Изгубих приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубих приятел
преди: 5 години, 29 дни, прочетена 1088 пъти
Здравейте! На 17 години съм и преди две години влязох в гимназия. В предното училище с класа ми си бяхме всички много близки, постоянно излизахме и се забавлявахме. След като се разделихме, останахме една групичка от 10 човека, които продължихме да се виждаме и си излизахме. С времето останахме четирима-аз, най-добрата ми приятелка(в един клас сме) и двама приятели. Много ги обичам всичките! Към едното момче обаче имах малко по-силни чувства от приятелски, но не го показвах и така и не му казах. Той започна да се държи много гадно, промени се доста. Започна да ме обижда с държанието си. Вобще не се интересува от мен, как съм, какво правя. Веднъж ме видя разплакана в училище и вобще не ме попита как съм. Обиждал ме е не веднъж-наричал ме е комплексарка, че нямам хубаво тяло, че съм несъобразителна. Винаги иска да правя това което той желае, а когато аз поискам нещо, не го прави. Не се съобразява с мен, постоянно се смее на всичко което му казвам, иронизира ме и ми се подиграва. Накрая не издържах и му казах всичко, което мисля, а той дори без да се замисли ми каза че всичко е лъжа, отрече всичко, каза че никога не се е държал така. Каза че си измислям. И му казах, че трябва да направи нещо, да спре, да се замисли, да се извини. А неговите думи бяха:”Не ми се занимава сега с това”! Не можах да повярвам! Не спрях да плача след това. Ужасно съм разочарована, но много го обичам въпреки това и ми липсва и продължавам да се оглеждам в коридорите за да го видя в училище. Мисля за него и за моментите заедно. Какво да правя? Да му простя ли или просто да го забравя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 28 дни
hash: 7bc1643d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си струва, мила! Намери си нови приятели и продължи напред! Знам, болно ти е, държиш на този човек, но той няма да се промени и вечно ще те наранява и ще се държи гадно. Така, че защо си го причиняваш? Обаче, животът е твърде кратък за да страдаме и да се унижаваме за някой, който не го заслужава! Той ако ти беше приятел и държеше на теб, нямаше да се държи така. И щом, въпреки че в прав текст си му казала, как се чувстваш продължава, смятай колко му пука. Ами грам не му пука! Така, че просто не си заслужава да се съсипваш за човек, който не държи на теб. Забрави го и продължи напред! Не е нито първото, нито последното готино момче, което ще срещнеш, така че потърси човек, който ще ти е истински приятел и когато види, че плачеш няма да те подмине, а ще дойде при теб да те утеши и да попита с какво да помогне. Така правят приятелите!

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: b9087a5fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарязвай го, той не те заслужава, щом се е държал по този начин така с теб. Не заслужава твоята обич и внимание!

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: b9087a5fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви много! Особено на коментар 1!!! Напълно прав си и смятам така да постъпя, трябва да се осъзная и да спра да тъжа. Ще продължа напред.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: a5c94b095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той е комплексар в случая, ти не си виновна просто той не е съобразителен, подигравал ти се е многократно. Смени приятеля си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker