Искам го, но ме е страх! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам го, но ме е страх!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1218 пъти
Здравейте на всички! Знам, че има много по тази тема, но всичките са за момичета по 13-14 години, затова реших и аз да споделя моя "проблем". Ще съм благодарна, ако модераторите публикуват историята ми.
Момиче на 19г. съм от малък град. Преди 9 месеца (юни) се запознах с едно момче. Всеки ден си говорихме в продължение на 4 месеца (той работеше в чужбина и затова не се виждахме). След тези 4 месеца (септември) аз прекъснах взаимоотношенията ни поради разни причини (семейни, депресия, проблеми с училище). Не сме говорили от септември.... до февруари. Той ми се обади отново и поиска да се видим, приех. Излизахме няколко пъти и се оказа много добър, мил, грижовен и разбран човек. Така така докато се усетя станахме гаджета (той е на 25).
Заедно сме от месец и нещо. Той ме запозна с цялото си семейство и майка му ми каза, че съм била първото момиче, с което ги е запознавал. Вече се познавам с приятелите му, а и и той с моите. Понякога излизаме заедно! Казвал ми е, че иска да ме опознае изцяло. Не искал да се притеснявам нито от семейството му, нито от приятелите му и да бъда спокойна в тяхна компания. С майка му и леля му много добре се разбрахме!
Та проблема е следния: Както споменах по-рано заедно сме от месец и половина, но се познаваме отдавна. Аз съм девствена!
Вече няколко пъти ми е казвал, че иска да правим секс. Обясних му, че не се чувствам готова и той ми каза, че е готов да чака. Но в последно време все по-често започна да повдига темата за секса.
Харесва ми да се целуваме, харесва ми начина по който ме докосва и нещата, които прави. ОБИЧАМ ГО и в мен също се появи желанието за секс. Но ме е страх, защото:
1. Той преди е бил с много момичета (над 10) и ме е страх да не съм поредната.
2. Лятото няма да можем да се виждаме, защото ще заминавам в чужбина при нашите.
3. Страх ме е от усложненията, които могат да възникнат (бременност, болести). Знам, че той ще ме пази, има и презервативи, но все пак знае ли човек...

Имам усещането, че с мен е сериозен и, че наистина ме обича. И аз искам да бъда с него, чувствам се готова, но все не мога да се реша.
Преди е бил с много момичета и се чудя с какво аз ще съм различна от тях!
Ще се радвам да чуя и вашите мнения. Много благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: b45921cade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я най добре в енорията и да станеш монахиня. Ако ти е писано да си с това момче, то няма да си легнеш с жена. Ако не опиташ, ще съжаляваш след време. Не се ли замисли, че рядко се срещат девствени момичета който са за предпочитане за семейство? Щом е подходил толкова сериозно към теб като те е запознал с родителите си, дали би си правил труда ако беше поредната бройка? Може би предпочиташ да загубиш девственоста си с някой космат и надут сельо? Не защото искаш а защото трябва. Хващай младежа докато не е решил , че си не сериозна. Никой не се е родил научен. А презерватива пази на 90%. Казах ти по горе. Каквото ти е отредила съдбата, това ще стане.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: efb80db40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все някога ще го направиш, на съзнателна възраст за това си. Сексът си е секс - ако искаш правиш. Не го мисли толкова и не очаквай да останеш с първия си мъж цял живот. Щом те привлича момчето действаш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b658d9b316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   " Знам, че той ще ме пази"

Famous last worlds... Разбери моме, че е твоя работа да се пазиш...

Според мен е винаги добра стъпка, че те е представил пред приятели и семейство. Колкото и да е old school, тези неща имат тежест. Аз лично не виждам показатели, че те лъже, но да, в днешно време човек никога не може да бъде сигурен...

Ти трябва да си решиш какво ще правиш и доколко му имаш доверие. Дори да звучи парадоксално, сексът е по-важен за момичетата, за да се стигне до определено ниво на интимност. Ако не му пуснеш, това може да е достатъчен показател и за него, че не искаш нещо повече. 9 месеца не са малко време да се опознаете, но разбира се зависи и как точно сте общували, не само ахо-ихи...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a17f542a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи го искаш, но не го правиш от страх.
Все някога ще се случи, гарантирам ти, че няма да умреш девствена. Ако се чувстваш готова и си срещнала човек, с когото се чувстваш сигурна, направи го с него, вместо след време с някой, към когото нямаш такива чувства. Аз бях на твоите години, а приятелят ми беше на 23, когато загубих девствеността си. Знаех, че съм достатъчно голяма и се чувствах готова. Изчаках да се опознаем малко по-добре, макар и да бяхме заедно във всяка свободна секунда, аз имах нужда от малко време. Когато преспахме, ходихме от 3 месеца. Той също беше спал с около 10 момичета и се притеснявах, че няма да му хареса с мен. Имах разни странни мисли, подобни на твоите. Приех мисълта, че е възможно да ме остави след това. Реших, че е важно аз какво чувствам и какво искам. Реших, че искам и ще го направя с идеята, че след това няма да съжалявам, защото изборът е бил съзнателен и изцяло мой. Той остана с мен, това между нас беше и още е истинско и не съжалявам за нищо. Приятелките ми ме съветваха да чакам 6 месеца, даваха ми инструкции, но не слушах никого, а се доверих на себе си. Сексът е нещо, за което всеки човек има усет и чувство. Няма тактики, няма схеми. Винаги тази тема е била много коментирана, има много книги и статии, но тези неща са излишни. Може да си девствена, но сексът е индивидуално усещане и с теб няма да е като с другите, както и другите помежду си не са били еднакви в леглото. Като действия няма особена разлика, но енергията, усещането, ритъма- тези неща са индивидуални. В началото може да не е нищо особено според него, но с времето ти ще се отпуснеш и картинката много ще се промени. Затова не бива да се притесняваш, че той има база за сравнение.
Ако го искаш, направи го. Ако не си готова все още, изчакай. Ако не искаш да правиш секс с него, не го прави.
Колкото до притесненията ти, ще следвам твоята номерация, като ще започна от №2, защото коментирах №1.
2. Лятото е след 3 месеца, не го мисли отсега. Освен това, вие няма да имате възможност да се виждате 2-3 месеца, което наистина не е много време и стига да се обичате, ще се справите.
3. Да, нормално е да те е страх. Нормално е и в началото на половия ти живот всеки месец да си мислиш, че си бременна, дори и да сте ползвали презервативи. С времето ще се успокоиш. При положение, че ти знаеш какво сте правили, няма причина да се притесняваш от бременност или болести. Използвайте предпазни средства и всичко ще е точно. Ако презервативът се скъса, сменяте марката и си купуваш хапче за бърза контрацепция. Няма вариант да не забележиш скъсан презерватив, ако ги проверяваш всеки път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker