Просто да си кажа мъката. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто да си кажа мъката.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1058 пъти
На 14 съм скоро 15 8клас съм и имам проблем. Понеже в старото училище завърших с 4. 95 но на матурата по математика имах 2 и нямах избор и отидох в училище за което или хората няма да знаят или ще викат че е ромско. Аз преди учих в това училище но се махнах защото имаше много роми и там ме тормозиха даже едно по-малко дете като бях в 4 клас ме преби и аз не знаех защо. Аз съм тихо срамежливо момиче и търпя обидите, преди ревах като ме обиждаха, а сега като ме обидят се сдържам но иначе понякога като ми стане много почвам да плача в стаята ми. Тази година уж си намерих приятелки, обаче от началото на тази година 2019 се държат или грубо, или ме игнорират. Сега уж имам една приятелка в класа, но тя ми говори зад гърба понякога. Проблемът е, че все на тестове като искат да препишат от мене аз всъщност нищо не знам но минавам тестовете с 3, предимно 4 и 5 ако имам късмет, нямам много двойки, за тази година само 2/3 двойки имам в бележника и те бяха от входните. На 7 март правихме тест по химия първия час и понеже само аз от класа имам 4 по химия и всичко останало е 3 и 2, искаха да им подскажа и аз казах не знам нищо. Една от класа викаше, че се правя че не знам и че всъщност знам всичко и ще имам 4 или 5. Истината е че химията ми е наистина трудна и не знам как имах тези четворки първия срок.
В старото училище което беше елитно не бях отличничка по повечето предмети, сега в новото по химия, биология, математика и български имам най-високи оценки в класа. Аз се гордея, все пак по математика имах 2 на матурата защото 5 стотни не ми стигнаха за 3, а тази година имам 4.
Е поне не ме треатират както в старото училище, защото само аз знам какъв ад беше за мен в старото училище и за мен това което преживявам въпреки че ме прави тъжна и ме карат да се мразя още повече, е нищо спрямо мъката която изживях за 3 години в старото училище.
Явно аз съм родена да бъда тормозена, използвана и предавана.
Имам най-добри приятелки но и те си имат проблеми и не искам да ги тревожа допълнително.
В старото училище най-големият удар в сърцето ми, който ме съкруши беше, че една от класа ми видя фейсбука на баща ми. Баща ми е мързелив пияница който качва снимки на някакви разголени жени. След като тази ми видя фейсбука през голямото междучасие го разпространи из цялото училище. Аз тогава бях навън на свеж въздух и се чудя как не се разревах. Не казах на нашите защото ще се стигне до дирекцията и не искам проблеми да си има момичето заради мен.
Аз имам и наднормено тегло, това също мразя в себе си. Това лято обаче ще се стегна ще дам 30лв и ще ходя на фитнес за 2 месеца и допълнително ще правя упражнения вкъщи и няма да ям много.
Заради наднорменото тегло лъжа класа ми че съм по-слаба, правя го за да не ми се подиграват и да не ми измислят прякори както в старото училище, от сорта на "танкер" "прасе" "свиня" и др.
Аз съм почти на 15 и също ме притеснява факта, че съм нямала гадже никога до сега. Като ме питаха в училище дали съм имала гаджета в живота ми и аз казах не и ми се смяха много. Не е проблем за мен, ама малко ме е срам че за 15 години и едно гадже съм нямала.
Малко стана дълго но казах това което ми е на сърце. Може да си кажете мнението и хейт приемам. Може и съвети да ми дадете. Пак казвам и да хейтите няма проблем аз съм свикала, и без това се мразя.
Чао хора дано имате хубав ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a0a52366b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нападат те, защото се държиш като жертва.

Престани да се самосъжаляваш и да се засягаш, когато ти се подиграват. Насилниците само това чакат - да покажеш, че са успели да те наранят.

И аз до 17 години нямах гадже. И какво от това? Любовта не идва по поръчка, а най-глупаво е да правиш неща, само за да се харесаш на някой друг.

В училище винаги бях черната овца, защото отказвах да правя същите неща като съучениците ми, но никой не е посмял да ми се подиграва.

Добре си се ориентирала към фитнеса - дано ти помогне да си повдигнеш самочувствието. Не бъди боксова круша за никой.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a8d887249d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Учи съвестно, гледай да имаш добри оценки и ако можеш се запиши в друго училище. Да, няма да е елитно, но поне да не е ромско, защото от написаното то теб личи, че мястото ти не е при ромите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker