Как да си изкарам добре на бала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си изкарам добре на бала?
преди: 5 години, 15 дни, прочетена 1088 пъти
Знам, че това сигурно са "бели кахъри" и все пак се притеснявам. Попринцип не исках да ходя на бала си, но нашите ме накараха. Основно се притеснявам, че ще седя като пукал и няма да ми хареса, а сме дали толкова пари за този бал и ще е много тъпо и да остана разочарована от него. "Проблемът" е, че не понасям чалгии и кючеци, а по баловете 80% се танцува на това. Не знам как ще се справя. Също така не се имам толкова с класа ми. Не, че сме в лоши отношения, но и не сме чак толкова близки. Затова не съм сигурна колко ще ми е забавно с тях. Ако не ми хареса, бих стояла няколко часа и бих си тръгнала, но балът няма да е в града, което ще рече, че съм вързана до сутринта в друг град и ще трябва да ходя и на дискотека.
Всички се вълнуват, а на мен не ми харесват тези балове, именно защото всичко трябва да е толкова грандиозно, че се завършва едно средно образование, което вече е едно голямо нищо. Повече се вълнувам за живота си след завършването, а не за една вечер. Дори не знам с какво може да ми помогнете, но може да споделите опита от баловете си или просто да ми дадете някакъв съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 13 дни
hash: 182a2061ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се нави тогава да дадеш куп пари,аз не отидох ,спестих си ги тези простащини .

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 8210a30640
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Балът е много по-различен от обичайните събирания с класа. Всички са емоционални и приветливи. Разделенията на групички почти отпадат в тази една вечер. В моя клас имаше достатъчно много драми и разделения, но на бала всеки говореше с всеки и общата ни цел беше да си прекараме добре за последно. Не отидох на дискотека, защото не исках. Очаквах, че и балът няма да ми хареса, но се забавлявах.
Музиката не е задължително да е 80% чалга, при нас имаше само няколко песни в този жанр. Признавам си, че и аз очаквах много чалга, но не беше така. Обикновено пускат някоя друга бавна песен да се наплачеш и да танцуваш с кавалер/дама, повече ритмични за танци, евентуално хоро и разни от порядъка на патешкия танц, с които да разчупят обстановката. Ако не седиш като пукал, ще си прекараш добре. Организаторите вероятно са предвидили игри, речи и други подобни развлечения. Точно това е вечерта, в която можеш да дръпнеш буквално всеки един и да му кажеш, че ти е скучно, за да ти стане другарче докато се отпуснеш. Мен лично много ме дърпаха да танцувам и да участвам във веселбата. Дори хора, с които не съм общувала, дойдоха при мен. Накрая вече не ме държаха краката, а аз определено не съм от хората, които се раздават толкова на купони.
Ако не искаш да ходиш на дискотека, не ходи. Вечерта има много работещи таксита, а и винаги можеш да помолиш баща ти/приятел да дойде да те вземе.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f7f78665db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката : Изкарах си що-годе добре да бала. Мога да кажа, че не беше и нищо особено и, че съм имала много по-хубави вечери, от тази на въпросния бал. Извода, който бих искала да направя е, че балът не трябва да се възприема като нещо велико, от лоето едва ли не ти зависи будещето. Това, че завършваш средно образование е едно голямо нищо и не си заслужава тскова "пищно" тържество. Парите, които пръснахме за този бал можеше да бъдат за образованието ми или нещо друго, което щеше да ми е от полза за напред, а не една вечер.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker