Нов клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов клас
преди: 13 години, 13 часа, прочетена 4545 пъти
Значи тази година ще съм 8 клас... Влязох в елитна гимназия, макар че исках в друга (по 2ро желание влязох). И така де, това не ми е проблема. От 1-4 клас беще супер.. Бяхме много задружен клас, излизахме навънка заедно.. 5ти клас обаче се влязох в математическа гимназия в същото училище. Там познавах само 2 момичета от моя клас (най-добрата ми приятелка не влезе :( ), а пък с тези момичета не бях мн добра фр.. И така новия ми клас беще пълен с кифли, ама не само по външен вид, а и по държание.. Момчетата естествено веднага при кифлите отидоха.. И въобще мн тъпо беше.. А в стария ми клас бяха горе-долу всичките ми приятели (смисъл от квартала).. Запазих си взаимоотнощенията с тези фр :)) и се сприятелих с 5-6 момичета от новия ми клас, като с 2 от тях станах мн добра фр... Нали знаете във всяко даскало ги има тия хора дето всички много ги "почитат" и ги смятат за най-яките, само защото от малки са почнали да пушат и пият.. Е моя клас беше пълен с точно такива.. Всички мн се жалват.. Викат мн ми липства класаа и изронват крокодилски сълзи.. Имам чувството, че само аз се радвам, че няма да съм с тия лицемери.. Наскоро бях на слийповер с 2 фр от бившия клас и точно те ми разправяха ала-бала как не могат да живеят без класа си.. На всичкото отгоре момичето, което ми беше най-добра фр.. съвсем се отдалечи от мен и вече почти не се виждаме!! Накрая не издържах цялата "кифления" в моя клас и им теглих една майна на всичките малки пикли и... пиклйовци (да знам не се пище така).. В резултат на това всички ме намразиха буквално, защото може би съм първата, която едва ли не не се кланя пред тях... И така де в последния ден, в който ходих да си взимам албума разбрах, че 1 момиче и 1 момче са в същото даскало като мен.. И ест. те ме питаха в коя парарелка съм.. Като им казах и двамата изкрещяха ЙЕССССССССС!!! Направо голямата радост.. Бе пълни идиоти са.... И така де мн искам да попадна на читав клас.. И неща тия идиоти да плямпат глупости за мен в новото училище (особено момчето, по-антипатичен човек от него не съм срещала - пълна ЛИГНЯ).. И така де просто ако попадна на такива хора, не ми пука колко елитно е даскалото ми, направо си хващам багажа и отивам в др. училище... Просто имах нужда да споделя, колкото и тъпо да ви звучи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 12 часа
hash: fd817b327b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не е тъпо поне споделяш и аз търся с някой да споделя и така по темата ами късмет и дано класа ти да е по хубав от предишните

 
  ...
преди: 13 години, 12 часа
hash: ec4a22e413
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не трябва да отиваш в новия клас с такава негативна нагласа, един вид, че ще бъдеш отхвърлена. Още не познаваш хората и не е редно да съдиш дали те ще предпочетат теб или другите двама твой познати. Може би в новия клас няма да намерят почва и същата подкрепа, каквито са имали в стария ти клас, а може би и там те са се водили по стадното чувство - един лидер и за да не му противоречат са се държали така. Във всеки случай не вярвам да си покажат мръсните ризи и магариите още първия учебен ден, нито да почнат да правят интриги зад гърба ти. Тогава всеки е по зает да оправя себе си, а не да прави мръсно на другите.
Все пак, ако по-късно го направят, не би трябвало да ти пука толкова. Сега може да ти е малко трудно да ме разбереш, обаче общувай с хората, които ти харесва, с другите не поддържай никакъв контакт и така. Много често в гимназията, поне по мой наблюдения нон стоп се въртят нещата. Аз като бях там отначало имаше едни групи, после се разделиха и се сформираха други и така докато завършим толкова пъти си сменихме групите и "приятелите", че не е истина просто. Излезе, че в даден момент сме били близки с всеки един от класа и накрая с никой. С това не искам да си мислиш, че не се завързват трайни приятелства - има и такива случай, а просто искам да кажа да не смяташ, че първоначалното впечатление е трайно и че вече ако стартът ти не е добър, те очакват 5 години ад. Хората си менят и мнението, и отношението към другите.
Но най-важното - бъди позитивна. Когато си усмихната и винаги весела, не говориш зад гърба на хората и не правиш интриги, няма как да имаш проблеми. Имай самочувствието, че не си по-малко от тези двамата и че естествено по-умните ще предпочетат твоята компания. Не се сдухвай от двама познати :)
Ана

 
  ...
преди: 13 години, 11 часа
hash: 4e1450e334
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей, аз също ще съм осми клас. Старият ми клас беше ужасен. Сега се моля бъдещите ми съученици да не са като старите. Във всеки клас има такива, но разликата е, че в някои класове глупаците са по-малко, а в други са повече. В моя бяха всички почти глупаци. Сега са по-големи, може би няма да попаднеш на идиоти. Както каза Ана - бъди позитивна!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 16022fa236
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде елате в мойто училище:) ще минете и без да ходите ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: faffa1479c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Историите ни много си приличат само, че съм момче на 18. Прогимназичта беше добре разбирах се с повечето хора. После дойде новия клас, отначало имах големи очаквания, но повечето бяха фалшиви, съучениците бяха повечето простаци особено момчетата, нямахне общи теми за разговор извън училището. Но 8 и 9 клас още подържах силни връзки със някой от стария клас. По натам те започнаха да си намират компания и нови приятели. Нямах желание да съм с класа, а през междучасието се омитах далеч от тях. Много съм доволен че завърших. В университета ще има само 4-5 от класа но в различни специалности от моята. Поради такива причини ученическите ми години бяха едни от най-лошите в живота. Разправяха за мен само клюки, отначало пробвах да стана част от групата и те ми даваха безмислени "изпити" за влизане, но вече като загубих интерес и започнах да ги игнорирам, те започнаха да идват и да ме канят на кафета и да се подмазват, направо бяха жалки. На някой нищо не им върви, нито тренират, нито учене, нито са ротливи, нито красиви и се мислят за центъра на света. Правеха се на голямата работа, не учеха и си мислеха, че без да си мръднат пръста ще влязат в най-престижните специалности, но се провалиха. Живееха само за абитуриентскара и екзкурзията и после мина като са платили хиляди за рокли, костюми който най-вероятно няма да облекат повече.
Успех, не се предавай, училищния живот няма нищо общо с истинския. Накрая упоритите и амбициозните ше победят. Побеждават не най-силните или умни а най-приспособливите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b4c12e39f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз имах такива проблеми в стариями клас аз съм на 12 години в нашия клас всички бяха много тъпи. Постяно рогаеха другите момичета и мен също. Aз се опитах да се сприятеля с тях но без резултат. Така че моя съвет е да не обръшташ внимание на такива жалки хора. Аз се приместих в друго училище и всичко си дойде на мястото имам много добри приятелки и приятели много съм доволна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker