Меко казано съм объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Меко казано съм объркан
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1153 пъти
Първо да кажа, че историята няма да е от най-кратките и ще помоля екипа на сайта да ми я одобри. Благодаря предварително!

Да започнем с това, че в момента съм 12-ти клас и както може би се досещате остават няколко седмици до завършването ми. След 7-ми клас ни разбиха паралелката и аз заедно с още едно момче и 3 момичета (доста добри приятелки) бяхме прехвърлени в сегашния ми клас. Едното от трите момичета обаче има доста познати от настоящия клас и другите 2 покрай нея успяха да се впишат някак си, докато аз и другото момче бяхме изолирани. Опитите ни да си намерим нови приятели или компания бяха някак безуспешни, тъй като вече всички се бяха разделили по групи(компании) и сякаш никой не искаше да ни приеме. По стечение на обстоятелствата другото момче, с което бях прехвърлен в този клас, трябваше да отиде в един от другите 2 и аз останах буквално сам. Нямам и почти никакви прители извън училище, а тези, които ми останаха са от други градове и просто няма как да се виждам с тях толкова често. В края на това лято (11-ти с/у 12-ти клас) се сближих с 2 от момичетата покрай едно друго момче от класа от точно едно излизане, което стана доста случайно, просто се засякохме с въпросното момче и той предложи да излезем с момичетата и така...

Доста се зарадвах, че поне последната година има надежда да завържа нови приятелства, но уви...
В началото на учебната година едното от момичетата имаше рожден ден и аз бях поканен, като тя постоянно ми напомняше за датата и как щяла в най-скоро време да ми даде покана. Чаках, чаках и покана така и не получих. По тази причина попитах другото момиче (нейната най-добра приятелка) дали знае какво се случва с организацията, защото дните до рожденния ден на нейната БФФ намаляваха и тя спомена, че се е отказала от първоначалната идея и сега замисляла друга, което означава, че все пак рожден ден ще има и затова още на другия ден отидох да й купя подарък. В крайна сметка мина повече от седмица след рожденния й ден и аз си помислих, че се е отказала да го празнува. Както и да е, направих се все едно нищо не се е случило. През това време бившата рожденничка ми обеща една камара неща, от които тя до ден днешен не е изпълнила нито едно, например как сме щели да излизаме на кафе, по дискотеки и т. н., когато имала свободно време. Истината е, че тя винаги си намираше оправдание, когато съм й писал дали е свободна, дали е удобно за нея на еди-кой си ден и прочие. Тя все път ми отговаряше колко много е заета със цялата организация по бала й, както и със подготовката за матурите (няма да държи кандидатстудентски изпити) и затова не и оставало никакво време, като след поредния път, когато й писах, обеща, че една от идните седмици задължително ще излезем. Това, разбира се, не се случи и оправданията бяха същите. Днес например тя ми отказа отново, като ми обяснява колко ценен съм бил за нея, но просто била заета с търсенето на подарък по повод рожденния ден на едно от трите момичета, за които споменах в началото на историята. Аз се изненадах, тъй като през тези всички месеци тя винаги ми е споделяла в училище колко много не я харесва и как едвам я търпи. В отговор тя ми каза, че те вече били компания с нея и как през времето, в което тя ми е заявявала, че е адски заета, е излизала постоянно с неяи други хора от компанията, при което аз бях шокиран. В последствие се оказа, че реално те били скарани само това лято, а преди това пак били компания, като в началото на годината момичето, на което имах такова доверие, не спомена абсолютно нищо по този въпрос. Призна си и за рожденния й и ден и как решила просто да покани най-близките за нея хора, а аз не съм се вписвал в тази категория и затова решила да не ми връчва покана. Когато я попитах дали на нея не й е хрумнало как аз съм се почувствал тогава и дали не е било редно поне да ми спомене, че се отказва да бъда на празника й, тя каза, че не ми била длъжна за нищо, както и аз на нея, просто в деня на раздаването на поканите решила, че сме били прекалено отчуждени двамата и за нея имало много други по-важни хора, сред които и въпросната рожденничка от стария ми клас.

Преди малко ми писа как нямала нищо лично към мен и дори ме покани на бала й, като намекна, че намало за какво да й се сърдя, тъй като не била лош човек, просто обичала да бъде директна и дори споделила всичката пумия на другото момиче от стария ми клас, която е говорила зад гърба й, докато били скарани и т. н. Аз я попитах за какво са били тогава всичките тези обещания, които ми наприказва в началото на годината и тя ми отговори по следния начин:"Казвам ти защото не съм мислила някои неща, сега съм обмислила решила съм всичко"

Какво да направя според вас? Да отида ли на бала й или просто да я изтрия от всички социални мрежи и да забравя, че някога съм я познавал, понеже в момента съм й адски ядосан.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 058eaf77c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не би трябвало повече да отделяш време, внимание и емоции за нея. Но пък чак да я триеш е малко пресилено. Мисля че сам си разбрал че е развей прах и реагира както й е удобно на момента. Вероятно популярните хора (особено младите) все още не осъзнават как се градят отношения, понеже привлекателността им им дава всичко на готово. Просто се отдръпни и се опитай да насочиш вниманието си към друг човек, който би искал да го има. Тя не изглежда да има същите чувства към теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 04102e3667
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат, какво се занимаваш с глупости бе. Защо изобщо ти трябва да имаш приятелки жени. Излизаш с жени само и единствено, ако имаш сериозни намерения към тях. Те излизат с момчета, които или ги ебат или съвсем скоро ще го направят. Всички останали неща, които ти говорят са за да не ти го каже директно, че не искат да се занимават с теб.
И, какво като нямаш приятели. Сядаш, на един лист си пишеш всичко, което искаш да промениш в себе си и не харесваш и започваш да работиш по тея неща. Фитнес, четеш книги започваш да работиш върху самочувствието си, спри с подаръците, спри да им пишеш, докато те не те потърсят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 568026cfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Недей да се занимаваш с нея.... Ако е искала да те види е щяла да намери начин. Според мен просто се шегува с теб, а те се връзваш. Аз след второто не спазено обещание щях да я блокирам. Ти си мъж трябва да си по твърд!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6e8e2ab1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изтрий я от живота си. Тя не ти е истинска приятелка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 618f9a17fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Повечето хора рядко намират сродни души сред съучениците си. Това, че излизат заедно е просто стадно чувство. Повярвай ми, след 3 години няма даже и да се виждат. Сега просто се използват взаимно. Слушай сега какво какво ще ти кажа: бий игнор на всички и си намери нова среда - запиши се на танци, бойни спортове, езици, да учиш висше и т. н. Тези хора са смотани, не са за тебе. На теб ти трябва нова среда, с хора, които си изкарвате супер. Не ти трябва стадо, създай си ТИ обкръжение и компания. Не чакай някой да те вземе и да те интегрира. Бъди ти сърцевината.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9de6502549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: истината може да прозвучи малко клиширана, но е факт, че все попадам на хора, с които приятелството ни рано или късно просто изчезва... Реално до към 14-15 годишна възраст имах не малко приятели, голяма част от които познавам повече от 10 години. Повечето тръгнаха по "грешния път" - наркотици, чалга, мутренско поведение и т. н. и лека-полека се отчуждихме. Един от най-добрите ми приятели, с когото сме отраснали заедно, пък замина да учи в друг град миналата година и оттогава все едно никога не сме се познавали - нито ми пише, дори и когато аз му пиша първи, даже на 2 пъти си е идвал тук, без да ми каже, като се има предвид, че двамата с него абсолютно никога не сме се карали за последните не знам колко години. Истината е, че искам да следвам в чужбина и ми се щеше да ми остане поне един човек, с когото да мога да изляза да пия поне едно кафе, когато си идвам в БГ.
Иначе имам интереси и то най-различни - книги, техника(смартфони), програмиране, видео игри, външната политика я намирам за интересна също, и т. н. Нямам проблем и със самочувствието, просто искам да има покритие и затова гледам да внимавам с начина, по който се държа с другите(да не съм надменен, да не се държа арогантно и т. н. ). Нямам и проблем с общуването с различен тип хора, не съм от най-общителните, но не съм и плах. Просто ми омръзна всеки път да удрям на камък, когато най-накрая си помисля, че съм попаднал на правилния човек, с когото мога да имам някакви приятелски отношения. Без значение от колко години се познаваме винаги нещо се случва, обикновено приятелите ми, вече бивши такива, гледат да се държат, както повечето от нашето поколение, да им подражават, макар че те самите, отсрани погледнато, изглеждат адски фалшиви, небъдейки себе си. В крайна сметка ми омръзна да си "търся" приятели цял живот и все да попадам на грешните хора. Или аз трябва да се променя и да стана като тях очевидно, или да бъда себе си и да остана без никого освен семейството ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker