Може ли да съществува такава връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Може ли да съществува такава връзка?
преди: 5 години, 5 дни, прочетена 1588 пъти
Здравейте! Няма да ви губя времето в празни приказки, затова ще разкажа накратко моят проблем.
От много години съм влюбена в едно момче от старото ми училище, но наскоро разбрах, че той си е хванал приятелка, и някак си изгубих интерес към него.
Преди няколко дни, видях във фейсбук сина на една моя учителка, която ми преподава музика.
От този момент, още като видях снимката му, изпитах някаква симпатия към него, въпреки че никога не сме се виждали.
Поразгледах страницата му и разбрах че имаме доста общи интереси. Вече съм сигурна, че го харесвам, но имам един проблем. Имам чувството, че е нередно да излизам със сина на моята учителка, въпреки че с нея се разбираме повече от добре и я чувствам като втора майка.
Единственият път, в който видях въпросното момче, беше вчера на един концерт, но за малко, нямах никаква възможност да се запозная с него, защото участвах на въпросния концерт и трябваше да се кача на сцената, пък и когато свърших той изчезна някъде с по-малката си сестра. Та въпросът ми е, как да се запозная с него? Да му пратя ли покана във фейсбук, въпреки че не се познаваме и майка му, както и няколко мои съученици, са ни общи приятели? Дали това, че е дете на моята учителка трябва да ме притеснява наистина? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 дни
hash: 8c8e2f1ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей според мен по-никакъв начин не е проблем това че майка му ти е учителка и е още по добре че се разбирате защото не всички са добри учители. Аз на твое място бих започнала като намеря някакъв удобен момент да се запозная с него след това бих му пратила покана и бих започнала да си пиша с него за общите ни интереси.
По-добре не прибързвай с поканата защото ако е от срамежливите момчета най-много да ти изтрие поканата.Това е моето мнение по въпроса и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 717c21e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати му покана, няма лошо. Майка му вероятно няма да обърне внимание на поканата, но вече как ще реагира, ако между синът ѝ и теб възникнат повече от приятелски чувства, зависи от нея и нейната гледна точка. Дъщерята на госпожата ни по история учеше в нашето училище, ходеше с едно момче от по- горните класове няколко години, после скъсаха и нямаше никакъв проблем, поне за пред учениците и учителите. Абсолютно нормални човешки взаимоотношения са това, синът на госпожата ти все някога ще си хване гадже, вероятно ще е от някое училище, а тя вероятно е допуснала, че може да е от училището, в което преподава.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 89499e9fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как може да харесваш човек, който дори не познаваш лол детска работа, но дам щом искаш пиши му в фейсбук. Но недей да досаждаш, защото като те гледам как си се възхитила нищо чудно да се оплеснеш. И не разбирам щом си харесвала от старото си училище момчето защо не си действала?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 811929f84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че що да не може? Ама ти не го познаваш, а вече мислиш за връзка с него. Я, първо се запознайте и виж дали ще се харесате и като хора. Иначе ще си остане въображаема връзка, а не е това целта ти.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 7a84eb7310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:Хора, благодаря ви за съветите!
Иначе, към въпроса как мога да си падна по непознат... Не знам, просто се случи. Аз също не мога да си го обясня. Иначе с момчето от старото ми училище имахме особени отношения, тъй като той не идваше на рожденните ми дни, и не ме канеше на своите, иначе ми казваше че ме обича, но същевременно все беше в компанията на другите момичета, с мен си говореше единствено в часовете и изобщо... Да не говорим че последния път го поканих да се видим, забележете, аз го каня, да не говорим че ми се оправда че е зает. После от нищото спря да ми пише и дори не мога да си обясня защо. Нито сме си вдигали скандали, нито съм му досаждала. Ама както и да е. Сега просто в един момент, явно, ми е писнало от неговото "внимание " към мен и четири години по-късно, ето ме тук, лудо влюбена в някой, с който не се познаваме.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 дни
hash: eaa9491ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прати му покана! Това, че майка му ти е учителка, а не примерно съседка или колежка на майка ти, няма никакво значение. Просто му кажи "Здрасти! " и виж какво ще излезе, но и да не се получи връзката за която мечтаеш, поне ще си имаш още един приятел. Нищо не губиш. Обаче наистина е малко странно. Дори не сте се запознали, а ти вече си влюбена в него. :)) Така, че първо му пиши, виж дали ще си станете приятелчета, пък после мисли за по-сериозни отношения.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: 132abdc30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: No 6, прав си, благодаря за съвета!
Наистина трябва да го карам малко по-спокойно! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker