Всеки път малко не ми достига за по-високата оценка. Писна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всеки път малко не ми достига за по-високата оценка. Писна ми!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 997 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 демек 8 клас. Проблемът ми е, че винаги малко не ми стига за по-високата оценка, за щастие не по всичко. По български миналата година все 1 точка не ми стигаше до 5, това не е само на 1 или 2 теста ами на всеки тест, тия четворки можеха да са петици, на матурата по математика 5 стотни не ми стигнаха за 3 и влязох в старото ми училище. Сега по химия 1 точка винаги не ми стига за 3 или 4, по английски все не ми стига за 5 или 6 а миналата година минах с 6. Аз от нищото знаех английски и бях отличничка, а сега 2рият срок все имам 4, 5, 4, 5, 5, 4 и нямам и една 6тица, миналия срок нямаше време да ме изпита за 6 и ми остави 5 но мислех че този срок ще имам 6. Толкова се ядосвам на 4 и 5 по английски, че чак почвам да не пиша в час. Винаги не ми е стигала 1 точка, една тъпа точка... Мразя се, за това че съм тъпа и не мога да изкарам нормална оценка. Нашите не ми се сърдят на тези оценки, но аз се сърдя на себе си за тях. Нашите все ме успокояват и викат, че съм умното им момиче, ама не осъзнават колко съм глупава. Съучениците ми викат, че много хора ми завиждат на оценките, ама аз не съм тях и не искам да имам 4 или 5 по английски, по другите предмети хич не ме интересува, ама английския който ми вървеше винаги сега ми е най-омразният предмет. Почти винаги след тестове като съм бясна на оценката си не пиша в часовете и. Аз винаги имам лош късмет, защото съм тъпа и не мога да си направя точно сметките за по-високата оценка. Вече даже тайно от нашите не уча, защото няма смисъл ако на тестове няма да ми достига малко до по-високата оценка. Нашите имат приятели с много умна дъщеря която няма такива проблеми, тя все 5 и 6, а аз трябва да лъжа за оценките ми за да не се излагам пред толкова успешни хора.
Писна ми от това скапано училище! Уча, уча и уча по цели дни и накрая нищо. Не стига, че и приятели нямам ми и в училище не ми върви. Да идва лятото, по-добре да скучая от колкото да уча напразно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: ec23cfbc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче ти не си тъпа, тъпи са учителите които не ти защитават оценките които си получила. Не се ядосвай излишно след 3 месеца идва лятна ваканция радвай се за това

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 56ef568ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като завършиш средно, нищо от това няма да има значение.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c5a57f17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти не си тъпа, тъпи са учителите. Аз съм 11 клас и винаги не ми достига 1т или 0. 5т за по- високата оценка. Уча в уж една от най- елитните гимназии в моя град и какво? Учителите си правят каквото искат - скъсваш си задника от учене а те те режат. Не се тормози за такива неща защото е безсмислено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ca080cb794
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ядосваш се за пълни глупости,училището е загуба на време.В реалния живот няма никакво значение какви оценки си имала.Училището е бизнес,който цели да създава работническа класа и да те направи смирен,за да нямаш собствено мнение и всички да мислят еднакво.95% от отличниците си остават средна класа,които работят по 8-12 часа на ден и не постигат нищо особено в кариерата си.И причините за това се коренят в образователната система,която цели конформизъм,кара хората да се боят от рисковете и в това да правят грешки,да не поемат инициативата и да бъдат цял живот роби,продаващи времето си за пари.
Всички успешни хора са били антиконформисти,не се учудвай,защо толкова малка част от обществото са богати,те не са се поддали на образователната система.

Не знам дали ще разбереш всичко,което ти написах,но със сигурност след години когато се сблъскаш с реалния живот ще погледнеш назад и ще видиш колко смешни са били тревогите ти и как независимо дали 2 или 6 си имала няма никакво значение за успеха ти в живота.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4a8dfa3d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Познавам една учителка която няма морал и се подиграва казва се Мария Петрова Касалийска. Може и да я познавате.Родом от град Рила.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d637600f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И си права и не си. Да, много е дразнещо за съвсем малко да не успееш и учителките вместо да те изпитат и да ти дадат шанс за по-високата оценка, направо ти поставят по-ниската. За това си права да се ядосваш. Обаче на две места пишеш, че заради това си спряла да пишеш и да внимаваш в часа по английски. Е, така със сигурност няма да изкараш по-високи оценки! И ако днес си между 5 и 6 и малко не ти достига до 6, то след време ще си между 4 и 5 и нещата не само няма да са ок, но ще се влошат! За това, колкото и да си ядосана, учи си съвестно и рано или късно ще имаш резултат. Освен това, не знам защо всички си мислите, че учите за 6 или за учителите. Не е вярно! Учиш за себе си и за да имаш знания, които ще ти трябват! Един ден като тръгнеш да си търсиш работа никой няма да го интересува дали си имала 5 или 6, а ще те подложат на изпит и ако се справиш добре ще те вземат на работа. Така, че не 6 е важна, а това какво ще научиш. Оценките могат да са доста субективни понякога, например да си имала късмет да те изпитат върху нещо, което знаеш добре. Или пък съответно да си била болна и да си имала лошия късмет да те изпитат и да направиш грешки на елементарни неща, не защото не ги знаеш, а просто защото в дадения момент те е боляла глава. Така, че не 5 или 6 са важни, а какво си научила и как ще се справяш някой ден. За това не прави глупости, защото на учителката и е все едно ти пишеш ли не пишеш ли, внимаваш ли или не. Проблемът е дали ще научиш нещо или просто ще си изгубиш времето. Е, ако си си изгубила времето, един ден ще съжаляваш! Гаранция! Питай кой да е общ работник, например. Как едно време вместо да учи е бягал от час или не е внимавал, мислейки, че е не е важно, ама като не е научил нищо, съответно после не са го приели в университет и сега работи тежка работа, а съучениците му, които са положили усилия, сега са по офисите и за много по-лека работа взимат много повече пари. Така, че спри да мислиш, че най-важното е да имаш 6 или че учителката я е грижа ти дали пишеш или не. Ами не я е грижа! Тя си взима заплатата, но един ден ти ще имаш проблем заради глупавия си бунт сега. Защото като не пишеш и не внимаваш в час не само няма да изкараш 6, но по-лошо няма да научиш това, което ви се преподава в момента!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker