Толкова ми беше приятно в компанията му и така искам отново да се случи същото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова ми беше приятно в компанията му и така искам отново да се случи същото
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1107 пъти
Здравейте. Нямах идея коя към категория спада историята ми. Бих се радвала да ми кажете какво мислите по въпроса.
Тааа.. запознах се с едно момче във фейсбук покрай общи приятели. Станахме си близки за сравнително бързо време. Пишем си постоянно и го чувствам наистина доста близък. Но.. голяма част от чатовете ни са по-перверзни. Това до някаква степен ми влияе хем зле, хем добре. Лошото е, че имаме 8 години разлика. Той е пълнолетен, а аз не. И точно поради причината, че ако някой наш приятел ни види, ще започне да го ебава, че е педофил, с него сме се виждали само два пъти, от които втория беше преди два дена.. у тях. Говорихме си, гушкахме се, гледахме филм. Всичко беше окей. Бяхме си напълно отпуснати един пред друг и се лигавихе.. ама перверзното лигавене :дд Споделих тези неща на две мои близки приятелки. Едната беше напълно зад мен и дори му писа ка ебавка да ме покани отново у тях, а другата ми се скара и каза, че съм много малка за тези неща и не подкрепя това. Като му го казах, той ми написа едно дълго съобщение, в което ми обясняваше, как не би правил нещо по-сериозно с мен, защото 1. съм била много малка, 2. щяло да е “много грешно”, 3. първият ми път трябвало да е с някой специален и с някой, в който съм влюбена, 4. не бил правилният човек и не искал да се възползва от мен, когато се чувствам така. И най-различни глупости. Наистина не мога да го разбера. 50% от чатовете ни са.. говори ми какви ли не неща, дори и ка живо. А после какво? Не бил правил нищо с мен.
Наистина толкова зле не съм се чувствала от ужасно много време. Толкова ми беше приятно в компанията му и така искам отново да се случи същото.. а съдейки по нещото, което ми написа...
Та чудя се да продължавам ли да се занимавам с него или да прекратя напълно взаимоотношенията ни.
Съдейки по несвързаните изречения и неща, които съм написала, можете и да разберете колко съм объркана в момента.
Моля ви се дайте ми някакви съвети. Ще се побъркам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 7054c68fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не иска да се чувства виновен, просто се оправдава, иначе честното ми мнение е, че едва ли наистина те иска за сериозна връзка, а просто си му интересна.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 99e582e1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По-добре спри всякакъв контакт с него.
Той ти действа объркващо, праща ти смесени сигнали. Ти си непълнолетна, а разликата ви е 8 години и повярвай ми, той знае как да те омае и какво да каже, че да те впечатли. Типичната реплика е точно тази, че не иска да се възползва от теб. При повечето момичета мисълта, че зрял мъж иска да ги пази, да не ги наранява и няма за цел да се възползва от тях, действа като добър показател, но това е само привидно. Реално ще се случи друго, реално ще изчака да поддадеш, да започнеш да изпитваш по-силни чувства и сама да започнеш да искаш да задълбочите отношенията си. После какво? После първият ти път завинаги ще си остане с човек, когото не си разбирала добре и е постъпвал странно спрямо теб. Не се отпускай с клишето, че действията са важни, а не думите. Това, че ти пише подобни перверзни неща, че ти прави намеци и шеги, пак е действие, което той самият описва за грешно в онова съобщение, за което си споделила към края на историята. Тази твоя история има 2 най-предполагаеми развития. Първото е да хлътнеш и той да те отреже, защото се чувства грешно и виновно. Второто е ти да хлътнеш и да започнете връзка, която ще те тормози, защото ще клони към тайна връзка. И двете развития не са удачни за теб, и двете развития биха те наранили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker