Искам да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да отслабна
преди: 5 години, 23 дни, прочетена 1100 пъти
Здравейте, аз съхм момиче на 17 (след месец навършвам 18). Винаги съм била едра като цяло, но освен това и пълничка. Никога не съм била много дебела, но винаги била от леко по-пълните деца в класа. Винаги съм си била горе долу еднакво пълна, но последните две години качих страшно много и вече съм 81кг, а съм 172см. Не се чувствам добре в кожата си. Като седна си усещам сланината на корема просто как се сгъва. Не ми харесва. Бедрата ми са станали едни огромни, а винаги съм имала сочни, но за мен поне, хубави крака. Няма да се залъгвам и да се оправдавам. Знам причината. Ям много и не се движа достатъчно. Но колкото и тъпо дса звучи, наистина ми доставя удоволствие това да ям. Отвреме на време ме хваща една депресия и единственото, което ме прави щастлива в момента е храната. Звучи абсурдно и ме е срам даже да си го призная, но е така. Не обичам хората да ме снимат, защото виждам колко съм дебела и как изглеждам от тяхна гледна точка. Отвращавам се от себе си. Избягвам огледала в цял ръст. Избягвам прилепнали дрехи. Бала ми е След 2 месеца, не знам какво ще облека, за са се чувствам добре.
Наясно съм с факта, че ако аз не си помогна, никой няма да го напправи. Че ако аз не се взема в ръце, няма кой друг. Не очаквам като напиша това магически да отслабна И знам, че ще трябва да се подредя, но исках просто да споделя на някого. Може би като го кажа, ще се мотивирам повече, а може би вие ще ме мотивирате?
Искам да се чувствам красива. Искам да мога спокойно да вървя, без да си мисля винаги, че човека зад мен, гледа колко съм дебела. Да стоя в профил, без да се срамувам от това че двойната ми брадичка се вижда. Да нося дрехите, които ми харесват, да не се срамувам да ходя на плаж или да нося къси гащи. Да не се крия, когато се преобличаме с приятелки. Искам просто да се чувствам уверена в себе си, а знам че това няма как да се случи докато съм кажи речи 15 кила над нормата за ръста ми. Не мога да си позволя много много да ходя на фитнес. Не само заради парите, а защото уча и ходя на работа едновременно. Мога да правя упражнения вкъщи, но бе знам кои са добри за горене на мазнини. Имам нужда просто от малко побутване, малко мотивация и малко насока.

Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 22 дни
hash: 4a1acea7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бала ти е след 2 месеца ли тоест на 28 юни май нещо си се объркала, или пък искаш да се самозаблудиш че имаш доста време за да отслабнеш. Изборът е твой или ядеш малко и слабееш, харесваш се повече което ще те прави 10пъти по-щастлива, или пък се отдаваш на желанието и се тъпчеш.
Такива депресивни състояния не са оправдание да се тъпчеш, ти може да си слаба и депресирана. Намери щастието другаде не в храната.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: aa2e588303
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз преди 5-6 години достигнах 112 кила на 186см Мъж съм, но това си е доста и тогава се реших да отслабна. Не е чак толкова трудно просто, просто трябва наистина да се решиш. Най-трудно е първите две седмици,
със всичко е така. Упражненията от вкъщи няма да ти помогнат особено много, трябва ти кардио упражнения! Да започнем от храната зарежи сладките неща (тва е ясно и нямаше смисъл да го пиша) ако обичаш сладко замести го със фурми стафиди и подобни неща, хем полезно хем вкусно. сутрин закуската вместо баничка кифла или подобни направи си овесени ядки (мюсли) със кисело мляко и един банан. За обяд разделното хранене също е добре, да не смесваш белтъчини и въглехидрати. Като ядеш картофи или ориз прави го със салати не с месо или с хляб. Ако ядеш месо може и свинско, нищо че е по мазно, пак така със салата без хляб. Вечер наблягай пак на една хубава салатка може пак да има месо не е проблем, но да е поне 3 часа преди лягане. Толкова за храната, другото е движение. Не знам от кой град си, но предполагам имате парк или гора. Един час разходка по гората, ако имаш куче е по-забавно. Но разходката трябва да е всеки ден не веднъж в седмицата когато си свободна. Така ще засилиш метаболизма и организма ти ще почне, като цяло да работи по-добре. Много си млада и ако ме послушаш и го пробваш написаното от мен 1 месец ще видиш много добри резултати. Изпитано от мен. Успех момиче!

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 4a83194604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колкото и да е трудно, те съветвам да отрежеш всичко сладко, мазно и тестено от диетата си. Избери си един ден от седмицата, в който да си позволиш нещо по- така - парче торта, чипс, бургер или каквото си харесаш! (Само не се увличай- нека парчето остане едно :) ) В един момент ще спрат да ти липсват всички тези неща.
По този начин за 1 година без абсолютно никакво движение моят чичо свали 20- 21 килограма (работи в офис и се прибира с градски транспорт, така че можеш да прецениш колко се движи ;) ).

Избери си и някакъв спорт да тренираш и ефектът ще е налице съвсем скоро!

Желая ти успех и всичко най-хубаво! :) <3

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: d8b48c8e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо се научи да се харесваш и приемаш БЕЗ значение как изглеждаш! Свалянето на килограми не е лесно, но не е и трудно.. нужна ти е мотивация, здрав дух и вяра в себе си.
Не са ти нужни някакви строги диети в които не ядеш почти нищо, отслабваш с 20 кг. за месец и после си ги връщаш.
Нужно ти е леко ограничение. Бавни но трайни резултати.
Не отказвай нищо НАПЪЛНО просто намали консумацията на сладко и тестени храни, докато същевременно увеличиш зеленчуците и плодовете. В никакъв случай не гладувай!
Колкото до спорта можеш да спортуваш и без фитнес.
Тичай около мястото на което живееш. Танците? Пусни си музика и танцувай както ти си знаеш. Не само ще се отървеш от мислите за храна, но ще гориш и калории. Пий повече вода и също нещо много важно! Настрой се психически. Казвай си чу ще се получи, дори и да не виждаш голяма разлика в началото.
И не.. Не казвам да се самозалъгваш а да си вярваш, защо това е важно! Харесвай се такава каквато си, нека килограмите не влияят на самочувствието ти ;)




Amry with love♡

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker