На 14 съм и приятеля ми ме бие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 14 съм и приятеля ми ме бие
преди: 5 години, 18 дни, прочетена 2072 пъти
Преди да започна с историята искам да ви кажа нещо... Коментари от сорта на, , пикла на 14 ми говори за сериозна връзка" и подобни не пишете... Ако имате съвет или начин да ми помогнете го споделете!!!
Така да започнем с запознанството ми с даденото момче... Бяхме на купон ала-бала, забихме се. Преди това не го познавах и просто за пръв път почуствах онова чувство в стомаха наречено, , любов"(не напразно е в кавички). Така да преминем към историята.
Ходим вече 3 месеца почти 4. На 18 гд е. От самото начало той ми биеше леки шамари и ме хапеше, но не мислех, че ще се превърне в проблем. И ето от втория месец на сам аз почти всеки ден съм с синини или разплакана от него. Бие ме и се държи като пълен тъпак с мен. Да знам, че до тук ви се струва лесно решението да го зарежа ама има едно голямо, НО...
Аз го обичам. Знам че за 14 годишно момиче не е нормално да обича но сме 21 век. Просто той твърди, че ме обича и някакси се вижда въпреки боя... Държи на мен и аз на него, но просто е груб. И с бившите си е бил такъв и повечето за това са го зарязвали, а не заради изневяра или нормалните неща за 18 годишно момче.
Говорила съм много пъти с него да престане и той го прави, но за 1 2 дни. Просто искам да ви попитам дали да го зярежа или да му кажа всичко и да се опита да се поправи. Не мога да го оставя защото много се привързах към него. Тъй като още не съм му пуснала дали ще се оправим ако го направя? Моля ви помогнете ми и предварително ви благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 17 дни
hash: 36dc6d41c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   14 годишна пикла с момче на 18...ужас , после да не ти викаме пикла...ми да те бие , ти си бебе а той е мъж на 18 , кво се буташ при големите ?

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 4de7ed3ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че си объркала това чувство в стомаха, не е било "любов", а глад. Това, което не разбирам е какво обичаш в този човек, който не само не те оважа или обича, но и те малтретира физически. Знаеш много добре какво да направиш, отговорът ти е ясен. Сложи край на всичко. Докато не те е пребил. Той няма да се промени нито заради теб нито заради някой друг. Говори с родителите си. Какво би казала ти на момиче е същото положение?

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: b0e52a2fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти осъзнаваш ли, че си жертва на насилие и това ги харесва.... май трябва да гледаш всеки ден новините, защото днес нямаш проблими, но утре утре същите тезии убиват, защото шамарите няма да стигат. Класически сценарии. Объркано 14 г. дете, дете жертва на насилник пълнолетен. Обичаш, какво.... шамарите, това че е мъжкар. Говори с някого родители, учител, психолог.... ти си на 14 и нямаш нито житейски опит, нито трезва представа за живота и реалността.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 16 дни
hash: b13afabe5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубав живот те чака, ще те бие колкото си иска, пък като се омъжиш всяка вечер, не го зарязвай, щом е истинска любов, ще търпиш.

Толкоз пък да си глупава..

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: cea78c045f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, недей да се занимаваш с това момче повече! Щом отсега те бие, след време кой знае какво може да ти направи! Предполагам, че гледал новини и си наясно колко много мъже са насилници, ти с такъв ли искаш да си изгубил живота? На 14 си, стегни се, не му пускай, тръгни си и ще намериш правилния за теб! Това момче има сериозни проблеми!

 
  ...


...
преди: 5 години, 15 дни
hash: ba45b8ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да мило момиче, защо се даваш на някакъв психопат да те бие Той е на 18 ти си на 14. Ако бях твой близък веднага се обаждам на полицията да го осъдят за побой или каквото е там. Понеже човека който те е тормозил е пълнолетен а ти си непълнолетна по закон ти трябва да заведеш дело за нанасяне на поой Обърни се към майка ти, или някои от твоите близки.

Аз също съм бил жертва на побой но от момиче и знам какво ти е в момента.
Успех и дано се справиш с насилника.
М. 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: ba45b8ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако го зарежеш ще се почувстваш по- добре и ще намериш любовта в лицето на друго момче. Този не те заслужава 1 - защото е насилник 2- кой знае колко момичета са тормозени от него 3 намери си друго момче.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: e2a39e8c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ехее, има 11 коментара преди моя чакащи за одобрение сега докато пиша. Надявам се повечето да са добри и да ти помогнат, но ако по някаква случайност не са нека и аз добавя нещо.

Предупреждавам! Има много да се чете в моя коментар, но съм се постарал да е събрано най-важното което трябва да знаеш и съм се постарал да е максимално по темата и полезно за теб!

Няма да се промени към по-добре това че те бие. Забрави. Ще призная че още си малка, но имаш ДОСТА повече опит от мен на твоята възраст (мъж съм аз да не стане объркване), но с годините натрупах опит, просто на по-късен етап. За това знам много добре че динамиката на връзките е много трудна, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудна да се промени особено ако чувствата не са взаимни или не са близки като сила. В идеалния случай с много усилия и компромиси и от ДВЕТЕ страни, много време и работа може да има промяна. Но това е идеалния случай. Говорим си тук АКО са двама зрели хора, с доста връзки зад гърба си, демек опит, и ако много много се обичат и държат да запазят връзката си. Особено ако имат и деца, за които да си струва да останат заедно.

Аз съм убеден че ти го обичаш! Абсолтно съм сигурен. Жените, и особено момичетата не могат да устоят на мъж който е малко по-груб и безпардонен от нормата. За тях това е знак че не крие нищо - не лъже, не се преструва. Те обичат мъжете да са честни с тях. Обожават го. Ще предглътнат какво ли не за мъж който не ги лъже. И това е една такава ситуация тук с теб.

И да ти кажа другата страна как вижда нещата - тоест той. Той вероятно е видял как момичетата са реагирали на по-грубо отношение в някоя от първите си връзки и е събрал 2 и 2. Помислил си е, че това е много лесен и удобен начин да накараш момичето хе да тем уважава, хем да те обича. Той така няма нужда да се прави на кавалер, да ти купува разни неща да те води на разходки, да се лигави и т.н., само е достатъчно да отпусне малко каиша около врата ти за 1-2 дни и ти ще си супер щастлива. Много евтин начин да контролираш момиче. Звучи ужасно, но немалко мъже са такива. Просто са видяли че има ниша за такова поведение и са се възолзвали!

Предполагам че моят съвет ще е същия като на предните 11 коментиращи. Аз СИЛНО ти препоръчвам да го оставиш. Зная че го обичаш истински и ще ти е много много мъчно. Но имай предвид че той не те обича както ти него. В никакъв случай. Той може и да има някакви чувства, не смея да казвам нищо категорично, все пак не го познавам. Но съм убеден че каквито и чувства да има не са и наполовината на твоите като сила. Не е честно спрямо теб.

Също така имай предвид че колкото повече останеш в тази връзка толкова по-трудно ще ти е да го напуснеш. И когато раздялата стане в един момент той задължително ще иска да си ОТМЪСТИ. Виж колко жени има пребити от бившите си или дори заляти с киселина или убити. 90% от всички убийства са между хора които се познават много добре - роднини, приятели и любовни партньори.

Помисли си как точно да го оставиш, така че хем да не го ядосаш да тръгне да отмущава, хем да не му дадеш възможност да ти се прави на добричък и да те оплете отново. Определено щом си под 14 и те бие може да му направиш много, ама много неприятности ако се оплачеш в полицията или на вашите. И това е вариант.

Със сигурсност недей да спиш с него!!! Това задъжително не прави. Както е груб и без това почти сигурно ще те изнасили, а ако е болен от нещо ще те зарази или ще те забременее. Кой го знае какво точно иска да прави с теб като сте в леглото.

Потърси и допълнителна помощ като съвети от приятелки които са били в съшата позиция като теб. Може би бих се посъветвал и с психолога на училището ако ме е страх да кажа на наште.

Успех и ни дръж в течение!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 560b2e9294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тия тийнейджъри ще ме скъсат от смях... знам, че на момичето не му е смешно ама съжалявам...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: f18990a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Почве се - „ама той ме, обича, ще се промени“, „аз го обичам, не мога да го оставя“ и т. н. Колкото и да обичаш един човек, той няма право да ти потъпква достойнството и да те унижава така. Човек трябва да уважава половинката си, но явно границата между уважението и ето тези неща, които той ти прави е много тънка.
Само не разбирам защо си се хванала с 18 годишен? Реално погледно 4 години не е много разлика, но ако беше 25 и 29 примерно щеше да е ок, но във възрастта, в която се намирате не е. Та ти тепърва навлизаш в пубертета, а той вече го е израстнал. Имате различен светоглед, на различни етапи от развитието си сте.
И ддруго - защо не си казала на родителите си? Още в началото когато е почнал да ти удря „лека шамари“ трябваше да им се обадиш. Всички насилници почват първо с психически тормоз, обиди, нападки, после с такива леки шамари, а накрая ти завършваш в болницата спукана от бой. Ей такива жалки пободия на мъж не заслужват да живеят според мен! Правят се на големите мъжкари, мислят си, че могат да доминират над жената, щото нали тя е равна на една камила (между другото в арабските страни наистина една жена е равна на една камила, нищо друго).

 
  ...

...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 58c2ca79bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ти така ли разбираш любовта? ! Да те имат за боксова круша? Обичал те, как ли пък не! А ако, не дай Боже, те пребие жестоко и те вкара в болница пак ли ще му простиш? ! Изобщо нещо като самоуважение имаш ли? Те жени след 20 годишен брак събират сили и напускат насилника, ти не смееш да зарежеш някакъв боклук след 3 месечна връзка? Ти изобщо съзнаваш ли в какъв филм си се вкарала? И къде са родителите ти? Ако съм на мястото на баща ти и разбера, че някой ми бие детето, ще се погрижа така за тоя, че после и на картинка да не смее да те погледне! Какво остава да се приближи до теб! Я не ставай смешна! Обичала го! Обичал я! Какво чакаш? Да влезеш в новините ли? В криминалната хроника. Със заглавие "Тийнейджър преби приятелката си. Борят се живота й. " или дори по-бруталното "Тийнейджър уби приятелката си след побой! " ОСВЕСТИ СЕ!!! На 14 си, не знаеш какво е любов! Луда ли си да позволяваш на някакъв да ти съсипе живота само защото твърди, че те обича? ! Момиче целия живот е пред теб! Още колко гаджета ще имаш. А ти си се хванала за някакъв боклук и си готова да търпиш побой!

 
  ...
преди: 5 години, 12 дни
hash: 18e0218a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   14 - доста често се оказва, че камилата дори има превъзходство. Най малкото, тя не би се оставила в конкретният случай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 12 дни
hash: cc7abb975b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15 звучиш ми на грамотен човек. Допущаш ли, че тази история е на 14 годишно момиче? Кажи ми постоянно ли четеш историите тук? Ако да, не ти ли е направило впечатление, че има една авторка, която пише постоянно измислени истории тук. Представя се на най-различна възраст, сменя си годините според историята която споделя, но пак си личи, че историите й са фалшиви. Поне ти не си ли способен да анализираш текста на историята и да разбереш, че този текст не е на 14 годишно момиче. Чудя ви се на всички коментиращи в този сайт, уж сте грамотни, а нямате никакви способности за задълбочен анализ на един текст. Защо вярвате на всяка история, че е истинска. Тази авторка е писала стотици истории и всички са фейк, ама вие горките всичко написано го вземате за достоверно. Ами не е. Прочети историята: "Ненаситна съм, моля ви за съвет" в "Секс и интимност", тази също е нейно творение. Мога да ви посоча още много нейни измислици, но вие пак няма да разберете. Жалко. Отговори ми на този коментар, ще чакам. Модератори, моля без цензура. Не виждам причина за такава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 2fd5018acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Вместо да давам съвети и мнения, просто ти препоръчвам филма за живота на Тина Търнър. Изгледай го и помисли върху историята.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: ba45b8ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Айде номер 1 да не обижда в коментарите Много отворен стана! Момичето иска съвет Аз съм номер 8 и не искам да чета обиди към авторката, Мисля че аз дадох един от най- точните съвети
Искам да кажа още нещо, аз съм по- голям и от момчето което тормози авторката - на 26 години съм и с чиста съвест бих го смазал от бой ако авторката е наранена от него.
Мила авторке само на 14 си този не те обича щом те бие И не слушай коментар номер 1 това е комплексар явно който си излива злобата затова е употребил обидна дума, но няма да оставя така нещата А относно момчето което те тормози ако това се повтори ще викна мутри да го сплашат и лично ще го пребия. Искам да се пазиш от такива мило момиче. А Номер 1 да се извини на авторката!!! Поздрави - номер 8

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 дни
hash: ba45b8ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Пак съм номер 8 Послушай номер 18 и мен - номер 8 за номер 18 той като мен е прав Препоръчвам ти Тина Търнър Поинтересувай се как е преминал живота на певицата. Успех миличка и дано този психопат да си получи заслуженото

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker