нещо, за което да не наказват или бият. Аз на тяхно място не бих бил погнусен или разочарован от теб - няма за какво. Дори бих те подкрепил. Момчетата, които са те изпортили трябва да се срамуват. И другите, които ти се подиграват, защото подигравката е долно, грозно и комплексарско поведение. А този със св***та явно е пълен смотаняк и няма с какво друго да се похвали. Едно момиче го огряло и всички да разберат. Мисля, че трябва да не им обръщаш внимание и да оставиш нещата както са. Може и всичко да утихне. Ако говориш с тези момчета, може би само ще ги настървиш повече. Занапред просто внимавай с кого и какво правиш и такива като съучениците ти ги дръж по-далече от теб. Подкрепям момичето от №3 и 4. Аз съм от мъжки пол, на 30 и отгоре години

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7ce89a3881
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей, момиче на 20 съм и много добре те разбирам! Минавала съм през почти същото, само че не ми разпространяваха снимки, а само ме разнасяха за хората, с които съм спала, колкото и рядко да имах такива отношения с момче. Излезе ми още след първия ми път лоша слава, онзи се ядоса, че исках да прекратя отношенията ни и започна да ме разнася и да говори лъжи, а ние сме от малък град и за отрицателно време ми излезе слава. Дълги години ме тази слава ме следваше, даже и сега донякъде все още, но се научих да не ми пука. Да, много ми пречеше, когато харесам момче, защото веднага му наговаряха простотиите за мен и се проваляха нещата. Вярно е, че и аз съм се занимавала с боклуци, не подозирайки опасността, която ме грози. Вече съм на почти 21, живея повечето време в столицата, макар че често се прибирам и в родния ми град. Научих се да не ми пука, хората винаги ще говорят. А и онези, които говореха за мен, да не би случайно да са девствени или безгрешни? Те бяха далеч по-извратени, непочтени и т.н. Научих се и да си знам цената - много да внимавам с кой се занимавам. Не толкова за това да не ме разнася, но някак си като си с недорасли идиоти, те сякаш взимат някаква част от теб, чувстваш се омърсена и т.н. Голи снимки на никой не пращам. Преди години съм пращала 1-2 пъти и извадих огромен късмет, че не се случи като при теб. Така че, знай си цената, не спи с никой от компанията или който се познава с хора от компанията ти и очевидно няма сериозни намерения. Ако искаш само секс, нека бъде с човек, който не е от града/квартала и не се познава с никого от кръга ти. Голи снимки на никой. Никога не позволявай да те снимат и по време на секс, НИКОГА! Никакво "домашно порно", клипчета и т.н. Не се знае в какъв момент къде може да лъснеш. В тежките моменти си личи и кои са ти приятели. Ще останеш изненадана каква ще е реалната им бройка. Относно родителите ти - да, допуснала си грешка, но аз смятам, че именно те са хората, които в този момент трябва да те разберат и да ти помогнат. Аз лично никога не бих унизила допълнително детето си в такава ситуация. Да, нормално е да ти кажат, че си сгрешила, но и трябва да те разберат. Успех и дано си вземеш поука като мен, че и аз много съм патила от подобни келеши!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7126736c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не можеш да върнеш времето назад, снимките вече са факт. Най-разумното в тази ситуация е да си понесеш последствията с вдигната глава. Ако мислиш, че си единствената във вашия клас, която е правила св*рка, лъжеш се. На твоите години повечето вече водят полов живот, разкарват се вкъщи по бельо, голяма част и се снимат. Част от тези снимки изтичат в мрежата, забелязвам, че повечето момичета ги пращат на близка приятелка или гадже, които им предават доверието. Ако друго не се случи, то поне ще си отвориш очите за хората около теб. Случва се по груб и болезнен начин, но не е за лошо. Погледни реално над нещата- каква е разликата между сутиен и горнище на бански? Със сигурност имаш приятелки и съученички, които са се снимали на плажа или на басейн. Попитай ги за разликата. Защото това, че зад теб има пясък не променя факта, че си наполовина гола. И девствено момиче може да се снима по сутиен, всякакви приказки, че си к*рва са неоснователни. Научи се да отговаряш на приказките възпитано и умно. На твое място бих изпреварила събитията и бих споделила на родителите си преди те да са разбрали от друго място. Да, ще ти се ядосат и е почти сигурно, че ще те накажат, но те те обичат. Ще бъдат разочаровани първоначално, но щом видят, че ти поемаш отговорност и осъзнаваш грешката си, ще се успокоят. Колкото повече се опитваш да скриеш, толкова по-вероятно е те да разберат. Сигурно е само, че е по-добре да го чуят от теб, отколкото от друг човек.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 28f6799d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   до 12

Ама глупости как ще е направила нещо лошо. Дори си е направо за орден Стара планина. Не е ли то да опъне по една групова свирка на целия клас, докато се снима с камера, си е направо за гордост.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 3 съм. В моя случай нашите разбраха и въобще не реагираха особено добре, или разбирайки ме. Също като теб бях на 17. Всичко опира до човека, естествено, но в почти всички такива случаи реакцията на родителите е негативна. Което не е особено похвално...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 28f6799d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, не е похвално за кого - за родителите ти или за теб?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   От 16 до 17: За родителите, защото в крайна сметка вместо там да срещнеш някаква подкрепа, чуваш абсолютно същите неща, които и навън. Лично мен много повече ме обиждаха техните думи, защото все пак това са хора, на които държиш и обичаш, а не поредният случаен човек, който е решил да те пита колко ти е тарифата например. На кого му пука за причините, поради които си го направила-ти вече си пропаднала к*рва. Сякаш целият свят е срещу теб, само защото си допуснал грешка. Останалото съм го обяснила по-горе (коментари 3 и 4).
Все пак част от коментарите ми вдъхнаха малко надежда, че не всички хора са толкова малоумни и злобни.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c5439a6549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравейте! Аз съм авторката. Надявам се, че повечето ще видите коментара ми.
Искам да благодаря на всички за положителната реакция и най вече на номер 3 както и на 12, 13 и 14.
Не бях гледала на нещата от тази страна. Предполагам сега ще ми е по-лесно да преодолея цялата ситуация и че разговорът с родителите ми ще е по-лесен. Благодаря ви за подкрепата.
ПС:Държа да отбележа също, понеже някои от вас споменаха родителите ми в коментара си, баща ми е изключително строг.
Все още не ме пуска да си се разхождам и излизам с приятели свободно. Постоянно ме подозира и мисли че го лъжа. Не ме пуска и на екскурзии с класа, защото мисли, че ще спя с някое момче. От малка стоя само пред вкъщи, за да може да ме наблюдава и когато приятелите ми тръгнат някъде трябва да се прибера, защото той не ме пуска да ида с тях. Често ми се кара и знам как ще реагира в тази ситуация ако разбере и именно за това ме е страх да му кажа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 43961a2178
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Леле, какви са тия приятели? Колко трябва да си тъп, че да се отдръпнеш от приятел заради такова нещо...

Преди време една позната от нашата гимназия (по онова време изобщо не бяхме близки) така я разнасяха съучениците ми. Разказваха как правила свирки на двама от горния випуск едновременно и т. н. И естествено половината училище я беше заклеймило като к.. ва. Тръгнаха и други истории. Момичетата я мразеха и ѝ се подиграваха, момчетата не я уважаваха много-много. А на мен тогава ми изглеждаше съвсем нормално момиче и нещо не ми се връзваха историите.

Две години по-късно станахме приятелки покрай тренировката на която ходя. Оказа се, че е супер свестен човек. Ходила е две седмици с едното момче (бил и е първи) и е усетила, че нещата не вървят, защото се държал тъпо. Скъсала го, а той се наговорил с приятеля му да я сринат и почнали с клюките. После явно се е получило нещо като лавина, защото даже най-тъпите момчета от училище, които се изчервяват, докато говорят с момиче, си измисляха брутални истории, свързани с нея.

Затова не вярвайте на всичко, което чувате. И освен това, дори да е авторката да е спала с някой или да се е снимала гола, това не означава, че не е човек, че няма достойнство и хубави качества. Голям праз като е направила свирка, да не е убила човек? Сексът е нещо хубаво, не е ненормално. Ненормални са тия, дето се хвалят и те разнасят след това.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Отново съм номер 3. Авторке, няма за какво да ми благодариш, радвам се, че все пак съм успяла да ти помогна с нещо.
Също така подкрепям коментари 12, 13, 14 и 20.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 28f6799d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   18, викаш похвално е да правиш свирки на целия клас пред камера, обаче ако родителите ти не ти дадат медал за това не е похвално.

Като правиш грешки, поне се научи и да си носиш отговорността за тях. Не може да правиш глупости и после да очакваш да ти отворят бира. Че и малоумни били, а ти много ли си умна, като си направила такава глупост? Ако един лекар направи грешка, викаш разкайва се и няма проблеми, че оставил вдовица и сираци. И те трябва да му кажат "няма проблеми, на всеки се случва".

За ваше добро е да се научите да мислите ПРЕДИ да вършите глупости. След това вече е късно и без значение кой те критикувал, кой те разбрал.

Предполагам, ако след готини дъщеря ти върти свирки на целия клас пред камера, ще си във възторг от нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 37f75034e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На мен ми е противно клюкаренето на момчетата и момичетата а не тези неща от които ти се притесняваш. Като някое момиче ти даде хубаво изживяване си затваряй устата, не я разнасяй, това са лични работи! Мъж > 35г.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От 18 до 22: Хубаво даде примерите в началото и края на отговора ти, само дето не ти се получи изкривяването на думите ми, а и ситуацията на авторката е съвсем друга. Не става въпрос да е пращала голи снимки на много хора, а на един, който един човек я е предал, като и разпространил снимките (без значение дали е един или двеста човека, все е предателство, но във втория случай можеш да си зададеш въпроса "Защо на толкова хора?"), не е качвала във фейсбук такива снимки, че да може всеки да я види, нито е правила на 1000000 човека свирка, а отново на един, и то на 17 години, а не 12-13-14 примерно, че да е шокиращо. Прави разлика.
Някъде казах ли, че трябва да ти кажат "браво, така се прави"? Да, трябва да ти посочат грешката, но не по начина, по който ти я "посочват" и останалите, т.е. "боклук, к*рва, разпоретина". Обиждането от страна на родителите не е поемане на отговорност, а смачкване на психиката. Ако авторката не беше поела отговорност за действията си и не си беше взела поука, нямаше да се чуди как да спре всичко това, нито щеше да се притеснява от реакцията на родителите си, камо ли да пише тук, а просто щеше да продължи в същия дух. И в случая, да, не е фатална грешка, че да не може да се поправи. Цитирам коментар от по-горе: "да не е убила човек?"
В този ред на мисли примерът с лекаря беше меко казано не на място, защото подобна грешка не може да бъде сравнена по нищо с грешката на авторката.
"За ваше добро е да се научите да мислите ПРЕДИ да вършите глупости. След това вече е късно и без значение кой те критикувал, кой те разбрал." - Не и ако това е собственото ти семейство. Най-малкото се губи доверието между родител-дете. Ако това е без значение, здраве му кажи.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 626b7ff223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25, с това "браво" имах предвид, че не можеш да очакваш, като си направила нещо лошо да не те съдят. Просто се научете да си носите последствията от решенията и най-вече да мислите, преди да правите глупости. Просто е. Иначе губите само вие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92e41425ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От 25 до 26: Лошо са постъпили двете момчета, които са я издънили, нейната грешка е, че се е доверила на неправилните хора. Последствията си ги носи-загуба на "приятели", обиди, подигравки... При положение, че снимките са факт и няма как да спре разпространието им, единственото, което и остава, е да не допуска втори път същата грешка. Ако е разумна това няма да се случи. Иначе, както каза, губи само тя.
Друг е въпросът обаче дали въпросните момчета ще осъзнаят своята, в пъти по-непростима и недостойна, грешка...

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d2b7808ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Изпрати ми няколко голи снимки на цялото ти тяло. Аз съм много потаен и на никого няма кажа ако и на мен направиш няколко свирки. Също мога да ти правя орална любов колкото си искаш. Ох, че се възбудих само като ти пиша тези думи. Нали си обезкосмена там долу.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 671520b1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, това "научаване" идва с опит. Никой не се е родил научен. И е вярно това, което казва номер 25, прекалено много преувеличаваш и драматизираш.
Момиче/момче на 17 години е нормално да има и по-интимни изживявания. Грешката на момичето всъщност е, че се е доверила на неподходящите, а не че е правила свирка или се е снимала по сутиен. Че то на плажа къде, къде по-разголени ходят...
Тя трябва да развие умение да не е толкова наивна(пращането на снимки) и да си подбира партньорите за интимните моменти, но това идва с опит.
Не е станало нищо фатално и е добре, че е бил "малкият дявол". Не е пращала реално голи снимки и за в бъдеще съветът ли е да не праща. Не се знае кога тези снимки ще изкочат и ще я компрометират.
И прочети коментар 19(на авторката). Според теб правилно ли е "възпитанието" на баща й. Да я държи като куче на каишка пред тях, че да не "тръгне по лошия път". Това ще избие накъде. Имах познат, родителите му все го контролираха, за да не "сгреши". Накрая отиде в голям град и се опропасти, от токова контрол реши да "граби" с пълни шепи от живота и пропадна....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 28f6799d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   29, че опит си трябва, трябва, ама и акъл се иска. На много хора и без да имат опит им е близко до акъла, че е глупост да се снимаш, докато правиш свирки, ама на - някои нямат елементарен акълец.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 671520b1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   30, къде прочете, че се е снимала докато е правила свирка?!?
Аз прочетох, че се е снимала по сутиен и е пратила такава снимка.Не е приятно да се разпространяват, но реално снимката не е гола.Пак казвам по бански и монокини на плажа има далеч по-разголени снимки, които ги качват във фейса и къде ли не.
И да, грешка е, че е пращала такива снимки, това да й бъде като обица на ухото.Повече никакви провокативни снимки(голи-абсурд), защото не се знае кога ще излезнат наяве, могат да й съсипят кариера, приятелства, връзки и т.н.
Но пак казвам, снимка по сутиен на 17 годишна не е кой знае какво и чак такива драматизации не са нужни.
Всеки на тази възраст е правил глупости.Добре е в случая, че не са голи, защото това си е компромат.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fe396da0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Казват да не ти пука... Ако не ти пукаше, вече да се беше снимала без сутиен. Просто преглътни обидата и смени компанията, но това не означава да не ти пука. Ако се държиш глупаво ще те унижават и в бъдеще.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e337bf598e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   сама си виновна за всичко това редно е да понесеш последствията от грешките си и да се получиш от тях

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6454a0760f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   И аз се снимам гола и по бельо, има мои снимки в нета, но са без лице, а и са красиво направени, просто обичам да се снимам, ама при теб е друг случаят... Откъде-накъде ще пращаш снимки на някой твой познат, той не те ли вижда на живо? Не разбирам какъв смисъл има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker