Нов клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов клас
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4579 пъти
Значи тази година ще съм 8 клас... Влязох в елитна гимназия, макар че исках в друга (по 2ро желание влязох). И така де, това не ми е проблема. От 1-4 клас беще супер.. Бяхме много задружен клас, излизахме навънка заедно.. 5ти клас обаче се влязох в математическа гимназия в същото училище. Там познавах само 2 момичета от моя клас (най-добрата ми приятелка не влезе :( ), а пък с тези момичета не бях мн добра фр.. И така новия ми клас беще пълен с кифли, ама не само по външен вид, а и по държание.. Момчетата естествено веднага при кифлите отидоха.. И въобще мн тъпо беше.. А в стария ми клас бяха горе-долу всичките ми приятели (смисъл от квартала).. Запазих си взаимоотнощенията с тези фр :)) и се сприятелих с 5-6 момичета от новия ми клас, като с 2 от тях станах мн добра фр... Нали знаете във всяко даскало ги има тия хора дето всички много ги "почитат" и ги смятат за най-яките, само защото от малки са почнали да пушат и пият.. Е моя клас беше пълен с точно такива.. Всички мн се жалват.. Викат мн ми липства класаа и изронват крокодилски сълзи.. Имам чувството, че само аз се радвам, че няма да съм с тия лицемери.. Наскоро бях на слийповер с 2 фр от бившия клас и точно те ми разправяха ала-бала как не могат да живеят без класа си.. На всичкото отгоре момичето, което ми беше най-добра фр.. съвсем се отдалечи от мен и вече почти не се виждаме!! Накрая не издържах цялата "кифления" в моя клас и им теглих една майна на всичките малки пикли и... пиклйовци (да знам не се пище така).. В резултат на това всички ме намразиха буквално, защото може би съм първата, която едва ли не не се кланя пред тях... И така де в последния ден, в който ходих да си взимам албума разбрах, че 1 момиче и 1 момче са в същото даскало като мен.. И ест. те ме питаха в коя парарелка съм.. Като им казах и двамата изкрещяха ЙЕССССССССС!!! Направо голямата радост.. Бе пълни идиоти са.... И така де мн искам да попадна на читав клас.. И неща тия идиоти да плямпат глупости за мен в новото училище (особено момчето, по-антипатичен човек от него не съм срещала - пълна ЛИГНЯ).. И така де просто ако попадна на такива хора, не ми пука колко елитно е даскалото ми, направо си хващам багажа и отивам в др. училище... Просто имах нужда да споделя, колкото и тъпо да ви звучи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: fd817b327b
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   не е тъпо поне споделяш и аз търся с някой да споделя и така по темата ами късмет и дано класа ти да е по хубав от предишните

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ec4a22e413
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен не трябва да отиваш в новия клас с такава негативна нагласа, един вид, че ще бъдеш отхвърлена. Още не познаваш хората и не е редно да съдиш дали те ще предпочетат теб или другите двама твой познати. Може би в новия клас няма да намерят почва и същата подкрепа, каквито са имали в стария ти клас, а може би и там те са се водили по стадното чувство - един лидер и за да не му противоречат са се държали така. Във всеки случай не вярвам да си покажат мръсните ризи и магариите още първия учебен ден, нито да почнат да правят интриги зад гърба ти. Тогава всеки е по зает да оправя себе си, а не да прави мръсно на другите.
Все пак, ако по-късно го направят, не би трябвало да ти пука толкова. Сега може да ти е малко трудно да ме разбереш, обаче общувай с хората, които ти харесва, с другите не поддържай никакъв контакт и така. Много често в гимназията, поне по мой наблюдения нон стоп се въртят нещата. Аз като бях там отначало имаше едни групи, после се разделиха и се сформираха други и така докато завършим толкова пъти си сменихме групите и "приятелите", че не е истина просто. Излезе, че в даден момент сме били близки с всеки един от класа и накрая с никой. С това не искам да си мислиш, че не се завързват трайни приятелства - има и такива случай, а просто искам да кажа да не смяташ, че първоначалното впечатление е трайно и че вече ако стартът ти не е добър, те очакват 5 години ад. Хората си менят и мнението, и отношението към другите.
Но най-важното - бъди позитивна. Когато си усмихната и винаги весела, не говориш зад гърба на хората и не правиш интриги, няма как да имаш проблеми. Имай самочувствието, че не си по-малко от тези двамата и че естествено по-умните ще предпочетат твоята компания. Не се сдухвай от двама познати :)
Ана

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4e1450e334
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Здравей, аз също ще съм осми клас. Старият ми клас беше ужасен. Сега се моля бъдещите ми съученици да не са като старите. Във всеки клас има такива, но разликата е, че в някои класове глупаците са по-малко, а в други са повече. В моя бяха всички почти глупаци. Сега са по-големи, може би няма да попаднеш на идиоти. Както каза Ана - бъди позитивна!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 16022fa236
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде елате в мойто училище:) ще минете и без да ходите ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: faffa1479c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Историите ни много си приличат само, че съм момче на 18. Прогимназичта беше добре разбирах се с повечето хора. После дойде новия клас, отначало имах големи очаквания, но повечето бяха фалшиви, съучениците бяха повечето простаци особено момчетата, нямахне общи теми за разговор извън училището. Но 8 и 9 клас още подържах силни връзки със някой от стария клас. По натам те започнаха да си намират компания и нови приятели. Нямах желание да съм с класа, а през междучасието се омитах далеч от тях. Много съм доволен че завърших. В университета ще има само 4-5 от класа но в различни специалности от моята. Поради такива причини ученическите ми години бяха едни от най-лошите в живота. Разправяха за мен само клюки, отначало пробвах да стана част от групата и те ми даваха безмислени "изпити" за влизане, но вече като загубих интерес и започнах да ги игнорирам, те започнаха да идват и да ме канят на кафета и да се подмазват, направо бяха жалки. На някой нищо не им върви, нито тренират, нито учене, нито са ротливи, нито красиви и се мислят за центъра на света. Правеха се на голямата работа, не учеха и си мислеха, че без да си мръднат пръста ще влязат в най-престижните специалности, но се провалиха. Живееха само за абитуриентскара и екзкурзията и после мина като са платили хиляди за рокли, костюми който най-вероятно няма да облекат повече.
Успех, не се предавай, училищния живот няма нищо общо с истинския. Накрая упоритите и амбициозните ше победят. Побеждават не най-силните или умни а най-приспособливите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b4c12e39f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз имах такива проблеми в стариями клас аз съм на 12 години в нашия клас всички бяха много тъпи. Постяно рогаеха другите момичета и мен също. Aз се опитах да се сприятеля с тях но без резултат. Така че моя съвет е да не обръшташ внимание на такива жалки хора. Аз се приместих в друго училище и всичко си дойде на мястото имам много добри приятелки и приятели много съм доволна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker