Проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем
преди: 5 години, 17 дни, прочетена 833 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15. Популярна съм. Имам много приятели но не и истински. Нямам хобита. Пробвах различни спортове рисуване и видове танци но тези неща не са за мен. Много харесвам пеенето, но не мога да пея. Наще не ме разбират. Направила съм си един вътрешен затвор ими е много гадно защото няма с кой да споделя пробвах през интернет общи приятели случайни хора но нищо. Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 14 дни
hash: de28892642
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако обичаш да пееш, пееш. Хич да не ти пука, че е фалшиво. В името на слуха на близките ми, аз пея когато съм сама, ама пея, защото ми харесва да го правя.
Излишно се тревожиш и сама се натоварваш с нещата, които ти липсват. Виж се, има хора, с които да излизаш. Имаш родители. Има някакво занимание, в което може и да не те бива, но ти харесва да го правиш. Намирай малките поводи за усмивки. Понякога това могат да бъдат най-обикновени неща. Не знам защо, но мен много ме отпуска да вляза вкъщи и да е изчистено, всичко излишно да е хвърлено, всичко, което не харесвам да го няма. Вярвам, че дома е наша крепост. Влез си в стаята, разгледай се, промени нещо. Направи го уютно за теб, вкарай целият си творчески потенциал, намери си малък битов проект, по който да работиш с желание. И когато приключиш ще си стоиш кротко на леглото и ще се радваш на постигнатото, независимо какво е то. Човек винаги трябва да има без цел. Ако нямаш цел, ще се движиш объркано, все нещо ще ти липсва. Можеш да поговориш с училище психолог, знае ли се, сигурно ще ти олекне малко. Свали този товар, с който си се нагърбила. Имаш приятели, но не и истински, ами потърски истинските. Опитай се да общуваш максимално откровено, изразявай себе си- мислите и чувствата ти, споделяй, бъди свободна. Когато се държиш истински все се намира някоя подобна на теб откачалка, която да ти се радва. Всичко ще се подреди, животът ти не е фрапиращо зле, просто си загубила посоката си, но ще я намериш отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker