Изостави ме не мога без нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изостави ме не мога без нея
преди: 13 години, 10 часа, прочетена 2627 пъти
Здравейте пише ви един безнадежден случай. Запознах се с едно момиче съвсем случайно точно от този сайт. Допаднахме си страшно много бяхме много далеч един от друг в двата края на България, но всеки ден си пишехме по скайп и се чувахме по телефона понякога. Някак един ден нещата се объркаха навярно по моя вина незнам разсърди ми се после ми прости. Страшно готин човек в който бях влюбен но уви просто не се получи. Понякога ми ставаше гадно че си допадаме а сме далеч един от друг и не исках да си пишем но тя ми пишеше а аз като не отговоря ми се сърдеше. Питаше какво има аз казвах нищо тя помисли че е виновна за нещо и ми се разсърди за втори път и вече ми стана неудобно не мога да й кажа че просто се дразня от това че шанса да се видим е нулев и я блокирах в скайпа за което съжалявам но след като я отблокирах те ме беше изтрила от абонатите си не можех да й пращам съобщение от фейсбук ме премахна, толкова неща не можахме да си кажем. Единственото момиче в което бях влюбен истински. Извинете ме че пиша малко несвързано но просто съм като болен от няколко дни че вече не си пишем че я няма.... Тотално съм съкрушен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: c8dd32a78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно не сте били един за друг. Щом така постоянно те е махала, добавяля или там както го обясни, значи не е на сто % сигурна, че иска да има нещо общо с теб. Продължи напред и не се занимавай. Ако има интерес ще те потърси.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f90bc52321
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 може би е така но въпросът който ме измъчва е защо до сега не съм имал приятелка. На 18 години съм не съм от тия дето мислят само за секс искам приятелка с която да споделям чувства да си говорим да се разхождаме и т. н. а до сега не съм имал приятелка и ми е много гадно. С това момиче поне си пишехме но сега вече няма и с кой да си пиша за това ми е най-мъчно. Кажете според вас какво трябва да направя за да срещна някое момиче. Всеки казва еми то с времето ше стане, обаче да си на 18 и без приятелка някак не ми е много добре.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c9045abd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж, приятелю. Жена съм и на скоро преживях същото с един мъж от подобен сайт. Много бях влюбена в него, но постоянно го блокирвах от яд за много неща. Че неможем да сме заедно. Че ме ядосва. Много бях влюбена. Реших да сложа край, защото имах нужда от нещо повече от виртуална любов.
Така, че не съм съгласна с 1, за чувствата и към теб.
Със сигурност не бих си губила голяма част от времето с човек към който нямам чувства.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f90bc52321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №3 И аз тва си мислех значи при положение че казваше че ме обича и си пишехме всеки ден по телефона говорехме значи не е била безразлична към мен казваше че ме обичаше но разтоянието помежду ни става въпрос за това че аз съм от Пазарджик а тя от Бургас ни попречи да продължим връзката като се видим и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e22f3daced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   авторе, всяко зло за добро - така поне си си спестил доста турболентна връзка. Приеми го, че не сте си допаднали и готово!
гледай напред, лято е. Не я търси повече, издразнил си я, може и да си има гадже вече и да не иска да се занимава с теб.
Това не е истинска любов, не се заблуждавай. Много хора с нежна душа клонят да се влюбват в самата любов и на всяка цена да искат да я открият. Не става така, чакай - ще те намери правилното момиче, в правилното време!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 39751eaef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би и тя се притеснява от факта, че на можете да се видите. Застани на нейно място-интернет много често лъже все пак. Ти каза, че сте се чували, е обади и се. Може и тя да те обича. Не знам, аз бих се обадила!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker