Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята история
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1025 пъти
Аз попринцип съм тормозеното, срамежливо момиче от което и дума не можеш да чуеш. Имах 1 най-добра приятелка(тя се казва Лора), сега са 2 и ще ви разкажа историята за 2рата.

Всичко това започна декември 2015г.

Тя се казва Зара и е 1 година по-малка от мен. Запознахме се от една чат група в която една от класа без да иска ме добави. Тази група беше пълна с непознати и аз не писах, само гледах, защото мама не ми дава да си пиша с непознати. Аз видях в тази група че Зара редовно пише в нея и ме кефеше забавният и характер. След няколко дни тази моя съученичка напусна групата, защото се скара с някои хора и хич не беше права. Аз след няколко дни исках да пиша малко, защото какво ще ми стане 1 път ако пиша на непознати и ги лъжа? Еми нищо. Нещата се промениха, защото взех често да пиша в тази група и да лъжа за всичко в живота ми. Един ден Зара ми прати покана във фейсбук и аз реших да я приема, без да и пиша. Тя ми писа и от там започна всичко. Накратко много си писахме и лъгахме. Станахме близки приятелки за кратко време. Обаче 2017г. като бях с най-добрата ми приятелка в центъра, видях Зара. Не можах да повярвам, беше същата каквато и на профилната снимка. Не можах да и кажа нещо защото ме беше срам, а и я лъгах че съм слаба и висока, а съм 1. 55 и 67кг. Гледах бързо да се приберем с Лора по-бързо и се оправдавах, че е заради това че нашите не знаят, че съм в центъра.

В началото на 2018 ми писна да я лъжа, този ден бях по-тормозена от всички години в които бях на училище. Казах и и тя вместо да ми се подиграва и сърди че съм я лъгала и тя каза неща за които ме е лъгала и даже открихме, че имаме много общи неща. Те бяха сравнително по-малко от нещата за които аз я лъгах, но от тогава сме най-добри приятелки(поне аз така мисля). Тя също ми каза че всеки юли идва в града ми и мислела да ми го каже защото си мислеше, че аз не знаех. Аз се съгласих, все пак 1 път я видях на живо, тя все още не знае за това, но ще и кажа. Миналата година заради едни проблеми не се запознахме и затова тази година ще се запознаем.

Сега стига за Зара. Лора ми е най-добра приятелка от 4ти клас и с нея се познаваме от детската градина. От 4ти клас и казвах всичко което се случва в живота ми, всичко обаче свърши през 2015г.. Лора се има с нашите и ако направя глупост ме казва на тях. Един ден през 2017 ми писна да крия от нея всичко това, обаче не и казах всичко. Излъгах я, че със Зара си писахме само в групата и по едно време я напуснах. Не знам защо излъгах и не съжалявам.

С Лора нямаме общо, само годините ни. С нея сме пълни противоположности, освен факта че сме пълни, ама пак е по-слаба от мен. Когато съм сама с нея си говорим много, но като дойде друг тя често ме забравя. Един път като бях с нейна групичка тя говореше само с тях и аз си седях защото ме е срам да говоря пред хора(не ме е срам пред близки и хора които са ми приятни). Един час тя се веселеше с тях аз седях в ъгъла. По едно време даже каза "О забравих за -моето име-" и аз си седя неловко. Това се случи и 2ри път ама не бяхме с групичката, само с 1 момиче. Два часа и половина си говориха и аз си гледах телефона и по едно време пак Лора каза същото което каза и при групичката.

Също прави проблем и на нашите не знам защо, това че все отлага уговорките за след няколко минути, след час или изобщо на друг ден. Разбирам това да го прави рядко но тя всеки път. Тази година заради семейни проблеми не сме излизали много и не помня дали е отлагала, ама сигурно е. В рядкост е точна.

Иначе Лора е добра приятелка, но като и казвам за тормоза тя казва да им се отварям, лесно и е да го каже. Аз се бях отворила 1 път на класа и погрешка ги напсувах на майка(тук прекалих и съжалявам за това). Тогава съучениците ми казаха, че ако не им дам преди часовете да препишат домашните от мен, ще кажат на майките си. Аз нямах избор и им давах. Като казах за това на Лора тя почна да се смее и да казва че са много смешни и даже каза "Те кой клас са? 2-ри? " и почна да ги имитира и ми каза повече да не им помагам, защото се възползват от добрината ми. Спрях да им помагам и те само ме заплашваха, ама нищо не казаха на майките си. Едно момиче което беше едно от малкото мои любими момичета, ме защитаваше и им каза "Това което ви е казала ви е малко, вие сте я тормозили повече. Не можете ли просто да я оставите да си живее живота". Тя много защитава хората и сега тя и Лора са в един клас и са добри приятелки.

Проблемът ми е, че вече не знам защо ама не искам да излизам и да си пиша с Лора. Не знам защо. Имаше период в който 2 месеца не и писах и тя ми се сърдеше 2дни. С нея си пишем през 2/3 дена ама няма за какво, прекалено много тайни вече имам от Лора. Късно е да и кажа истината, защото ако разбере ще ме изостави все пак не и казах цялата истина. Най-гадното от моя страна е, че тя планира като завърши да замине за чужбина, да работи и живее там и аз съм и тъжна някак си но и повече щастлива и си представям бъдещето без да сме приятелки. Представям си бъдещето със Зара, нищо че сме от един край на държавата в друг буквално. Аз съм близо до морето и името на града ми започва с В и нейният град е в другият край и нейният град започва с буквата В и ако пътувам до града и ще ми отнеме около 6/7часа. Някак си ще ми е гадно ако и Зара реши да се махне от България, ама се надявам да остане.

Превърнах ли се в предателка като не споделих всичко това с Лора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: 791ec80f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само като прочетох мама не ми дава да си пиша с непознати име отказа

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 791ec80f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лапе да ти имам проблемите и за да помогна с нещо кажи че отскоро сте се запознали и си готова

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 9838f71a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ама ест, че е измислена вчера имаше същата история като твоята но беше ''не мога да повярвам че лека по лека се превръщам в голяма предателка''почти еднакво е толкова голямо клише има си графа ''измислени истории;;поне там слагайте

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: d7e41ba9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф брат стига с тези филми, не знам на колко си, но ми се виждаш по-голяма от 5 годишно лапе. И с мен са се държали гадно, но един ден ще разбереш, че целия живот е една огромна смешка и нямаш нищо да губиш, освен, че не правиш това което искаш. И аз нямам много приятели, но тва не трябва да те тревожи. Знам, всеки иска да изживее собствената си история, но направи нещо по въпроса, твоя да не остане празна книга. Лъжите са лошо нещо, макар и от тях да се чувстваме понякога добре. В общи линии - обичай себе си и прави и си угаждай само на себе си, само ти си важната, защото без теб няма други.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 2487316878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила ако тази история е истинска ще ти дам съвет. Родителите ти го правят за да те защитят. Знаеш ли какви педофили има зад тези тийнейджърки? Като си видяла това момиче да е същото както от фейсбука тогава бъди спокойна. Колкото до вашите продължавай да ги лъжеш. И аз имам приятели от социалните мрежи с които вече се познавам.
Тази история съм сигурна на 99. 9% че е фалшива но си дадох съвета защото исках.
Момиче не публикувай такива измислици и аз четох такава история за момиче което си е писало с непознати и си е забравило най-добрата приятелка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker