Прекалено съм срамежлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прекалено съм срамежлива
преди: 5 години, 18 дни, прочетена 1215 пъти
През целият ми живот съм нямала приятели защото просто не знаех как да започна разговор. Имам и сестра близначка с която сме в един клас още от 1ви клас и след 7ми не се приместихме, защото в това училище ни е по-добре. Със сестра ми сме пълни противоположности. Тя е готина и общитена, а аз съм срамежливата загубенячка. Истината е, че заради тази моя срамежливост ако я нямаше сестра ми щях да съм тормозена. Четох истории на момичета тормозени в училище от този сайт и от тази година. Те поне 1/2 приятелки си имат, а аз съм сама. Сестра ми след училище излиза с най-добрите си приятелки и аз се прибирам и уча. Мен в социалните мрежи също ме е срам да си създам приятелства. Когато трябва да чета есе или да изнасям презентация когато чета сричам, а аз попринцип чета гладко, при презентациите като говоря неща които не ги пише много се срамувам и почвам да блокирам. Като ме изпитват устно съм ужасна, но на писмено изпитване съм много добре.
Понякога когато съм със сестра ми излизаме и с нейните приятелки, те не са лоши, готини са.
Гадно ми е че сестра ми не е приятелка с популярните момичета от класа заради мен, защото като сестра ми я няма те най-много ме тормозят с думите "Не може ли да си готина като сестра си? ", "Защо си такава загубенячка като имаш готина сестра", "Сестра ти има ли проблеми с гнева? ", "Добре, че е сестра ти иначе до сега да си се махнала от този клас" и "Искаме ти да се махнеш от класа и сестра ти да остане, защото нямаме нужда от боклуци като теб".
Един път тези момичета пак се опитаха да ме тормозят и сестра ми им викаше много и даже едва не ги наби и аз си седях.
Защо не съм като сестра ми силна? Защо съм толкова срамежлива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 17 дни
hash: a7379754f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да се промениш и стига си се подценявала. Бъди уверена и не позволявай да те тормозят. А и след 5 -6 години ще завършиш така че споко.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 774d809148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оо милата.. Не знам на колко си, но това не е от голямо значение най-вероятно си по-малка, и аз преди бях като теб.. Дори ме беше срам да попитам нашите като си харесам нещо! Да, собствените ми родители.. Но вмомента съм коренно различна, ще ти кажа на мен какво ми помогна.. Първо музиката.. Това е много странно, но на мен ми помогна
а именно да слушам чалга! Не бях слушала от години но просто веднъж реших да прислушам и ето така стана.. Понеже текстовете в повечето им случаи са за това че са някви мацки с голямо самочувствие и просто знам че звучи налудничево, ама не знам как но ми помогна.. Второто което е че трябва някак да намериш приятелка, която да е като сестра ти да кажем, тоест да е много общителна и да има самочувствие, защото покрай нея и ти ще се промениш и повярвай ми много ще ти помогне! Добър вариант е и да се запишеш на нещо, което ти върви или просто ти харесва например тенис, някакви танци и такива неша! Няма да казваш че те е срам, ти и другите сте съвсем еднакви и ти можеш да бъдеш като тях. Когато си сама увас може да повтаряш някакви изрази които те карат да имаш самочувстие или си искала да кажеш но те е било срам няма значение какви са те, и така след време ще можеш и да ги повтаряш сред другите хора! Също можеш да помолиш сестра ти да ти помогне, щото като чета и виждам че се застъпва за теб и ѝ пука! А за момичетата които ти се подиграват следващия път като ти кажат нещо и им кажи "Аре по-полека щото ако кажа на сестра ми ще ви се стъжни живота" и след това кака ти да им се сопне нещо и ще видиш как завинаги ще спрат. Те виждат че нищо не им казваш и за тва си праят каквото искат не им се давай.. Вярвам в теб!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: abb9842a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ооо горката може просто такава да си загубенячка, бъзикам се разбира се просто се опитай да си намериш приятели с еднакви интереси или излизай със сестра ти обясни и не боли споко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker