Нещо за теб - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещо за теб
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 812 пъти
Здравейте приятели аз съм на 15 и това е втория път в който пиша тук. Сега искам да ви попитам няколко неща, защото искам да чуя нечия интересно събитие или моменти, които са ви променили по някакъв начин, дали начина ви на живот, на мислене или др.
1. имали ли сте цел или мечта които не са възможни да осъществите поради някаква причина(и без бъзици от сорта да имам крила или някакви други)
2. кое нещо което сутрин те кара да се събудиш от леглото щастлив?
3. Сбъдвали ли сте мечта която сте мислили за неизпълнима?
4. Как и по какъв начин показвате обичта си към себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 26 дни
hash: bc8b1d01d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. имали ли сте цел или мечта които не са възможни да осъществите поради някаква причина(и без бъзици от сорта да имам крила или някакви други)
Разбира се. Когато бях на 16 години писах всеки ден в един файл. Бях му дала име, натрупах около 200 страници с разкази. Повечето имаха сюжет, но между тях се намираха и такива, които са по-емоционални и се отнасят до нематериални неща, мисли и чувства. Исках да издам сборник с разкази. Нямаше как да се случи, нямах финансовите средства и не бях запозната с издаването на книги. И до днес си остана така, считам, че просто няма да успея. Не си вярвам, не съм финансово стабилна, не очаквам добра реклама на книгата и ми е повече от ясно, че без читатели няма успех.

2. кое нещо което сутрин те кара да се събудиш от леглото щастлив?
Когато легна с хубави мисли се будя с тях. Сутрин съм много щастлив човек, стига да имам кафе, иначе съм таласъм. Радва ме да се събудя от слънчевите лъчи, които се прокрадват между щорите. Не знам защо, но това наистина ми дава позитивен старт на деня. Щастлива съм, когато се събудя и някой вече ми е направил кафе или работи по закуската. Имам много приятен старт на деня, ако се събудя и чуя как вали дъжд. Ако съм влюбена, ако имам приятели наоколо или роднините ми са наблизо, пак се будя с усмивка. Май имам проблем с това да се будя напълно сама и ме радва наличието на близки наоколо.

3. Сбъдвали ли сте мечта която сте мислили за неизпълнима?
Да, спечелих един конкурс и наистина си мечтах за наградата. Бях в гимназията и имах период, в който бях много дейна. Участвах в различни проекти, ходих на извънкласни дейности, включвах се в конкурси и олимпиади. Спечелих пътуване в чужбина за две седмици. Много исках да посетя въпросната страна, но никога не предполагах, че ще се случи. Местата бяха ограничени, а кандидатите бяха много. Участвах просто така, не вярвах, че ще спечеля и не бях вложила целия си капацитет. Мечтата ми беше да посетя онази страна. И други подобни неща са ми са се случвали, но това пътуване ми е най-близо до сърцето.
Влязох желаната специалност, роди ми се брат, намерих половинка... доста съм скептична към повечето си мечти и цели, но истината е, че голяма част от тях са реални днес.

4. Как и по какъв начин показвате обичта си към себе си?
Давам си цялото време, от което имам нужда. Преди все бързах и се припирах, бях като състезателен кон. Не ми отне много време да се претоваря и да изпадна в по-тежки емоционални състояния. Бях отговорна дотолкова, че се чувствах виновна и грип да хвана, защото това ми пречеше да си върша ангажиментите. Вече не съм така. Разрешавам си да почивам, давам си време да се справя с трудностите. Позволявам си да отказвам работа, която не искам. Позволявам си да приема покани, които ми харесват, но ме притеснява да отида. Научих се да се гледам в огледалото и да не си търся дефекти, сега намирам толкова положителни неща в себе си. Анализирам себе си, търсейки повече хубавото, отколкото лошото. Глезя се със сладко по-често. Преди имах навика да трупам купчина пари и да не ги харча за нищо. Сега харча спестяванията си сравнително разумно, но по начин, който да ме удовлетвори. Осъзнах, че ако мога да си позволя нещо и то ще ме накара да се усмихна, то няма лошо да му отпусна малко края и да си го подаря. О, вече си разрешавам и да плача, преди приемах сълзите за провал. Позволявам си да показвам емоциите си, не ги задържам в себе си толкова. Станах много по-открит и весел човек. Промених всичко, което не харесвах в себе си и това е най-големият израз на любов към мен самата. Позволих си да живея по начина, по който ми се иска. Дадох си шанс да се харесам сама.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: dbf07d98cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей.
Моята мечта е много интересна. Искам да заприличам на азиатско момиче. С бяла кожа и черна коса. Близките ми смятат, че това е невъзможно. Е, аз мисля обратното.
*chu*

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 05e7883f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката:към номер 1
това е чудесно през цялото време се усмихвах и се радвам да прочета такъв коментар и ако вече си натрупала финансово средства защо не издадеш сборника си, направи реклама на книгата все пак пробвай пък и да знаеш че 100% ще бъда една от читателите ти ще се радвам много ако ти се получи!!!
Преживяванията ти ме вдъхновяват и се радвам, че толкова щастлив и успешен човек е коментирал темата ми продължавай все така живота ти по този начин ще става все по хубав и хубав!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker