Харесвам едно момче, но не знам какво да направя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момче, но не знам какво да направя.
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1218 пъти
Здравейте. Може би за вас това е поредната любовна тийнейджърска история. Наистина имам нужда да споделя тази история с някого, но ме е срам да кажа дори и на най-добрата си приятелка. Харесвам едно момче, но нещата са доста оплетени и сложни. Всичко започна, когато един ден се видяхме, той се возеше с приятеля си, а аз се разхождах с моята приятелка. Гледахме се всеки път, когато се засичахме и се усмихваме. Тогава не се познавахме, но ми стана доста интересно. Прибрах се и когато погледнах телефона си, видях съобщение от него... и може би това е началото на всичко. Тогава изобщо не осъзнавах, че това ще е първият човек, когото ще харесвам толкова силно. Писахме си 1-2 месеца и в момента продължаваме да си пишем, говорим си, когато се видим и той винаги спира до мен, когато ме види. Проблемът е там, че той е на 19, а аз на 15 и за него съм доста мъничка, но по неговите думи чака да порастна и ще си ме вземе. Именно тази фраза ме кара да мисля, че може би и той има нещо към мен. Често ми прави комплименти, държи се мило. Аз съм изключително объркана и не знам как да постъпя. Днес той завърши училище. когато отидох да гледам церемонията по изпращането на абитуриентите и го видях, просто не знаех какво да кажа, коремът ме заболя, имах чувството, че всичко се върти. Беше толкова прекрасен. Нямаше от къде да мина и трябваше да мина покрай него. Когато се разминахме аз бях толкова зашеметена, че дори си глътнах граматиката и когато той ме попита какво става аз простооо... усмихнах му се и тръгнах и в момента супер много съжалявам, че не си говорих с него. Постоянно мисля за него и гледам негови снимки, постоянно искам да го виждам, нямам идея какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: d6645b24d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " просто не знаех какво да кажа, коремът ме заболя, имах чувството, че всичко се върти." - Всички млади са минали този период на влюбване! Съвсем естествено състояние е, не можеш да въздействаш на хормоните, но можеш да бъдеш по разумна! Първо се образовай добре, и тогава дай воля на чувствата си, иначе може да разсипеш живота си! Влюбването е като наркоманията, ако те обсеби напълно - става лошо!?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6ffcc2c49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той вече знае, че го харесваш -по усмивките ти и по това, че ставаш странна около него. Остави го той да направи първата сериозна крачка. Ако нямаш търпение, да провериш дали той те харесва, предложи му да отидете на кино. Ако откаже, или не те харесва достатъчно за гадже, или твоите 15 години са наистина голяма пречка. А междудругото на 15 ти предимно трябва да мислиш за хобита, училище и приятелки, а момчетата трябва да са междудругото.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1cfe967e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох, много познато чувство. Разбирам те напълно и аз съм изпадала в много такива ситуации. И в момента много си харесвам един мъж... който обаче е управител на Старбъкс. Но той дори не знае че съществувам. За твоят съм сигурна, че те харесва. Поне както го описа си личи. И 4 години разлика изобщо не са много мен ако питаш. Но в моят случай нищо няма да се получи, защото този шеф е доста по- голям за мен и дори да се запознае с мен съм сигурна, че ще ме възприеме като просто едно хлапе или един тийн, който му е под нивото. Другото той е толкова строг, взискателен, много сериозен, много е трудно човек да спечели симпатиите му и никога не хвали. Това го знам от един мой познат, който работи там. От него научих за шефа и за първи път като дойдох случайно и си поръчах фрапучино и като го видях и авера вика ей го шефа и си викам верно ли е той бе.... и.... настръхнах. И той постоянно се кара на баристите там. И много ме привлече искам аз да му спечеля симпатиите но не знам как. Стана ми мечта да работя в това кафене но уча горско стопанство и не мога да уча и работя едновременно. Искам да прекъсна ученето което не знам как ще стане.
В твоя случай- говори си с момчето, общувайте си и ако и той те харесва като продължавате да общувате рано или късно все някой ще направи първата крачка :) Щом когато те срещне спира да те гледа съм сигурна, че те харесва. Иска ми се и при мен положението да беше такова. А аз просто идвам, поръчвам, сядам, пия си кафето и го наблюдавам този човек когато обикаля насам- натам, подрежда стока и е на смяна а той дори не го подозира.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 074819f14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом ти е казал, че ще те вземе, като порастнеш, значи вероятно е така. Така че, просто изчакай малко и нещата ще се получат. Колкото до това, че се притесняваш, нормално е всеки си глътва езика, около този, който харесва. С времето, ще ти мине.
Дръж ни в течение, какво се случва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker