Поредната такава история.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната такава история..
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 965 пъти
Здравейте! Историята ми не е нещо ново и невиждано, даже може би вече буди досада, но.. няма с кого да се посъветвам и няма от кого да поискам съвет. Благодаря предварително!
Момиче съм, на 17. Миналото лято се запознах с едно момче на 15 на езиков лагер. Заедно с него и приятелите му изградихме приятелство за краткото време и често си пишем, тъй като сме от различни, доста далечни градове. С въпросното момче винаги сме имали по- особени отношения, но въпроса е дали това не е само в моите очи. Пишем си от време на време, той ми звъни от време на време, дори наскоро успяхме и да се видим на живо и усещам химия, привличане. Не съм сигурна обаче дали е взаимно, защото в определени моменти всичко е страхотно, пишем си постоянно и се чувствам прекрасно, често прави комплименти, а в други той се държи студено. От известно време насам се чудя дали би било удачно да споделя какво чувствам с него, но съм притеснена и от разликата във възрастта. Все пак той е по- малък и може да не е готов за връзка. Та накратко - моето терзание- да споделя ли на момчето, което харесвам чувствата си, въпреки честото му непостоянство, разликата във възрастта и страха от неговия отговор?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e42c7cd01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си може да не е готов за сериозна връзка. Момчетата в този период не знаят какво искат и са играчи, но по-добре се срещни с него. Очи в очи му кажи какво изпитваш ако не ти отвърне вземаш си чантичката и си отиваш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 17da0751ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За твое добро е да му споделиш и да видиш каква ще е неговата реакция. Ако те отреже обаче, рискуваш да загубиш приятел. Ако те харесва и той, може да ви потръгне, но като съдя по възрастта ви, няма да е за дълго и пак ще загубиш приятел. Можеш ли да погледнеш на него като просто приятел? Ако отговорът е да - супер, ще си намериш друго гадже и ще имаш и двете. Ако отговорът е не - час по скоро си поговорете с него, за да не се измъчваш и да се затваряш, чакайки него.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 649f27b973
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Малко съм против връзките от разстояние, но все пак не губиш нищо, ако му споделиш за чувствата си. Поне ще разбереш какви са неговите намерения към теб и как размишлява над темата за евентуална връзка. Възможно е да си права, че годините му са проблем, той е в онази гадна възраст, в която човек си мисли, че вече е голям, но още не размишлява напълно зряло. Животът тепърва ще го грабва, ще сменя приятелски компании и ще започва да излиза повече. Това може да се окаже проблем, защото ти си близо до завършване и скоро мислите ти ще се насочат към съвсем друга вълна- кандидатстване, изпити, студентски живот, работа. Но можете да опитате.
Ако стане, добре, ако не стане, поне няма да се чудиш, какво е щяло да бъде. Малко е гадно, че няма да се виждате често, но такива са обстоятелствата и въпреки всичко, вие сте в една държава и разстоянието е преодолимо. Познавам момче и момиче, които са се запознали на състезание. Писали си дълго и започнали връзка. Момичето беше година и малко по-голямо от момчето. Разстоянието между тях беше 400-500км, не знам с точност, но пътуваха с часове, за да се видят за ден. Бяха заедно през почти целия пубертет, възползваха се от всяка възможност да се видят и си личеше, че имат чувства един към друг. Писаха си всеки ден, чуваха се всеки ден, бяха си близки приятели, освен, че се привличаха и по друг начин. Тези двамата ме накараха да повярвам, че понякога подобни връзки сработват. Рядко, според мен, но се случва. Все някои трябва да е изключението, защо пък да не сте вие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker