Майка ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1062 пъти
Защо? ! Вече два дена ми е толкова ядосана. Не е само този случаи, има и други. Слава Богу, не винаги, когато се прибирам следобед тя е у нас, но сега е в болничен и си е вкъщи.
Преди малко се прибрах.
- Отивай да изхвърлиш боклука, после яж и сядай да учиш!!! Няма да ми се шляеш като глуха кучка из квартала!!!
Ама то е петък. Денят, в който искам да си почина. Ядосва я всяко нещо. Най-дребното дори. Не казвам че съм невинна. Лошият ми успех и външният ми вид (който аз харесвам) я вбесяват. Държи се прекалено строго с мен. Не мога да плача в нейно присъствие. Плача, когато съм сама или съм навън (отново сама). Вече не знам какво да сторя. Знам, че не съм прекрасна дъщеря, но майка ми твърде много се тормози с мен. Защо, за Бога, щом толкова я тормозя, защо не ме остави в сиропиталище, питам аз? ! Не знам. А и не мога да знам. Все пак съм само на 12 и не разбирам още много неща.

Надявам се да имате съвети за мен. Понякога и аз гледам този сайт и чета вашите истории. Гледам да ви помогна с каквото мога <З

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 4c8fd0fd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Лошият ми успех и външният ми вид (който аз харесвам) я вбесяват. " - сама си си отговорила! На 12 си още дете, дръж се като възпитано дете и майка ти ще те обича! Щом от сега си вириш носа и се правиш на голяма, майка ти ще стане още по радикална, за твое добро е, но ще го разбереш когато порастеш и узрееш!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 93780410c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка вече не си бебе и си й все по-несимпатична. Така е при всички живи същества. Любовта й се променя. Нещата които казва обаче сигурно са за твое добро.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 495c86e596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, разбирам ти проблема мойта майка е същата само че аз съм на 25 ( скоро на 26) но проблема е в това че понякога оставям стаята си мръсна и постоянно ми опява за това, Хиляди пъти й казах че това си е моята стая и ще я направя както на мен ми харесва. Отдавна не живея с нашите а те са и разведени. Миналата година се скарах с нея само защото оставях мръсни петна в нейния дм после ги изчистих, защото ми се беше развикала като й бях на гости.
На 11 Декември миналата година не я допусках до себе си защото си спомних как ми се караше тя после ходи на психолог.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 51e5fa6d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа нещо важно, ако го разбереш отведнъж ще си спестиш много ядове. Колкото и голяма да се чувстваш в даден етап от живота си, майка ти винаги ще има повече опит от теб и ще се опитва да те насочва. Тя не го прави с лоши намерения, само методите ѝ не са правилни и затова ти се струва, че ти вгорчава живота. Ти си на 12 години и навлизаш в пубертета, нормално е с нея да имате търкания. Тя те вижда като дете, ти се виждаш като малко по-пораснала и се чувстваш готова сама да преценяваш кога какво да правиш. Ти си права, но и тя е права. Когато ти диктува задължения, упреква те или е взискателна, тя не го прави за да срине самочувствието ти, прави го с цел ти да станеш достоен и отговорен човек.
Ако свършиш с уроците още в петък, то цяла събота и неделя ще си свободна. Петък и без това си била на училище, то в деня ти вече е присъствало ученето. Ако сега се научиш да си вършиш работата в момента, в който тя е възложена, то и занапред няма да трупаш задължения и ще имаш повече почивки. Майка ти го казва с това размишление, а ти се ядосваш, защото си уморена от училище и искаш да си починеш. Права си, понякога човек трябва да си отдъхне и не е страшно, щом домашните му са чак за понеделник, а той има още 2 дни да чете. Опитай се да разбереш и нейната гледна точка, тя иска да вдигнеш успеха си и иска да изглеждаш по начин, който приляга на външността ти. Ти имаш възприятието на 12-годишна, а тя има възприятието на възрастен човек- родител. Тази разлика между вас е значителна и трябва заедно да правите компромиси, за да се карате по-малко. Аз съм сигурна, че ако ти се стараеш повече в училище, майка ти ще се отпусне малко и ще започне да се държи по-мило с теб. Дай нещо, за да получиш друго. Не може само с упорстване, мрънкане и скандали, това не е правилният начин. Слушай я поне с едното ухо, за да ви върви комуникацията нормално. Повярвай ми, в сиропиталище животът ти далеч нямаше да е по-приятен, а и тогава нямаше да има кой да се бори за твоето възпитание, бъдеще и успехи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker