Аз прецаках всичко и не знам какво да правя! Чувствам се изгубена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз прецаках всичко и не знам какво да правя! Чувствам се изгубена!
преди: 5 години, 11 дни, прочетена 961 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 години, почти 15. Преди около един месец се скарах с най-добрата си приятелка (с нея сме в един клас). Всичко започна когато започнах да си пиша с едно момче което е на 16 години и те двамата са израснали заедно. С него си пишехме за много неща, но най-много си пишехме за нея. Тя ме попита дали си пишем за нея и аз ѝ казах, че светът не се върти около нея и я излъгах. Тя беше питала ѝ него и той е отговорил почти същото нещо. Малко след това тя започна да се държи гадно с мен и аз не знаех защо, докато не по говорих с нея и тогава осъзнах, че съм я излъгала и съм я наранила, разочаровала и загубила. Пробвах се да оправя нещата и почти успях, но пак се скарахме и този път по-сериозно от миналия път. Оказа се, че го е направила за да ме държи настрана от някой неща за да ме предпази, аз я разбрах и се оправихме. Всичко си беше наред докато не дойде и моят ред да я предпазя от същите неща, но тя не го разбра първоначално когато и го обясних. Аз отново се опитвах да оправя нещата, но тя не се опитваше изобщо. Например ние принципно седим заедно, но един ден тя нито седна до мен, нито ме погледна и дори и една дума не си казахме. Тогава си помислих, че тя повече не иска да си общува с мен и аз се отказах да се опитвам да оправя нещата. След този ден излезнахме във ваканция и всеки ден тя ми пишеше, след това в училище се опитваше да оправи нещата, но аз бях объркана и не правех нищо. Тя обаче се отказа и сега само аз опитвам, но нищо не става. На нея сякаш ѝ е все тая и не прави абсолютно нищо. Плюс това се сближава и с друго момиче и някак си ме е страх, че те двете ще станат най-добри приятелки и аз просто ще съм излишна. Тя се е променила, станала е агресивна, вчера си личеше че си е изплакала очите, но не знам защо! С гаджето си си имат някакви проблеми, но не знам дали всичко това е само заради него. Тя ме отбягва и не иска да говори с мен!
Истината е че и аз се промених след това което се случи. И аз съм агресивна, не мога да седя на едно място и постоянно се разхождам из училище през междучасията. Просто вече не мога да седя толкова спокойно на чина си както преди. Всеки ден плача и не знам какво да правя. Аз прецаках всичко и се чувствам като един огромен провал! Чувствам се изгубена и нямам представа какво да правя. Моля ви посаветвайте ме нещо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 ден
hash: 243daeca03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах почти нищо, щото изгубих нишката. Но вземи се в ръце и помисли. Като иска да се сдобрите тя винаги може да дойде. За глупости се карате. Единия да предпази, другия, но от какво?
Вместо да се вбесяваш и ти си намери приятелка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3afed0a817
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С моята най - добра приятелка се раздалечихме, по принцип не сме се карали, но осъзнах, че сме различни. Скоро ще се разделим, защото след два месеца ще кандидатстваме, а тя не иска да влиза в училището, към което аз се стремя ( имаме съвсем различни интереси, аз харесвам литературата и английския, а тя си пада по технологии ) . Нямам смелост да поправя нещата, защото не иска да говори с мен и вече три пъти ме моли да я оставя на мира. Тя го иска, затова няма да ѝ се пречкам... Въпреки че и тя се промени много, започна да се върти с разни компании, които ѝ оказаха влияние, но не мисля, че е лош човек. Тя е умна и прекрасна. Знам, че няма да прочете това, но дори да го направи, няма да ме разпознае, ала аз пак ще ѝ пожелая винаги да има истински приятели до себе си и да е щастлива! Но стига толкова за мен. Ти трябва да поправиш нещата! Говори с нея, недей да се притесняваш, а ѝ обясни как се чувстваш и какво искаш, че желаеш силно да поправите нещата и да сте пак приятелки! Желая ти успех, а аз мога да говоря със своята приятелка, няма да ѝ се натрапвам, но ще ѝ споделя, че съм много тъжна от станалото между нас. И после я оставям на мира...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker