Не се харесвам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се харесвам...
преди: 13 години, 19 часа, прочетена 4008 пъти
Здравейте :)

Момиче съм на 14 години. Моят проблем е, че не харесвам лицето си, не го харесвам и това е. Иначе фигурата ми си е добре (според мен). Слаба съм, висока, стройна, но става ли въпрос за лицето ми-не ме радва.

Сигурно звучи доста тъпо... Лошото е, че няма решение на проблема ми. Родителите ми ми казват, че изглеждам добре, но все пак съм им дете, оставаше и да ми кажат нещо друго... Нямам си и гадже. Има едно момче, което уж ме харесвало, но с него се виждаме много, много рядко. На няколко месеца веднъж.
Никой не ми е казвал, че нещо не ми е наред, имам си приятели и се чувствам добре, но когато се погледна в огледалото се питам някакви неща... Предстои ми да се запозная с новите си съученици (за 8 клас съм), но се притеснявам дали ще ме харесат, ако направя впечатление, че съм свита после върви да го оправяш...

Понякога се чувствам страшно тъпо :(
Дали има някакъв начин да стана по-уверена, с повече самочувствие или... И ако някой има понятие. До кога се развиват или по-скоро кога спира промяната в лицето. В един период нарастъването на носа, устните трябва да спре, но на каква възраст горе-долу?
И като стана въпрос за развитие искам да попитам и за друго- от време на време ми се появяат пъпки. Не е нищо сериозно, не са някакви големи, но и те допълнително подтискат. Започнаха да ми излизат като станах на 11-12 години. Те ще се махнат, нали? След още 2-3 години като мине пубертета и те ли ще се махнат? Познавам хора на по 18-19 години и лицата им са като посипани. Моето е срвавнително добре, но дали ще се оттърва от тях?

Надявам се на някой друг съвет, защото понякога направо ми се реве... Възможно ли е да изглеждам добре, а да си внушавам някакви неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 15 часа
hash: 9b4c5b3b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Спри да се комплексираш и вдигни високо глава. Ако ти имаш лошо мнение за себе си, какво очакваш от другите!? Всеки ден си пиши по едно нещо, което харесваш в себе си - било то външно или душевно. Преговаряй ги всеки ден и ако станат повече от отрицателните, значи не си толкова зле. Знаеш, че никой не е идеален и всеки би искал да промени нещо в себе си. Но ние сме такива, така сме създадени и така трябва да се обичаме. А и на нашите години няма как да си правим пластични операции. Мисля, че ще се оправиш. Просто си припомняй, че си красива по свой собствен начин и че някой все ще те оцени!
Късмет!

The Star *

 
  ...
преди: 13 години, 15 часа
hash: 56cd0051eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успокой се, де. И аз съм имала такива моменти, в които се мразя, в които ми иде да счупя огледалото, но това е глупаво. Просто се отпусни и се научи да се харесваш, каквато си. Винаги ще има по-красиви, по-умни, по-успели и по-сексапилни от теб, но това не е причина да се затвориш вкъщи и да не излизаш. За пъпките- ще се махнат, това не е проблеми, всички сме минали /или минаваме/ по този път, така че... Недей да се тормозиш с глупости допълнително. Вземи се занимавай с нещо, че ми изглежда, че от свободно време си търсиш само занимания. Хайде, успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0250e981f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Понякога ни харесват заради характера, излъчването, чувството за хумор... Не се вглеждай толкова в детайлите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: de89b73a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е пра/а! :)
Фокусирай се върху същността и характера си :) Това прави вуншността дори по - привлекателна. А и съм сигурна, че само си въобразяваш, че не си хубава...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1ef5eb6c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Харесвай се и другите ще те харесват! И не забравяй, че в един човек не е важна само визуалната красота ;)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker