Чувства ли са или е просто игра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувства ли са или е просто игра
преди: 5 години, 21 дни, прочетена 1280 пъти
Аз съм момиче на 15 години. Миналото лято се запознах с момче (ще го наричам Х) на един басейн... Както и да е. Впоследствие станахме гаджета.
Пишехме си в началото всеки ден, тъй като басейна не беше в София, Х се върна в София 1 седмица преди мен.. Беше началото на Септември и аз сущо се върнах в София. Каза, че иска да се видим... После казваше, че е зает, че майка му го е наказала и т. н. Накрая на мен ми писна от тези оправдания, защото знаех, че са лъжа. Все пак беше лято няма начин да не е имал дори едни 20 сводободни минути, в които да се видим. Скъсах с него... После той поиска втори шанс и аз глупачката го дадох( моля да не ме съдите за това, искам просто съвет). Сдобрих се с него защото мисля, че всеки човек заслужава втори шанс. Историята се повтори... Пак уреждаше срещи, не идваше, отлагаше ги в последния момент... Отново се наложи да го оставя, защото тук развитие нямаше.. Проблемът бяха моите силни чувства.. След около 20 дни той започна да ме пита дали все още имам чувства.. Оправихме си отношенията. Видяхме се два пъти...
Въпросът ми в момента според вас тва нормално ли е...
Двама човека, които живеят в два съседни квартала да се видят 3 пъти за 8 месеца..
От една страна ми звучи глупаво да съм с такъв човек, а от друга аз наистина имам чувства. Може да е привързаност, обсебенност, но държа на това момче наистина много.
Нещо, което наистина не мога да е разбера: Изведнъж спира да пише. Това, че е зает да се видим по мога да го приема, но това, че постоянно е онлайн, а супер рядко се сеща да пиша не го разбирам.
Иска да правим секс. Говори постоянно за това... Е добре обаче това как би могло да стане с човек който познавам от 8 месеца, а съм виждала 3 пъти. Дори да бях навита да го направя, как да стане като не излизаме
И най - лошото, най - коварното е това, че когато реша да го оставя, той започва :
Обичам те
Ти си всичко за мен
Не искам да те губя
Ти си първото момиче, което обичам истински
Ако ме оставиш ще се самоубия
Аз съм създаден за теб
Е добреее де.. Какво да правя... Не разбирам дали е искрен или просто го казва за да не го зарежа.. Ако остана с него историята се повтаря, ако скъсам с него се чувствам виновна, че зарязва човек, който ми е казал подобни думи..
И сега пак сме в положението, че само аз му пиша, той отговаря понякога, друг път ме оставя на сийн и когато се опитам да прекратя всичко, той започва със същите реплики...
И питам ви как да постъпя.? ... Има ли смисъл в това или не?
Моля ви без обиди, критики и т. н.... Имам нужда просто от вашата помощ.... Благодаря на тези, които ще я прочетат и ще коментират❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 21 дни
hash: fcc6b4a656
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тия думи негови са клишета. Аз мисля, че той те лъже. Сигурна ли си, че живее там където ти е казал, че живее? Ако местоживеенето е истина, не виждам тогава какъв е проблема му да се виждате, а да разбира се и парите са проблем... Та така се той ако наистина те обича няма да те разиграва на маймуна и да те прави на будала. Трябва да го питаш защо прави така. Но да знаеш можеше и по/зле -да го чакаш на мястото за срещи и да не дойде и да си изключи телефоните или да не вдига още по-унижена и подиграна ще се чувстваш. Все пак му дреме. Сега са ти най-хубавите години да кокетниш и тръпнеш дали този и онзи те харесва, защото ти е да си ги губиш с това объркано момче. Говорете за това

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 918c46df82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа, още си малка и няма смисъл да си губиш времето с глупаци. А и секс леле та вие сте малки още така като гледам той иска секс само и за това се прави на зает, защото не желае истинска врьзка а едно чукане и пътя. По добре гледай образованието си, а не с кой да се хванеш.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 29a045b697
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз например не излизам с приятели или с момчета. Родителите ми се притесняват много за мен и не ме пускат никъде, но аз нямам проблем с това. Очевидно при него причината е друга. Щом все е онлайн, а не ти пише, а и иска да го правите... Не си длъжна да го правиш, а и по - добре да изчакаш още 3 - 4 години. Възможно е да е искрен, но според мен просто блъфира, за да не скъсаш с него. Има момчета, които само използват приятелките си и искат да го направят ( В този сайт имаше подобна история, за момиче на 12, дето станало гадже със седмокласник и още същия ден го направили - а тази 12 - годишна забременяла... ). Но има и момчета, които са честни и интелигентни, момчета, които ще те обичат. Ще намериш такова момче, не се притеснявай! Не се чувствай виновна, сегашният ти приятел вероятно само иска да те използва, но ти няма да му го позволиш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: 2548086f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има един важен урок, който ние жените е добре да научим-не е важно какво говори, важно е как действа. Важни са делата, а не думите. Според делата му той те мотае и не иска да се виждате. Няма никакво значение какво ти пише. Зарежи го и си намери някой, който ще иска д бъде реално с теб. Този те лъже и се надява на секс, а после ще те зареже. Не се занимават с него.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 73e0c16dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По-добре скъсай с него. Този явно е боклук, който грам не се интересува от теб. Фактът, че ти пише тези простотии, е просто знак, че иска да те задържи само за да направите интимен контакт и ако не му хареса, никога повече няма да те потърси. А и какво бъдеще виждаш с него? Като момче ще ти кажа, че ако той те харесваше истински, щеше да ти пише всеки път, когато е онлайн.

 
  ...


...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 99450f7f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това са детски истории. Глупави са, обаче някога много ще се забавляваш колко зле сте били. Не е такава драма, ще ви мине и на двамата. Не прави секс с него, просто не си струва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: a6994c80ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 20 съм, на твоите години съм минала през същите неща. Бягай от този, дори и да спиш с него после ще те блокира или още по-зле - ще разпространи на всички и ще ти излезе слава. Второто е особено опасно, ако не си от голям град или имате много общи приятели. Разбира се, че е пълен абсурд за 8 месеца да не се виждате /3 пъти е нищо/. Не вярвай на думи, а на действия. Аз самата ходя в момента с момче, което е на 16 /да, не е малка разликата/, но отношението е съвсем различно - цени ме, уважава ме, търси ме, пишем си всеки ден, излизаме при първа възможност /всяка седмица по 2-3 пъти/, защото аз пътувам често до София, той пък също не учи в родния ни град, когато имам проблем ми помага, винаги ме ИЗСЛУШВА /!!! /, за мен това е много важно. Никога не ме е карал насила да правя нещо, което не искам, спали сме в едно легло без да ми се натиска за секс, ако не искам. Показал ме е на родителите си и на всичките си приятели, излизаме заедно и с тях. А е на 16. Аз допреди време харесвах момче, което е колкото мен, това отношение никога не съм го виждала - той се срамуваше от мен, защото приятелите му, които дори не са му такива му говореха глупости за мен още като бяхме в гимназия, а той самия знаех, че има интерес, но много се влияеше от хората. Аз винаги му честитях рождени дни и имени дни, той моя не знае и кога е сигурно. Така че си прави сметката. Аз през годините много съм се принизявала и съм търпяла какво ли не унизително отношение в името на силните си чувства, но сега, ако бих могла да се върна назад във времето, бих дала точно такива съвети на себе си, когато съм била на 15-16 - ДА СИ ЗНАМ ЦЕНАТА!! Всяко момиче и жена трябва да знае това. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: d9527d33f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Миличка познато ми е , но при мен е по зле .
И аз тъй , само че се запознахме в една игра , но не сме се виждали . Знаеше формални неща за мен , но в началото си писахме като приятели . Не чуствах нищо и писахме си , той спря и викам майни го тоя . После идва с оправданието , че е бил някъде и че нещо са го наказали . Аз не съм му искала оправдание , но . После даваш ли си фейсбука , искам ти тела. И накрая от тази игра си изтрих акаунта. Добре че не си дадох нищо , иначе . Абе зарежи го тоя , ако иска да е с теб да е с теб , но май не . Тегли му една майна и чао . И че да иска секс , не е ли нагъл .

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: 60e2094d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разиграва те и си личи. Заслепена от собствените си чувства, вероятно не си способна да го видиш сама или по-скоро не искаш. Освен това постоянно те пита за секс... замисли се, не иска ли само това? Най-добре го зарежи, но веднъж завинаги. Бъди силна. Само така решението ти ще може да стои сигурно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker