Той и най-добрата ми приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той и най-добрата ми приятелка...
преди: 5 години, 3 дни, прочетена 1347 пъти
Здравейте! Имам най-добра приятелка от много време - винаги ме е подкрепял и сме се разбирали. Преди време тя харесваше едно момче, то нея също, но нещата не се получиха поради някои "сложни" обстоятелства и ситуации. Бяха скарани, аз ги сдобрих. По това време започнах да харесвам момчето, то твърдеше, че ме харесва. Не съм сигурна дали тогава тя е изпитвала нещо към него, за него се отнася същото. Тръгнах с момчето. Гаджета сме от месец. Те обаче, са нещо като най-добри приятели. Закачат се, гонят се, говорят си. Аз също съм доста близка и с двамата. Подкрепят се и са като брат и сестра - постоянно са заедно. Тук идват и проблемите. Понякога те си говорят на доста теми, тоест има за какво да си говорят, докато с него си говорим най-вече неща от сорта на "обичам те" и разни перверзности. Понеже и тримата сме в един клас често е неловко, защото той идва докато си говорим нещо важно, тя докато сме двамата с него и на моменти ревнува от тях - когато говорят двамата или се боричкат отивам, за да не стане нещо... Сигурно съм параноичка, но... Знам, че не биха ми го причинили, но все пак до преди месец и нещо имаха чувства един към друг и се притеснявам нещата да не се повторят. Забравих да спомена, че сме на 15 и 16 години - аз съм най-голяма, те са с една година по-малки, защото са тръгнали по-рано на училище. Не мисля, че тя има чувства към него - така се държи с всичките си близки приятели момчета, но той... Рядко допуска момиче (изключвам гадже) толкова близо до себе си. Според вас има ли опасност любовта им да се "възроди"? Очаквам вашите мнения и наистина моля модераторите да одобрят историята ми - не знам на кого да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 дни
hash: 347aaa5b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те за какво става дума.. аз имам гадже на 16, аз съм няколко години по-голяма от него. Той също има най-добра приятелка, той по принцип има повече момичета приятелки, аз ги познавам. С нея обаче той не е така, смисъл близки са, споделят, но не се закачат и боричкат и такива. Понякога въпреки всичко пак съм се замисляла да не би да се случи нещо и да се влюбят, макар и още преди да тръгнем с него той ми е разказвал, че само за купона са се целували преди време, но той е целувал всичките му приятелки от компанията по купони :D, а пък и знам тя какви момчета харесва по принцип и наистина може би не са си един тип, поне засега. Тя е колкото него. Той с мен иначе е почти постоянно, когато е навън и аз съм в града, защото пътувам често до столицата. Той пък учи в град на 30 минути с влак от родния ни, не учи в 1 клас с повечето му приятелки, а и не е всеки ден навън с компанията, защото си пада домошар малко :д. Познавам се с компанията му и семейството му. В твоя случай не знам.. и аз бих се притеснила. С моя приятел имаме за какво да си говорим, даже адски много, макар и да нямаме много общи интереси. Притеснявах се точно от това, че тя го познава по-добре със сигурност. Единственото, което мога да те посъветвам като за начало е, да гледаш повече да си около него и да се поинтересуваш от това той какво обича, от какво се интересува, за да имате повече общи неща да си говорите. Ако обича да се закача и боричка с някой, давай и ти с него. Гледай много да не го изпускаш от поглед, особено по екскурзии, събирания или дискотеки гледай да си с него. Вероятно е съветите ми да ти се струват драстични и отчаяни, но това е, което аз бих направила. Лош знак е, ако той не търси твоята компания, колкото нейната. Разбира се, може и наистина нищо да не стане между тях, но честно казано, аз бих се притеснила. И още едно нещо - не показвай, че ревнуваш или се ядосваш, ще стане по-зле. Даже, ако не престане всичкото това, сближи се и ти с някой твой приятел и се закачайте. Има два варианта на развръзка, ако направиш това - приятеля ти да се усети и да започне да ревнува, а другия е да е зелена светлина към приятелката му, ако си помисли, че започваш да имаш нещо към другото момче и че може да се отърве от теб. Но този метод е за най-краен случай.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: c93a88a405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблемът тук си ти авторке, за съжаление. Нека погледнем реалността в очите - ти си знаела че приятелката ти харесва това момче, но си тръгнала с него въпреки това. Подобни чувства не изчезват ей така, особено на възраст като вашата. Не си се проявила като лоялна приятелка и сега си сърбаш попарата. Има само 1 изход - да обясниш на момчето за съмненията си, да се разделите в романтично отношение и да останете приятели докато той прецени с коя иска да бъде всъщност. В противен случай някой ще загуби, а и силно вероятно някой ще бъде излъган.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker