Просто още една тийнейджърска любовна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто още една тийнейджърска любовна история
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1176 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години. От доста време харесвам едно момче да го наречем Х. Учим в едно училище. Имаме общи приятели, но ще ми е странно ей така от нищото да ме запознаят с него и мисля че ще е твърде очевидно. Някой път в училище като сме се разминавали и мисля че ме е поглеждал но може и да си въобразявам. Колкото и налудничаво да звучи мисля че той ме знае, защото ме последва в Инстраграм. Обаче нещата станаха малко странни и негов приятел ми писа и ме покани да излезем нека го наречем У. Съгласих се защото не исках да съм груба. В последно време реших че не искам да харесвам Х и започнах да го отбягвам, но ставаше така че го виждах дори когато не трябваше (мога да видя в училищната програма къде има)но тук съм сериозна- имаше на четвъртия етаж вляво и го видях да ходи до тоалетна на третия етаж вдясно, аз имах на третия етаж и той мина покрай стаята ми, а на четвъртия етаж и двете тоалетни работеха и бяха хубави. После У ме покани да излезем с някои негови приятели (просто имаше празник), пак се съгласих, не защото го харесвам или нещо такова, смисъл готин е нямам нищо против У, но знаех че Х ще бъде там( знам какво казах по нагоре но си викам Айде последно ако имам шанс)и така се оказа, тогава горе долу запознахме, смисъл той си каза името аз моето и това беше. Тогава забелязах че ме погледна един два пъти но нищо. Викат ми да го поздравявам в училище, но не исках по едно време почти се съгласих и буквално щях да го направя, но в последния момент се отказах мисля че той забеляза въпреки, че се надявам че не е. След това пак го видях и видях че ме гледа много по-често. Все пак като гледаш някого ще видиш, че и той те гледа (и пак знам какво казах по нагоре но този ден постоянно ми се набиваше на очи). Обаче скоро с У не съм се чувала и няма как да го помоля да изляза с тях и не искам да го правя не съм използвачка. Моля ва кажете какво бихте направили ако бяхте на моето място, моля не ми казвайте “просто поздрави Х”, “кажи на Х че го харесваш”, “помоли У да излезнете заедно”. Сигурно изброих нещата които щяхте да ми кажете, но не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: c4fa5d4aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не искаш да го заговориш, нито да помолиш приятел да излезете всички заедно, остава ти да си стоиш и да чакаш, че Х ще предприеме някакви действия.
А какво, ако и Х си мисли същите неща като теб и не смее да те заговори?
Не е нужно да занимаваш У, нали той не е единственият ви общ познат. Помоли някоя приятелка да излезете и да извика и него, както и още няколко човека. Ще се съберете една компания от 5-6 човека и ще имаш възможност да го заговориш за отминалия празник и оттам да си намерите други теми. Може да го добавиш в някоя социална мрежа и да му пишеш, ако толкова много се притесняваш от контакта очи в очи. Те любовните истории не се пишат сами. Дори по филмите където момче и момиче се сблъскват, те се заговарят и започват да се търсят, а не става с магическа пръчица и без грам усилие от тяхна страна. Или действаш, или чакаш. Няма среден вариант. Сигурно ще отхвърлиш предложенията ми, но наистина не виждам какво друго можеш да сториш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e123226de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
И аз съм като теб. И аз харесвам едно момче, даже не му знам името и сме се поглеждали и то днес даже. Аз се чудя щото мисля, че една моя приятелка има се с тяхната компания, но не знам. И много неща никой да разбира каквото и да е. Днес аз минавам на 20 сантиметра от него поглеждам го и той мен, ама си навеждам главата. Щях ме да се сблъскаме и се чудехме кой да мине пръв. Абе и при мен е объркано както и при теб. Дано те поканят и знам, че каза да не ти даваме от горните съвети, но го поздрави. Ти поне го познаваш, а аз. Даже не знам как се казва. А пък на доста места сме се виждали. Поздравявай го по - често и ще се отпуснеш. Може да се заговорите, да си пишете. Ти поне имаш тази възможност.
Късмет ти желая!
Дано поне при теб стане нещо хубаво!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 410f01ced2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:
До номер 1
Просто не знам дали е уместно спрямо У.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 95f8eeaf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И кое му беше "любовното" в тази история? Вие, деца изобщо знаете ли какво е любов?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 410f01ced2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5:
На тази възраст, това е любов, да харесваш някого, когато пораснат, ще разберат истинското значение на думата. Момичето моли за съвет, а ти я нападаш за заглавието на историята, другият път може да си спестиш неуместните коментари к като няма какво да кажеш, по-добре замълчи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker