Искам да умра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да умра
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1991 пъти
Не искам да живея аз съм един отпадък, нямам никакви приятели и не говоря с никого, говоря много гадно и дори мисля, че съм аутист... Никъде не излизам само училище и вкъщи. Не съм се целувал нигока, много момичета са ме заговаряли но аз съм тъп и не мога да завържа един разговор... просто няма никакъв смисъл да живея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a21036ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Its okay to not be okay
Some days are harder than others
Недей да се отчайваш. Не си споменал, че имаш проблеми със семейството - ами..това е най-важното. Не си тъп, а си срамежлив. Виж - момичета са те заговаряли - значи според тях не си развалина. Всеки човек има смисъл в живота. Ще промениш и ти живота на някога без дори да знаеш. Знам, че ще прозвучи тъпо, ама гледай детски филмчета - Шрек например - и ще ти се оправи говоренето и псуването. ВСЕКИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ НЕЗАВИСИМО ОТ МНЕНИЕТО НА САМИЯ ЧОВЕК ИЛИ ОКОЛНИТЕ!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8808b54ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи в момента мисля, че си мъжката версия на мен, е има някой изключения. :-)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 63bcb62312
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Братле вървиш по моите стъпки и аз съм така само, че на 20. Съвета ми е да правиш неща, които те карат да забравиш за лошия живот и лека полека да станеш по-позитивен и така лека полека ще оправиш живота си. Смени училището и махни лошите хора от живота си. Ако продължиш да мразиш себе си, само ще удължаваш до безкрай мъката си, аз правих същото в продължение на години и все още немога да се оправя. Трябва да премахнеш страха и омразата и ще се оправиш след време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 05ec114bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1 е прав какво си тръгнал да ревеш по сайтовете ако бях момиче до сега да бях те зарязал

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d675536583
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Коментари 1 и 6, не ви ли тежи на съвестта, че с тези думи можете да го подтикнете наистина да посегне на живота си?
Н. 1, то много добре си личи по поведението на кого му е лесно и на кого - не, от думи няма смисъл.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 49c28ecb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм същата, но не ми се умира. Преди няколко месеца ми се умираше но една приятелка ме вдъхнови, че нещата завинаги няма да са така. Просто прави неща които обичаш. Аз обичам да си измислям истории и да ги пиша в една тетрадка и ти така може да правиш каквото обичаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ec4d7d716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Наистина, коментар 1 и 6 са напълно задръстени и безсърдечни. Моля те недей да се самоубиваш. Моля те, ама наистина.

Нуждаеш се от промяна. Намери си някакво разсейване - чети някакви книжки, учи някакво умение - нещо, което тотално ще ти помогне да избягаш от проблемите и ще ти помогне с развитието. Да си намериш някакво занимание е единственият начин да излезеш от тази дупка.

Гонейки някаква цел, ще забравиш за много от трудностите и ще се почувстваш полезен на себе си. Пожелавам ти много успех и ти изпращам позитивна енергия от вкъщи. Недей да посягаш на живота си!!

~Dani~

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 978a03d284
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се отчайвай драги авторе, и въобще не слушай коментаторите 1 и 6 (такова мнение може да бъде казано и подкрепено само и единствено от идиот). Аз съм момче на 23 и също като теб, само с разликата, че вече не е училище-вкъщи, а е работа-вкъщи. Просто започни да излизаш, къде със съученици, къде с приятели. Щом те заговарят, значи не си отвратителен (и други епитети) в очите на другите. Малко по малко ще увеличиш своите познати, приятели и т. н. Аз също не съм се целувал, нямал съм интимни отношения с момиче и т. н. Не е болка за умиране. При мен - аз просто нямам желание за промяна. Знам как могат да се променят нещата, но просто някак си нямам желание. Не бъди като мен - опитай и ще видиш как нещата ще се подредят. Да, няма да се получи за една нощ, но малко по малко и със смели стъпки напред ще се получи. Важното е когато срещнеш трудност или неуспех да не навеждаш глава и да се откажеш, а да продължиш напред.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fcbc30d433
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз искам да умра, но никой не ме разбира.
Ясно е, че на хора като нас, нещо не ни е добре, но то не се оправя с разговори и караници.
Понякога смъртта е по-добър избор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c97d3f56dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нищо чудно да си с функционален аутизъм - така наречената лека форма. Ако е така, тепърва ще ти е много трудно, но живото е такъв за всички и е кратък. Ти си млад, не губи време, виж се със специалист с опит, има поведенческа терапия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d53825a115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като човек правил опит за самоубийство, мога да ти кажа, че не искаш да умреш! Мислиш си, че сега ти е гадно, а знаеш ли какво е да се събудиш в болницата след опит за самоубийство, да си изповръщаш червата, аз се нагълтах с хапчета, а някакви доктори и сестри вместо да ти съчувстват да правят нещата още по-зле, с любопитството си и с клюките си по твой адрес. Знаеш ли какво е, да си смазан и всичко да те боли и да ти е лошо и в полусън да чуваш сестрата как говори с някого, най-вероятно санитарката. "Абе, мани, ей сега ще дойда, че съм в стаята с една откачалка, която взела, че се нагълтала с хапчета! ". Е, ако сега се чувстваш зле, да знаеш тогава се чувстваш 100 пъти по-зле и по-мизерно! Не стига, че ти е безумно лошо, ами непрекъснато усещаш как всички те гледат като някакъв боклук, който им разваля спокойствието. Мислиш си, че ще получиш съчувствие? Забрави! Ще те накарат да се чувстваш още по-зле и ще си мечтаеш как ще станеш от леглото за да ги изхвърлиш от стаята, обаче нямаш сили дори да мръднеш! Да не говорим, че в такъв момент в главата ти изплуват и образи, образите на близките ти хора, които те гледат тъжно, майка ти която плаче и се пита къде е сбъркала, че нейното дете да се реши на това... и освен всичко друго се чувстваш и безумно виновен какво си причинил на семейството си. Така, че приятел, недей! Лесно е в момент на отчаяние да се нагълташ с хапчета, трудното е после. Не знам какво става ако наистина умреш, но знам какво става когато те върнат обратно... описах ти го. С две думи е НЕВЕРОЯТНА ГАДОСТ! И не го пожелавам на никого! Така, че добре си помисли струва ли си. А и няма да ти казвам каква борба е после. Лошо ти е, гади ти се, нямаш сили, а те те тъпчат са анитидепресанти, от които ти става още по-лошо, и някакъв напълно непознат доктор (психиатър! Т. е. направо ку-ку доктор) ти рови в душата и сякаш изпитва наслада да ти сипва сол в раните с въпроси "Ама защо искаше да се самоубиеш? " и всякакви лични въпроси за живота ти. На теб ти иде да станеш да му се разкрещиш и да го пратиш по дяволите, обаче първо физически нямаш сили и второ това е задължителна процедура за да те изпишат. Не, просто не искаш да знаеш какво е! Повярвай ми!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 821dfe251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз съм по същия начин, момиче на 20 г. съм, много трудно говоря с хората, да не кажа че почти винаги си мълча и няма какво да им кажа. Пробвала съм да чета книги, но не ме увличат, а все ми казват, че няма за какво да говоря като не чета книги, но според мен не е така, защото дори и да чета пак нищо не казвам, даже и телевизия не ми се гледа и съм като в един затворен кръг, просто не ми се отдава да разказвам някоя случка или друго, то не ми се й казва даже нищо вече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5cf98c2426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се самоубивай, защото ако успееш да го направиш, ще попаднеш в ада за вечни времена. Аз съм възрастен мъж, правил съм опит за самоубийство, едвам са ме спасили но това, през което минах ме направи вярващ човек.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 422c74cbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Вярвай в себе си!
Преди време нямах приятели.. Дори не говорих с учителите всички ме мислеха за ням. Беше толкова гадно , че дори не го пожелавам на най-големия си враг.. Момичетата те за говорят не , защото те харесват , а защота искат да чуят твоя глас. Повярвай ми през същото съм минал
Сега имам само 1 приятел в училище и то е момиче , което най - добре ме разбира!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ae1c7ddefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Има вероятност да се преродиш на още по-лошо място от това.
Изборът си е твой, но ще се опитам да те разубедя.
Не си се целувал с никого значи си отпадък.
Не обичаш да говориш значи си тъп.
Нямаш приятели значи си загубеняк.
Глупости, глупости, глупости!!!
Не се самоубивай заради глупости.
Не им ли омръзна на хората да слагат етикети на всичко?!
Тези, които са те накарали да мислиш за себе си по този начин...
не заслужават думите ти!


: )

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b2ab793aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Преди години бях изпаднал в подобна ситуация. Само че в комбинация с бедност до степен - да нямам пари за 1 кафе. Мисля, че бях на 16 или 17. Качих се на тавана на къщата, вързах един сезал за гредата, на едно столче и.... въжето просто се скъса! Ама точно преди да се скъса така ме дръпна, че... то направо не може да се опише - чувството е отвратително, направо все едно ще ти гръмне главата. За части от секундата просто угасваш, "дърпат ти шалтера, и в следващия момент като се скъса въжето - все едно ми "пуснаха тока". Няма как да се опише, а и не ти трябва да го преживяваш. Не мога да си обясня как се скъса въжето - то си беше чисто ново. Нямам логично обяснение, просто си казах - няма да се мре днес. Не съм вярващ (в богове и подобни), така че "господ така е решил" не го приемем.

Живей си живота, и всичко ще се подреди.
Ако се бях обесил не знам какво щеше да стане, но сега живота ми е много по-добър от тогава, финансово съм добре, единствено нямам семейство, защото не мога да имам деца поради заболяване, и няма коя да ме вземе такъв, ама вече не си мисля да се трепя (макар, че сега ще ми е по-лесно, щото имам пистолет...не вярвам да засече). Живея си живота, наслаждавам се на това, което имам и така. Прави същото - живей! И не мисли за глупости!!!! Всичко някога някак ще се подреди. Много си млад да се самоубиваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker