Ховърборд / hoverboard - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ховърборд / hoverboard
преди: 5 години, 18 дни, прочетена 795 пъти
Здравейте, момиче съм... и се чудех да почна да си събирам пари за ховърборд... и се чудех какво мислите вие за тях... и ако имате вече да ми кажете повече за тях... за батерията.. зареждането.. благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 дни
hash: 6c2ea310d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стават само за забавление.
Повечето казват, че има пробег от по 15 километра, но освен ако не тежиш 40 кг, не караш на перфектен и асфалт лятото, без никакъв наклон, насрещен вятър и... 5-6 км/ч.

Релността е, че ако ги караш с максималната им скорост, която е често между 10 до 15 км, пътят не е абсолютно перфектен и намаляш и ускоряваш често, носиш раница с храна, вода и прочие, може би ще минеш едни 7-8 километра.

Отнемат по 2-3 часа, да се заредят, но само от мрежата.

Това е проблем, но не е болка за умиране, ако смяташ, да го караш за забавление или само до училище примерно (зависи какво ти е училщето де! )

Но ето какви са другите проблеми:
Малки пункатини на пътя, мокра настилка и прочие - ами скачаш като заек от борда, в опит да не се пребиеш. Понякога просот падаш по очи.

Нагорнища - Дори такива, които не смяташ, че са пролем, са си цяло изпитание за повечето машинки. 3-4 градуса наклон и се движиш с 5 км в час. Малко повече и трябва да слезеш и да си носиш дъската.

Цената - Има модели за по 400-500 лева, но са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ. Някой започват да димят, други не изкарват и наполовина пробег след 3-4 месеца. Ако искаш нещо добро, поне 700-800 лева и нагора.

Губи - Ако ти се скупат гумите е ужас, да ги сменяш. Повечето са с твърди гуми, демек не се укат, но тогава започва да те боли гърба от друсането. Кофти се.

И още нещо - какво правиш, като падне батерията - Ами носиш си скутера (викат им самобалансиращи се скутери), най-често в раничката и тези неща са доста тежи и мръсни. Може и на ръчичка, но ако са ти кекави ръчичките, ще се озориш.

Какво ти препоръчвам:

Колело с батерия и двигател. Имаш вариант да си кушиш ново или да пригодиш старо такова. Излиза доста по-скъпо, но е релистично средство за предвиждване. Хубавото е, че повечето ти позволяват, едва да въртиш педалите, а се движиш доста бързо. По този начин, батерията може да те изкара по 70-80 км и повече. Ако го караш, само като му подаваш ток, повечето минават едно 20-25 км.
Бонусите са, че не се плашиш от всяка бабунка на пътя. Аз не съм падал от колело вече 12 години. Падаш, само ако караш като ненормален и не гледаш, къде караш. При ховър борда, трябва да ти е забит носа в земята и да следиш за дребния чакъл. С колелото имаш доста повече "свобода". Не е проблем, че е имало малка бабунка на пътя.
Кара ти се по-бързо - ами детска игра е. С колкото ще вдигнеш 8-9 км в час, сега си караш с 25.
Ако дойде нагорнище - добра засилка и няколко завъртания повече и го минаваш. Няма да те лъжа, че ако ти е слаб двигателя, няма да с еналожи, да повъртъш малко, но не се налага, да слезаш и да мъкнеш нещото.
Разбира се, можеш и да го караш, само на батерия, но някак си е по-забавно и бързо, ако "помагаш".
Батерията - Ако "падне" (съветвам те, да не я оставяш, да пада под 20%) - Ами имаш крака и можеш да си караш. Ако те мързи повече - носи си екстра батерия.
И сега заговорихме за "смяна" - хубавото е, че можеш да заключиш колелото, да вземеш батерията и да я заредиш в училище, офиса, доакто си на гости или когато се прибираш у вас.
Пробвай същият номер с ховър борад - ами трябва да го мъкнеш и да му търсиш място. Забрави, да го "оставиш" пред магазина. Отделно не съм виждалмагазин, където можеш да го оставиш, като багаш. На повечето са им малки клетките.
Колелото? Заключваш го отпред и толкова. После ти е и по лесно с чантите. Ако често пазаруваш, сложи му една кошница.

И другият вариатн е "ел. скутер", или тея тортиентки. Някак си "компромисен вариант". Повечето си вдигат доволно по 25-26 километра, има и такива, които вдигат повече. По-евтини са от нов ел. колело, но не са чак толкова евтини. Ако си взимаш такъв, гледай да има пробег от поне 30 км (че с теб, да може да мине 20 - казвам го, защото подобно на ховърбордите и тук, пробега е при идеални условия).

Ами това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker