На 15 и още нямам гадже! Страх ме е да не умра сама! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 15 и още нямам гадже! Страх ме е да не умра сама!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1764 пъти
Нашите ми казват, че правилните неща идват когато им е времето, но като гледам как всички на моята възраст имат гаджета и аз си седя сама ми е някак тъпо.
Добре съм с успеха в училище затова нямам проблеми с училището. Изкарвам едни от най-високите оценки, не са високи ама нашето училище от 4ки си отличник а аз такива оценки имам. Разбирам се с всички учители и съученици, въпреки че понякога съучениците ми говорят зад гърба и това не ми прави проблем.
Имам наднормено тегло и съм ниска. Ще почвам диета през лятото и с най-добрата ми приятелка ще ходим на фитнес през лятото. За 1. 49 не е нормално да е 73 кг., но това сама си го направих и ще го оправя. Знам, тяло за лятото се прави през зимата, пролетта и есента, но просто няма как сега да пазя диета. Сега имаме готин учител по физическо и ни кара да правим упражнение доста и за щастие имам физическо 3 пъти в седмицата.
Имам грозно лице. Не знам дали другите ми се подиграват или наистина съм сладка. Всички ми викат че съм сладка, но аз не се харесвам и мразя да съм в собствената си кожа.
Имам проблем с очите и само вкъщи нося очила. Проблемът ми е че имам мъзеливо око, а през другото не виждам надалече дигитални неща(например има дигитален надпис на часа и аз го виждам замъглено, но всичко което не е дигитално го виждам добре. В училище и да седях на последния чин пак щях да виждам но аз седя до едно момиче на първият чин посредата.
Друг проблем ми е, че имам жълти зъби и каквото и да изпробвам са жълти. Аз ги мия по 3 пъти на ден и не знам защо са жълти. Друг проблем със зъбите който имам е, че зъбите на долната ми челюст са криви(само 5, 6 зъба) и брекитите са много скъпи. Ние не сме богати че да дадем 3000лв за брекити, а и ще изглеждам още по-грозна и няма да си намеря гадже дори до 18годишна.
Знам не е толкова по темата ама нямаше как да не го напиша. Аз харесвах преди месеци едно момче от класа ми. Той е пълна противоположност на мен. Груб е и се прави на голям кавалер, има ниски оценки и не му пука даже си позволява да преписва от мен понякога, излизал е с половината училище. С него не съм си говорила много, защото когато харесвам някой съм странна пред него. Говоря тихо и съм тотално срамежлива пред момчетата които харесвам. Винаги съм искала да си говоря с него защото понякога разсъждава добре, през повечето време говори за с*** което не ми харесва. Историята ми свършва след коледната ваканция, защото тогава явно мозъкът ми е осъзнал че нещата няма да станат, все пак това не е филм в който доброто момиче харесва лошото момче и накрая нещата стават, това е реалния живот.
Знам че нещата в любовта са трудни, но искам гадже което ще ме обича, може да не е завинаги но искам да видя какво е да имаш гадже. Успокойте ме с проблемите с вашите гаджета и ми дайте съвет как да променя някои от проблемите които имам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 31da7727ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си много малка още. Аз съм на 25, мъж съм, и имах първа приятелка на 21!! Е, при всеки е различен, ама да си "умираш сама" не е изказване, което още може да казваш. Имаш мноооого време още, а да не говорим, че първият ти приятел вероятността да се отнася зле с теб не е малка, това може да е грубо, но това е истината. Ще срещаш много момчета, които ще те искат за едно, и така поне до 18-19 докато не започнеш да ги различаваш.

Казвам ти го от опит с една позната, беше на 16 нямаше си приятел, стана на 18 чак тогава си хвана един...психопат. И тя така викаше аз сама ще си остана, но ето, че вече си има второ гадже.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d19a821fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти сериозно ли. Да не си на 30 че да си мислиш така. Айде мисли малко.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 37be6339b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моме, стой си на дупето, живота е пред теб. Не ти трябват гаджета на тези години, живей си живота свободно, сега ти се е паднало. Аз вече имам дете и мечтая да съм на твое място :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4be32c9f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не си умна, не си привлекателна, не си социална и харесваш боклуци. Това ако не е рецепта за един тъжен живот не знам. Започни да работиш върху себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 77a6d27214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нямаш нужда от човек, който да запълва мястото на "гадже", защото така е нормално. "Нормално" не означава правилно. Ще почувстваш това, което трябва тогава, когато трябва. Прави всичко, което те кара да се чувстваш щастлива
и разшири " кръга " с познати.

Едно момиче на 17 което също
не се е обвързвало, но се е влюбвало.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 470a254a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всички умират сами, номера е да не си сам в живота, защото сам човек е само за тоалетната.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c700f2824
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 15 години без гадже ше умреш сама. Сериозно тая седмица слушах най-различни тъпотии, лъжи, филмарски работи, пропаганда, но ти задмина всичко тва. Поздравления. Тва беше най-тъпото нещо, което видях тази седмица.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4851ee7ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   намери си живот

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d191f46e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да си сама на 15 не е краят на света! Да, сега може и да ти се струва така, да мислиш, не даже да си убедена, че никога, ама никога няма да имаш гадже, но повярвай ми ще имаш и то най-вероятно не само едно. Обаче за да се случи това, трябва да направиш нещо много важно, а именно да започнеш да харесваш себе си! Как мислиш, че някой ще те хареса, като сигналите, които излъчваш са "Дебела съм! Грозна съм! Зъбите ми са криви! и т. н. " Така, че работи над самочувствието си. Запиши се на спорт, смени стила си, нова прическа, нови дрешки... но най-важното е да не се затваряш вкъщи, а да излизаш. Поне приятелки имаш, надявам се. Излизай с тях, разхождайте се, правете нещо заедно. Докато стоиш у вас и само си мислиш, че си дебела или косата ти е ужасна или зъбите ти са жълти или не знам си какво, ами няма как да срещнеш правилното момче. Друга добра идея е да си намериш някакво хоби. Дали ще е спорт, рисуване, танци, курс по език... каквото там ти се прави, важното е, че ще се срещнеш с нови хора. Ако щеш и куче да си вземеш! Нямаш представа с колко нови хора се запознах покрай кученцето. Нали я разхождам в близкия парк по едно и също време всеки ден... та заговориш се с тоя, заговориш се с оня. В началото говорите за кучетата, кой с какво го храни, при кой ветеринар го води и т. н., ама после се оказва, че почвате да говорите и за други неща и след няколко месеца... хоп оказва се, че вече имаш доста приятели. Това, разбира се е само идея. Не казвам непременно да си вземеш куче. Важното е просто да си навън сред хората възможно най-много време. Пролет е, скоро ще е лято, времето ще се стопли, късно е до светло... използвай момента! Никога не знаеш дали сладура от съседния вход тайничко не си пада по теб, но го е срам да си го признае. За това следващия път, вместо да го подминеш, просто иди и му кажи "Здрасти! " Не казвам да го сваляш, а просто да му покажеш, че не хапеш, образно казано.
Ще си намериш гадже, но просто трябва малко време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 07e32f8f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От авторката: Съжалявам за глупостите които писах. Случи се нещо което ме убеди, че няма да е зле да си умра сама. Някой беше написал че имам тъжен живот, вярно си е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: bec0c31a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Стига.. Само на 15 си. Спри да се филмираш, така нещата могат да станат още по-зле. Аз като съм на 19 и досега съм нямала приятел какво? Как може да се отчайваш от такива дреболии. Това, че не се харесваш, не значи, че не можеш да имаш приятел. Виждала съм толкова дебели, непривлекателни момичета, които си имат и това е така, защото имат самочувствие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker