Моля за съвет.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за съвет..
преди: 5 години, 3 дни, прочетена 928 пъти
На 21 съм. Любовният ми живот върви перфектно, гаджето ме заряза, защото се оказа хомосексуалист. ( на една възраст сме)

- Объркан съм, трябва ми време

Това как го разбирате? И да, питах го директно след това дали е гей и той отрече. Не съм момиче с високо самочувствие, но знам че никоя не може да ми стъпи на малкия пръст. Бях перфектна. Ангел небесен, който не създава грам проблеми, изпълняващ всякакви сексуални желания, разбиращ и обичлив. А той? Обратен.

Започна да спи с мен 1 път в месеца, пък накрая ми изръси, че не го чувствал правилно. Не е да кажеш да сме имали дълга връзка, беше половин година. Гледала съм с кого си чати- само момчета.

Само обратен би ми устоял. Не преувеличавам. Имам реална представа за себе си. Аз бях мъжът в тази ш*бана връзка, и не.. не съм изобщо мъжествена.

Какъв е този късмет? Защо Светът е толкова изп*дерастял?

btw Наскоро едни колеги ми отказаха тенис, защото били на вежди.

Искам нормален мъж, пък мен все някакви ненормални ме харесват, дали за параван ще ме ползват или за нещо друго!

Къде да намеря нормален, същевременно да го харесам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 дни
hash: c7b9c392c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да намериш нормален навсякъде, но всички знаем, че няма да намериш друг като онова прекрасно създание, с което напоследък изградихте неразрушима връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: f493ada404
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, обикновено вече повечето хора, са така не се притеснявай едва ли проблема е в теб. Предполагам, че това е някакво разнообразие, аз имах един приятел който въобще не се интересуваше от момичета, и също така излизаше със много хубави момичета, признаваше си, че беше такъв понякога това се случва, от твърде много внимание, човек когато си има всичко иска да разнообрази. Все някъде има някой за теб, не се отчайвай все пак сте на 21 г. Още сте много млади.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 6774c0bb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Старичък съм за тебе вече. За съжаление не само при теб не върви нормално. Да не говорим за перфектно. Педерастията се започна от "Ух на мама сладкото момченце". Мама му готви. Мама го пере, глади и подгъзува и как може да го пусне в казарма. Той е на мама писаното яйце и не може да блъска тежка работа. И като ги видя по улиците с онези модерни "джапанки" с каишка м- у пръстите с ластичните дънки с провисналото дъно, чак настръхвам от погнуса. Не веднъж съм се събирал с жени уж за съвместен живот, и винаги до втората година "ай гледай си живота"! Мъчиш се. Блъскаш като роб. Гледаш да успееш да платиш сметки, данъци, такси. Да успееш да напазаруваш за вкъщи. Помагаш с домакинството, и в един момент -" ама ти не ме водиш никъде". Имало е и такива които тяхното си е тяхно, а другото общо. Е как? Масово станаха печелбарки на чужд гръб, и ако може по цял ден да обикалят магазините, че да се изморят. Но това, че не могат да стоят по цял ден в козметичния салон понеже имала двама-трима "мъже" за маникюр и вежди, не мога да го приема. Стискам зъби само заради добрия тон в сайта. Чак започнах да се изненадвам какви псувни мога да творя.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: 176ad41bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По начина по който говориш и обясняваш ситуацията, особено за това с него след като сте били във връзка толкова дълго изобщо не показва да си перфектна.
Никой не е перфектен, намали самочувствието.
Не искам да ставам груба, но няма как да ти го кажа.

И онази думичка с която нарече днешния свят.. моля те не ставай смешна защото и такива като теб " перфектни " много ;) Всеки е свободен да бъде такъв какъвто иска...

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 8616385441
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, последното изречение казва всичко. Ами... в салона за красота, там го търси. Явно по такива си падаш. Външността е доста говореща за характера на човека и неговите приоритети. Така че, просто си смени таргета. Изрисувани и красиви младежи.. не може да очакваш това дето го очакваш от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker