Не виждам изход! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не виждам изход!
преди: 5 години, 5 дни, прочетена 1107 пъти
Здравейте, момиче на 19 съм от малък град. Накратко имам връзка от 2 години, в началото всичко беше наред, но от около 7 месеца ме тормози постоянно и психически и физически. Опитвала съм всичко. Късала съм с него милион пъти, но на следващия ден той ме намира и ме спуква от бой и съм принудена да се върна. Подавала съм и жалби в полицията, но родителите му имат връзки в полицията и всички жалби отиват по дяволите, не ми се помага, а точно обратното - той разбира и пак ме бие, псува, обижда и т.н. 1 час в деня се държи добре, в останалото време ме малтретира и по фейсбук, и на живо. Като му кажа, че ми е писнало и ще скъсаме, той ме заплашва и не приема на сериозно нищо. Опитах да направя очна ставка, полицаят ходи в дома му, но той още повече превъртя и се сещате какво стана. Не смея да кажа на приятели и роднини, за да не започне да тормози и тях. Като в клетка съм, не ме пуска никъде, контролира начина ми на обличане, постоянно ме кара да правим с..кс, от който ме боли и не ми е приятен. Чудила съм се дали да говоря с неговите родители, но ме е страх да не стане по - лошо. Моля ви за помощ, не знам как мога да избягам от този ужас след като дори полицията не ми помага..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 дни
hash: 88bb915f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиши на няколко от новинарските сайтове всичко подробно. Вдигне ли се шум машината се завърта и връзки не помагат, говори с твойте родители неговите са ясно боклуци

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 819e578b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си добър адвокат, и адвоката да уведоми Прокуратурата, и да му бъде забранен достъп 50 метра да не те доближава, и 50 метра от домът ти. Но намери си добър адвокат. Има един адвокат Светозар Арнаудов, отговаря на въпроси безплатно онлайн. Потърси го. Но не се оставяй този боклук да те мачка и да си играе с теб.. казвам ти го като приятелски съвет. Желая ви успех.

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 8a8a8fecf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, съжелявам много е неприятно, варианти има много като гражданка на страната имаш права с кйто можеш да се защитиш правата са регламентиране в Конституцията на България и именно според нея всички граждани са равни по права и компетентнит органи са длъжни да те защитят и именно районият съд мо местоживеене и Нациолната полиция. Полицията може да издаде полицейско разпореждане по закона за МВР с което да разпореди на насилника да не влиза във физическа съморазправа и т.н., по сигурният вариант е да подадеш искане до районият съд по местоживеене по закона за защита от домашното насилие с което съдът може да забрани на лицето да се приближава до теб на определено разстояние и да го отстрани от съвместно съжителство и т.н. . А ако имаш претенции към дейността на органите на полицита можеш на пишеш жалба до министерството на вътрешните работи, защото за да се измъкне и то там трябват много ама много големи връзки и полицията в твоя град ще гледа случая по друг начин.... Съветвам те да не отстъпваш и да направиш всичко възможно да се отървеш от този човек не си първата нито последната... Можеш да се обърнеш и към център за защита от домашно насилие в твоя град или най близкия!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 9a680ab058
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалба в полицията

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 9a680ab058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Що не го пребиеш и ти щом ти посяга посегни му и ти не се оставяй да те бие - и ти почни да го биеш

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 68ec3444f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Я вземи и кажи на твоите родители. Следващата стъпка е не да кажеш в полицията а да напишеш жалба. Пиши жалби и на третата ако няма промяна поискай среща с началника на районното. Родителите ти ще ти помогнат много. Евентуално и с адвокат ще направиш консултация , че и съд може да отнесе. Сама не можеш да се справиш.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 324b5a4a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас! Поне не живеете заедно, надявам се. Колкото и да ми е болно да ти го кажа, май спасението е само едно. Бягство! Взимаш си всичките пари, документи и малко дрехи, хващаш автобуса и изчезваш! И колкото по-далеко, толкова по-добре! Ако имаш роднини за, които той не знае-супер. Ако нямаш, отиваш в някой голям град, по-възможност не най-близкия до вашия, защото той първо там ще те търси и звъниш на горещата линия за защита на хора жертви на насилие. Те би следвало да ти помогнат, да ти намерят подслон и в последствие да ти помогнат са намирането на работа, така че да почнеш нов живот на новото място. И разбира се, колкото и да ти е трудно НЕ казваш на никого в кой град си. Можеш да звъннеш на семейството си, за да им кажеш, че си добре, за да не се побъркат от притеснение, но НЕ ИМ КАЗВАШ къде се намираш! Защото кажеш ли им, този ще ги тормози и накрая ще те издадат. Така, че нека просто знаят, че си добре и си избягала от Х. Много смелост се иска за да го направиш, но просто няма друг начин. Лошото е, че няма как да разчиташ много на роднини и приятели, за които той знае, защото бързо ще те намери. За това се скриваш в някой голям град и търсиш някоя организация, която да ти помогне. А и разбира се, си купи нова СИМ карта за да не може този да те намери и по телефона ти, защото щом има връзки в полицията, те могат и по сигнала на телефона да те намерят. А ако звъниш на вашите, най-добре го прави от обществен телефон. Идеята е да не оставяш много онлайн следи, че полицията си има начини да те намери по тях. Спасявай се, мила! Докато не е станало много по-страшно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 7a46688668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Семейството ти е за това. Сподели и се отърве от насилника. Намери такива организации обади се и им поиска съвет. Акоэетре забрименееш и понеже под натиска на малкият град, и ше се ожениш за него. Има изход, стига да го искаш. Обади се на някоя организация. И как вашите не знаят, като сте в малък град и всичко се знае. Нещо ти е нетрезво преценката. Има защитени жилища, има толкова варианти. Няма как да те пребива и вашите да те го виждат.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: c53a5278f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По лицето не ме удря и това е с цел да не се вижда, там само шамари. Благодаря на всички, не искам да казвам на семейството ми, няма да допусна да ги тормози. Подадох жалба в областната дирекция на МВР, там казаха, че ще разгледат случая, представила съм медицински, чатове и разписки. Дано стане!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 ден
hash: 199dcc1706
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж момиче разбери, само до Областна полиция, нищо няма да стане. По най бързият начин пиши една Тъжба до Окръжна Прокуратура.

 
  ...

...
преди: 5 години, 16 часа
hash: 68ec3444f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз пак ти казвам! Говори с родителите си. Освен тях никой няма да ти помогне. Знам, че ти е трудно и непосилно, но те ще те измъкнат. Не само, че са ти родители, но за децата си дават всичко от себе си. Проблемът ти е сериозен и трябва отракан от живота човек който да не спре пред нищо. Това са те. Родителите ти. Тези държавни институции четат на две на три жалбите и като видят възраста ти го слагат на камарката " тинейджърка с неясно съзнание". Имаме права. Когато си платим или вдигнем скандал където трябва. Не чакай да се озовеш в спешното а говори с родителите си. Те няма да те изоставят докато са живи.
Дядо Тошо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker