Несъвършенства във фигурата ми ме депресират сериозно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несъвършенства във фигурата ми ме депресират сериозно...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2798 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм и пиша, защото напоследък се чувствам зле в тялото си. Просто не се харесвам, чувствам се дебела. Висока съм 1. 60 и тежа 50 кг, мерките ми са 84/63/81. По цял ден си седа в къщи и плача имам чувството, че за нищо не ставам. Искам да променя в себе си тези неща:
1. Да си стегна корема
2. Имам нещо като целулит по бедрата(не се вижда много, но ме дразни) уж мажа с кремове. но ми казаха, че точно тези кремове водят до появата на повече...
3Имам окосмяване по корема и кръстта и се чуда ако ги третирам с кислородна вода дали ще се изрусят или може би с нещо друго?
4 Голям комплекс ми е бюстта – няма го ?. И искам да ви попитам няма ли някакви хапчета за подпомагането на растежа им?

Надявам се да ми помогнете, защото няма кой друг, а повярвайте ми цял кошмар е да не се харесваш. Говорих с майка ми тя ми каза: „Нямаш нужда от фитнес, а от това да си излекуваш душата, всички те харесват, но не, ти не можеш да се понасяш. Просто се погледни с други очи”. Е как да се погледна с други очи? Така се виждам и не се харесвам! Никога не съм се харесвала.. Мерси предварително на всички отделили от времето си : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: e896ab0dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре явно при теб клишето "Харесвай се такава, каквато си не работи" Но някакси трябва да повярваш.. Съвсем нормална си за възрастта си!!! НАИСТИНА!! Аз съм висока 1. 70 и съм 45 килограма.. ДЕ ДА БЯХ 50!!! Ужасно съм слаба и всички ми викат "Как може да се тъпчеш кат прасе, а да си толкова слаба" Отг. ми: Проклет МЕТАБОЛИЗЪМ!! Чак е грозно да си толкова слаб.. Да вярно е, че съм по-висока от теб, но мисля, че си си направо супер! Щом всички те харесват защо си го причиняваш сама?
За окосмяването винаги можеш да ги махнеш тея косми и аз имах, обаче само когато е лято си ги махам.. Не виждам смисъл през зимата.. То това е най-лесното :))
А за бюста ти.. Зависи кога ти е дошъл цикъла ако е дошъл по-късно споко със сигурност ще се оправиш.. Но дори и да не е.. Колко 15 годишни секс бомби виждаш да вървят по улицата?? Аз също съм критичен случай чашка Б.. ама да си е** майката циците не са най-важното :Д

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6fd3e61d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за циците има ортопедични сутиени с много подпланки и имаш гърди. за космите много лесно ще ги махнеш с кола маска не такъв проблем

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f347785c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Замисляли ли сте се как се възприемат децата? !?
За тях тялото е даденост, харесват си го, обичат си го, изучават си го и си го ползват..
Но в пуберитета става страшен коктейл от хормони, сякаш IQ-то пада с 50 %.... На всичкото отгоре по разните му там модни списания и др. медии ни налагат абсурдни клишета на красота – силиконови анорексички, чийто крака стигат до сливиците. Но какво ли не прави фотошопа и сребролюбието...
Душата и ума човешки се изтикват в някой ъгъл и плътта се поставя на пиадестал... Жалкооо, много жалко....
Авторке, опитай да осъзнаеш думите на майка ти, мъдра жена е!
.....
А... замисляли ли сте се как се възприемат децата и... колко щастливо и безгрижно си живеят...

от една такава-онакава

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d7c4ae2d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, по цял ден си седя в къщи и плача. И помага ли. Та ти си на 15, излез навън, движи се, а и с времето тялото ти ще се промени. Ако мислиш само за това и се тормозиш не си помагаш по никакъв начин. А пък за циците съвсем не се тревожи, ако те са определящи за един мъж...по добре бягай.
Повярвай ми, след някоя и друга годинка ще се смееш на това, че сега си ревала за такива дреболии.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 10e3f95cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен имаш по-скоро сериозни психологически проблеми от колкото физически и трябва да вземеш сериозни мерки в тази насока иначе комплексите винаги ще ти пречат да бъдеш щастлива. Познавам доста щастливи жени с малки цици или с по-лоши мерки от твоите но досега щастлива комплексарка не съм виждал.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ee17911610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо се замисли, че си на 15 и тялото ти още далеч не се е развило. На 20 ще изглеждаш съвсем различно, ще си се оформила като жена, ще имаш по-голям бюст и женствените извивки, за които мечтаеш, но все още нямаш. Потърпи просто. Като малка имах отпуснато коремче, паласки и плоско дупе. След пубертета талията и дупето ми се оформиха от самосебе си точно такива каквито съм ги искала. Предстоити цяла метаморфоза:)Иначе фитнеса няма да ти навреди и ще ти вдигне самочувствието, а за окосмяването си има кола маска:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2f8537592b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По цял ден си седя в къщи и плача, извинявам се за думите ,но земи си размърдай зад*ика .. ако седиш по цял ден и плачеш и се оплакваш какво мислиш че ще постигнеш.. почни да се ограничаваш сутрин бягай .. и нещата ще станат е не веднага но .. се пак ;Д дори ако станеш малко по висока ще е супер..
късмет :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7b304a69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти май си ПЕСИМИСТ.. недей така и аз съм на 15 и не си харесвам много тялото, но се замисли няма смисъл сега да си го съсипваш... Просто се отпусни.. не обръщай внимание на нещата :) Както казва баба ми '' Който не те харесва да не те гледа '' и съм напълно съгласна с нея :) не мисли за тялото си, а просто се отдай на друго нещо.. не плачи за глупости. Отдай се на живота :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker